Rusko – Česko 2:4 (kon.) | Finsko – Švédsko 1:2 (0:2 po s.n.)
konec
Rusko
2:4 (0:1, 2:3, 0:0)
Česko
Neděle 20.12.2015, 12:00 • VTB Ice Palace, Moskva • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    "Strhující utkání se šťastným koncem". Tak by se dalo popsat dnešní utkání, ve kterém Češi porazili Rusy v Moskvě 4:2! Ve třetí třetině žádná branka k vidění nebyla, a tak si Češi mohou připsat další tři body do tabulky Channel One Cupu a celkové tabulky Euro Hockey Tour.

    K zisku nádherné trofeje, o kterou se zde v Moskvě hraje, zbývá Čechům jediné – aby Finsko dnes neporazilo Švédy za tři body.

    Tímto se s vámi loučím, mějte se pěkně a přeji pěkný zbytek dne. (14:28:41)
    Český národní tým předvedl další velice slušný výkon. Tentokrát si vyšlápl na Rusy, které v VTB Ice Palace porazil 4:2.

     
    Nejlepším hráčem Česka v dnešním utkání je po právu zvolen brankář Dominik Furch. Z týmu Sborné byl vybrán autor jedné branky Viktor Antipin.
     
    Neskutečné, neskutečné, neskutečné! Češi dokázali vyloupit Ledový palác v doslova nepřátelské atmosféře a šance na celkové prvenství v turnaji jsou po tomto utkání doopravdy vysoké!
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Ilja Kovalčuk pálil z první, jenže Furch je dnes dominantní! Teď už to vypadá s Českem velice dobře!
     
    59:31
    Hosté v plném počtu.
     
    59:20
    Zohorna mohl střílet do prázdné brány, jenže pod nohy se mu vrhl jeden z Rusů a je po šanci. Ledový palác je na nohou.
     
    58:31
    Ilja Kovalčuk uvolnil Šipačjova, který ale nedokázal trefit prázdnou bránu, jelikož Furch předvedl další skvělý zákrok!
     
    57:31
    Ruská Sborná dokonce hraje bez gólmana! Tak teď už je to buď anebo...
     
    57:31
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:31
    Sborná má k dispozici další přesilovou hru! Jan Kovář zatáhl za záchranou brzdu, když zahákoval pronikajícího Rusa a bez zbytečných připomínek míří na trestnou lavici.
     
    57:11
    Zohorna na ničím nepřemýšlel, a ihned po přejetí modré čáry vypálil. Jeho rána nebyla ani razantní, ani umístěná, a tak s Murygin neměl žádný problém.
     
    56:15
    Dadonov měl příliš velký respekt z hostujícího obránce, a nakonec se ani nepokusil ho obejít. Pouze nahodil kotouč na bránu, kde si jej stál Dominik Furch.
     
    55:02
    Skvěle! Milan Gulaš se vrací na ledovou plochu a šance Čechů na výhru v dnešním utkání se zase o mnoho zvedli. Rusko ale míří opět do útoku, nic nevzdává předčasně.
     
    54:33
    Hra se přerušuje a vyšťavená čtyřka České republiky míří na střídačku. Klíčová přesilovka ruské Sborné se stále krátí.
     
    53:30
    Jan Rutta je ohromný srdcař! Tentokrát proti němu stál ostrostřelec Ilja Kovalčuk, jenže ani toho se nezalekl a skočil mu do rány. Puk srazil mimo bránu a naštěstí je v pořádku.
     
    53:02
    První přesilovku si teď zahraje také Sborná! Milan Gulaš omylem zasáhl jednoho ze svých protihráčů do obličeje, za což je poslán na lavici hanby.
    Marken.cz

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 23. Kartajev (Gusev), 26. Antipin (Radulov, Kovalčuk) – 6. Vincour (Koukal), 28. Kundrátek (Gulaš), 35. Zaťovič (Kovář), 40. Jarůšek


    Rusko: Murygin (Sorokin) – Jakovlev, Bělov, Antipin, Čudinov, Zajcev, Denisov, Višněvskij, Kiselevič – Kovalčuk, Šipačjov, Radulov – Zaripov, Prochorkin, Mozjakin – Apalkov, Kartajev, Kokarev – Dadonov, Andronov, Širokov – Gusev.
    Česko: Furch (Francouz) – Kundrátek, Kempný, Rutta, Kolář, Jeřábek, Doudera, Šimek, Voráček – Gulaš, Kovář (C), Zaťovič – Radil, Koukal, Vincour – Valský, Filippi, Zohorna – Jarůšek, Urban, Buchtele.

    Rozhodčí: Fonselius, Rantala (FIN) – Šeljanin, Sivov (RUS)
    bahis siteleri