Motor ČB – Most 8:2 (kon.) | Jihlava – Třebíč 3:2 (po pr.) | Havířov – Kadaň 4:0 (kon.)
Litoměřice – Slavia 1:2 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 2:1 (po pr.) | Přerov – Kladno 4:5 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
8:2 (2:1, 2:0, 4:1)
HC Most
Středa 30.12.2015, 17:30 • Budvar Arena • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V posledním utkání v roce 2015 jsme viděli hokej, který jistě musel těšit českobudějovického fanouška. Motor byl jasným vládcem ledu, když dvojici brankářů Mostu překonal celkem osmkrát! Most toho dnes opravdu moc nepředvedl a znepříjemnil si závěr roku.

    Se čtenáři dnešního on-line přenosu se loučím a přeji šťastný nový rok 2016! (19:54:53)
     
    Konec zápasu.
    59:33 Tomáš ROD - 8:2
     
    59:33
    Most právě vstřelil branku!
    Tak nakonec je tomu přesně naopak! Desátou branku dnešního utkání střílí Most. Obránce Hora vypálil od modré čáry, puk se zastavil v klubku hokejistů před brankou, a za záda Ondřeje Bláhy jej dostal TOMÁŠ ROD. Asistence: Daniel Hora, Ondřej Havlíček.
     
    59:10
    Běží poslední minuta zápas, ale Motor jako by měl chuť na další zásah.
     
    58:40
    Střela Tomáše Nouzy mířila těsně vedle Horákovy klece. Další gól se zatím nekoná.
     
    56:42
    V rohu obranné třetiny Mostu se strhla mela. Pustili se do sebe Vítězslav Nedrda (MST) a Josef Mikyska (CEB). Rozhodčí je ale brzy roztrhli. Za domácí rychle přispěchal také ranař Michal Švihálek, ale ze situace jsou pouze dvouminutové tresty pro hlavní aktéry konfliktu.
    55:03 Tomáš NOUZA - 8:1
     
    55:03
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    S brankami v mostecké síti se dnes roztrhl pytel! Domácí zatím nadělili soupeři osm branek. Tu poslední přidal TOMÁŠ NOUZA, který zužitkoval šikovné přiťuknutí puku Kuchejdou. Asistence: David Kuchejda, Dušan Žovinec.
     
    53:19
    Michal Švihálek výborně obral o puk mosteckého hráče na útočné modré a okamžitě posunul puk na Tomáše Gumana, který jel úplně sám na branku. Snažil se Moučku rozhýbat, což se mu podařilo, ale benjamínek v dresu Motoru poté branku přestřelil.
    51:16 Tomáš NOUZA - 7:1
     
    51:16
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Druhý útok Jihočechů znovu udeřil a Most má v síti už sedmý gól! Ukázkový ťukes předvedli rovnou od vlastní klece. Akci rozehrál rychlou přihrávkou do středního pásma Vráblík, jenž puk adresoval na hůl Straky. Kapitán Motoru z první sklepl puk na levý mantinel TOMÁŠI NOUZOVI, který přebruslil hostující beky a vykoupal gólmana Mostu! Asistence: Josef Straka, Roman Vráblík.
     
    50:54
    Hosté už nemohli jinak, než faulovat. Domácí tlak se stupňoval a držením Pajiče se provinil Vojtěch Kubinčák (MST).
     
    49:55
    Motor je aktivní a Mouček má znovu dost práce. Mostečtí se marně snaží z tlaku vymanit.
    48:07 Roman VRÁBLÍK - 6:1
     
    48:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí parádně sehráli přesilovou hru a překonávají studeného brankáře Moučku krátce po jeho příchodu do branky. Nouza nejprve naznačil střelu, bekhendem ale posunul puk na Straku. Ten nabil na modrou čáru zadákovi ROMANU VRÁBLÍKOVI, jenž dělovkou do prostřed branky dnes již podruhé skóruje! Asistence: Josef Straka, Tomáš Nouza.
     
    46:42
    Mostečtí trenéři už nemohli jinak a svého prvního brankáře raději poslali na střídačku. V kleci hostů jej nahradil Václav Mouček.
     
    46:42
    Hostující brankář znovu neudržel nervy a při svém vlastním vyloučení znovu fauluje! Tentokrát podrazil hráče Motoru a oslabí opět svůj celek.
     
    45:38
    Brankář Mostu Lukáš Horák dostává za své představení osobní desetiminutový trest.
    Marken.cz

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 12. Rob (Babka, Zíb), 13. Květoň (Chovan, Pajič), 26. Švihálek, 40. Vráblík (Straka, Kuchejda), 46. Straka (Nouza), 49. Vráblík (Straka, Nouza), 52. Nouza (Straka, Vráblík), 56. Nouza (Kuchejda, Žovinec) – 9. Havlíček (Kubinčák, Smolka), 60. Rod (Hora, Havlíček)


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Gába) – Kříž, Vráblík, Suchánek, Zíb, Bohunický, Žovinec, Klinecký – Květoň, Pajič, Chovan – Nouza, Straka, Kuchejda – Marek, Rob, Babka – Guman, Mikyska, Švihálek – Žálčík
    HC Most: Horák (47. Mouček) – Hora, Cvrk, Zeman, Strejček, Kokeš, Havelka, Pokorný, Vacek – Kubinčák, Havlíček, Smolka – Tauš, Alinč, Slavíček – Rod, Hanzl, Písařík – Mical, Rindoš, Nedrda

    Rozhodčí: Petružálek – Rozlílek, Coubal

    Diváci: 6421 (vyprodáno)
    bahis siteleri