Motor ČB – Ústí n/L 8:3 (kon.) | Jihlava – Kladno 2:4 (kon.) | Most – Benátky n/J 1:4 (kon.)
Třebíč – Prostějov 1:2 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 2:5 (kon.) | Havířov – Přerov 3:4 (po pr.)
Kadaň – Slavia 3:4 (po pr.)
po prodl.
AZ Havířov
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)
HC ZUBR Přerov
Pondělí 25.01.2016, 18:00 • K&K PNEU Aréna • Chance liga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a u dalších on-line přenosů opět na počtenou. (20:25:51)
     
    Přerovští tak dokonali svou převahu ze třetí třetiny, a i když už se zdálo, že zápas dospěje až do samostatných nájezdů, nestalo se tak. Procházka sekundu před koncem ukončil tento zápas vítězstvím 4:3 v prodloužení pro Přerov.
     
    Konec zápasu.
     
    64:59
    Přerov právě vstřelil branku!
    Neskutečná hrubice Havířovských, kteří nechali před brankou úplně volného Romana Pšurného. Když se k němu dostal volný kotouč, vypadalo, že je hotovo. Útočník Zubrů se však trochu nečekaně dostal do velkého úhlu, a rozhodl se tak kotouč ještě nahrát na rozjetého MILANA PROCHÁZKU. Ten už s ničím neotálel, okamžitě vypálil z první a pouhou vteřinu před koncem prodloužení umístil puk přesně k levé tyči branky Azetu, kde se Laco neměl šanci včas přesunout.
    Asistence: Roman Pšurný, Jakub Grof.
     
    64:02
    Okál nabral s kotoučem velkou rychlost a při své akci ještě čekal na přijíždějícího Kanka, který nakonec kotouč dostal. Šimboch ale pokryl veškerý prostor, a tak nepřipustil žádné problémy.
     
    63:08
    Pěkná teč po střele od modré končí na posledním obránci Azetu. Kdyby tato střela prošla, měl by s ní Laco nejspíš velké potíže.
     
    62:17
    Krisl svým nenápadným pokusem z úhlu branky nadělal soupeři velké problémy. Obránci Přerova si ale dobře pohlídali dotírající útočníky Azetu před brankou, a tak, i když se každý z nich snažil vermomoucí dorážet, nepochodil.
     
    61:49
    A nyní domácí zastavuje ofsajdové postavení.
     
    61:29
    Gřeš dostal kotouč do jízdy, když ale s pukem přibrzdil, odstavil jej od něj obránce Zubrů.
     
    60:57
    Bahounek nyní zachyboval při přebírání puku v rohu mantinelu, ale přítomný Sikora toho využít nedokázal.
     
    60:26
    Menší zmatky před Lacem řeší obránci Azetu v leže.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Rozdíl mezi oběma soupeři se v poslední třetině nezměnil, po dvou vstřelených brankách mají oba týmy na svém účtu tři "body". O vítězi se tak bude muset rozhodnout v chystaném prodloužení, případně v samostatných nájezdech.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:33
    Kanko dlouze čekal s kotoučem, až jej obsadili dva protihráči, kteří jeho střelu z poslední možné chvíle zblokovali do ochranné sítě.
     
    58:58
    Další akci domácích přerušuje signalizovaným ofsajdem sudí Kubičík.
     
    58:01
    Kotala se z ničeho nic zjevil před brankou soupeře zrovna v momentu, kdy hosté rozehrávali puk. Nakonec byl však z celé situace překvapený i samotný útočník AZetu, který tedy sice dokázal puk usměrnit do branky, ale Šimbochovi se podařilo jej vytěsnit mimo tři tyče.
     
    57:27
    Hosté v plném počtu.
     
    56:58
    Okál dlouze zamýšlel s pukem nějakou smrtící přihrávku, ale všichni hráči na ledě byli statiční, a tak se nic významného nestalo. Vlastně ano, Přerovští dokázali kotouč vyhodit.
    Marken.cz

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 20. Kanko (Okál), 36. Gřeš (Krisl, Štumpf), 54. Okál (Kanko, Hudeček) – 22. Dostálek (Goiš, Šnajnar), 36. Goiš (Novotný), 54. Sýkora (Sikora, Hořava), 65. Procházka (Pšurný, Grof)


    AZ Havířov: Laco (Matoušek) – Lenďák, Krisl, Mazanec, Bahounek, Punčochář, Graca – Štumpf, Pechanec, Gřeš – Kanko, Maliník, Okál – Kotala, Sedláček, Kalus – Sztefek, Hudeček, Matějek – Bednář
    HC ZUBR Přerov: Šimboch (Klimeš) – Chmelíř, Grof, Hořava, Šnajnar, Novotný, Ferenc, Pala, Vágner – Procházka, Pšurný, Dostálek – Sikora, Sýkora, Stoklasa – Goiš, Popelka, Kovařík – Kratochvíl, Král, Blinka

    Rozhodčí: Kubičík – Novák, Wesley

    Diváci: 1 989
    bahis siteleri