Řisuty – Sokolov 4:3 (kon.) | Žďár n/S – Kolín 5:2 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 6:7 (0:2 po s.n.)
Kobra – Klášterec nO 5:4 (2:1 po s.n.) | Tábor – Pelhřimov 0:0 (odl.) | Nymburk – Písek 3:5 (kon.)
Bílina – Havlíčkův Brod 4:13 (kon.) | Trutnov – Klatovy 5:4 (kon.) | Břeclav – Nový Jičín 2:3 (po pr.)
Kopřivnice – Val. Meziříčí 7:2 (kon.) | Frýdek-M. – Mor. Budějovice 7:3 (kon.) | Poruba 2011 – Opava 3:4 (po pr.)
SK Karviná – SHK Hodonín 6:1 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 2:4 (kon.)
konec
HC Draci Bílina
4:13 (2:4, 1:5, 1:4)
BK Havlíčkův Brod
Středa 20.01.2016, 18:00 • ZS Bílina • 2. liga skupina Západ • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Děkujeme Vám za sledování onlajn přenosu. Hezký večer a někdy příště opět na počtenou! (20:13:44)
     
    Střetnutí je u konce. Havlíčkův Brod oplatil Bílině porážku ze svého domácího prostředí a získává již pátý triumf řadě. Zároveň si také zastřílel a výrazně si vylepšuje statistiky. Naopak pro domácí Bílinu je tento výsledek hodně krutý.
     
    Konec zápasu.
     
    56:24
    Draci právě vstřelili branku!
    Bílina využívá početní převahu a upravuje skóre na 4:13. Miroslav Polák ťukl kotouč na hokejku ZDEŇKA PETRÁŠE, který svou střelou pokazil Jiřímu Zvolánkovi čisté konto. Asistence: Miroslav Polák.
     
    54:46
    Domácí si zahrají početní převahu. Na trestnou lavici je poslán Filip Beneš (HBR), který je potrestán za krosček. Bílina může ještě kosmeticky upravit výsledek.
     
    53:27
    Po dlouhé době se do vážnější situace dostala i Bílina. Dominik Štěpka mířil mezi betony havlíčkobrodského gólmana. Jiří Zvolánek je však sklapl včas.
     
    51:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rozdíl ve skóre je již desetibrankový. Bruslaři se prosazují potřinácté. Střelu Davida Valy vyrazil Vladyslav Slysarčuk před TOMÁŠE CHLUBNU, který se z dorážky nemýlil. Domácí tým znovu střídá gólmany. Místo Slysarčuka nastupuje do klece opět Ivo Horák. Asistence: David Vala.
     
    51:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté z Vysočiny využívají početní převahu. Po minutě pobytu na trestné lavici se vrací Jan Bittner zpět na led. Až od modré čáry si sjel před Vladyslava Slysarčuka KRYŠTOF KULHÁNEK, jenž tak zaznamenal dvou druhou trefu po příchodu do Havlíčkova Brodu! Asistence: Filip Beneš a Petr Kuchta.
     
    50:07
    Šest vteřin po výměně hostujících gólmanů jde na trestnou lavici bílinský hráč. Za napadení je potrestán Jan Bittner (BIL).
     
    50:01
    Také hosté střídají brankáře. Na posledních deset minut nastupuje do branky za rozhodnutého stavu Jiří Zvolánek!
     
    49:04
    Brankář Bíliny Vladyslav Slyusarčuk je v ohni střel. Nápor hostujícího mužstva zavání dvanáctkou branou v domácí kleci.
     
    45:00
    Hosté se nikam netlačí a čekají na chybu domácího mužstva. Draci jsou neškodní. A to jak ve směru dopředu, tak dozadu. Závěrečná siréna bude pro Bílinu vysvobozením.
     
    44:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři ještě nemají dost a připisují si již jedenáctou trefu. Podle havlíčkobrodského pivovaru bychom řekli, že to je gól "na Tudora". Po zmatku v obraně Draků podruhé dostal kotouč za záda Vladyslava Slysarčuka PATRIK PŘIDAL! Asistence: Miroslav Třetina a Lukáš Endál.
     
    41:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je tu desátá trefa Havlíčkova Brodu! Navíc ve vlastním oslabení, protože Kiril Vlasov bude ještě 26 vteřin pykat na trestné lavici. Bílinská obrana si za tento duel neodnese dobrou defenzivní vizitku. Ke třem nahrávkám přidává i gól DAVID KOZLÍK! Asistence: Filip Beneš a Miroslav Duben.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí dějství začne cca v 19:39.
     
    Spekulace z první přestávky byly záhy vyvráceny. Bílina nepředvedla podobný obrat, jako v Kotlině. Naopak, po gólech Kirilla Vlasova, Lukáše Endála a Igora Loginovského se dostali Havlíčkobrodští do vedení 7:2. Pak sice snížil Zdeněk Petráš, ale na to zareagovali Miroslav Třetina s Patrikem Přidalem a hosté jsou tak blízko dvoucifernému triumfu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    Havlíčkův Brod obdržel na konci druhé dvacetiminutovky menší trest. Na lavici hanby odjíždí Kirill Vlasov (HBR).

    Karel Schön

    Branky a nahrávky: 8. Štěpka (Fučík), 10. Š. Štěpánek (Sekerka), 35. Petráš (Š. Štěpánek), 57. Petráš (Polák) – 1. Kolda (Kozlík, Beneš), 9. Endál (Třetina, Kulhánek), 9. Kolda (Kozlík, Kuchta), 16. Beneš (Kuchta, Kozlík), 23. Vlasov (Chlubna, Kondratěv), 30. Endál (Semrád, Třetina), 31. Loginovskij (Kozlík, Beneš), 37. Třetina (Endál, Přidal), 38. Přidal (Třetina, Endál), 42. Kozlík (Beneš, Duben), 45. Přidal (Třetina, Endál), 52. Kulhánek (Beneš, Kuchta), 52. Chlubna (Vala)


    HC Draci Bílina: I. Horák (9. – 52. Slysarčuk) – Polák, Cvrk, Bittner, Fučík, Machač, Kolíček, Brettschneider – Čmolík, Sekerka, Petráš, Š. Štěpánek, Štěpka, Trübenekr, Řezníček, Procházka, Kýhos, Böhm, Weitz. Trenér: Kanis.
    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (51. Zvolánek) – T. Semrád, Kulhánek, Kolda, Loginovskij, Duben "A", Vala, Lacina – Přidal, Třetina "C", Endál "A", Kozlík, Kuchta, Beneš, Chlubna, Vlasov, Kondratěv, Cejpek, Ludvík. Trenér: Totter.

    Rozhodčí: Kamil Hlinka – Radek Šulo, Richard Coubal
    thejrc.org