Bulldogs – Ostrava 16:6 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
16:6 (5:1, 6:3, 5:2)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle 03.01.2016, 17:00 • MSH Vodova Brno - stará hala • Livesport Superliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je nyní z Brna vše. Jsem rád, že jste sledovali dnešní online přenos a přeji úspěšný vstup do nového pracovního týdne. Budu se těšit někdy příště. Na shledanou! (19:03:10)
     
    STŘELY – 3. TŘETINA (CELKEM)

    Bulldogs: 14 (38)
    Ostrava: 9 (23)
     
    Zápas je v tuhle chvíli u konce. Bulldogs nadělili do svatyně FBC šestnáctibrankovou nadílku a přesvědčivě prokázal svoji sílu. Ostravští tak přichází o všechny body a boj o play-off bude pro ně bude ještě krušný. To domácí se minimálně do pátku posouvají na třetí místo superligové tabulky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:12
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Střelecký apetit ze hry nevyprchal ani se začátkem poslední minuty utkání. Pravděpodobně uzavírací trefu celého střetnutí zaznamenává MAREK LIPOVÝ. Asistence: Marek Klečka.
     
    58:38
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Šestnáctý hřebíček do ostravské rakve zatloukl JAKUB MENDREK. Domácí hráč si trpělivě počkal na odražený míček a nekompromisně poslal dělovou ránu pod horní hranici konstrukce. Asistence: David Coufal.
     
    57:50
    Míček se snažil umístit za záda Kuhna Vojtíšek, záměr však nenaplnil.
     
    57:32
    Jiří Koutný dostal nepřesný pas, celá akce se tak notně zpomaluje.
     
    56:37
    Dobrá akce Brňanů ztroskotala na pohotové reakci bránícího ostravského florbalisty. Nyní se FBC stačí ubránit.
     
    55:42
    Klobučník se stihl připravit na hrozící trable a utěsnil místečko, jež se nabízelo brněnským střelcům.
     
    54:56
    Sérii nedorozumění v brněnské obraně přerušují Žižka s Juhaňákem, kteří dostávají míček pevně pod kontrolu.
     
    53:36
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    V předbrankovém prostoru zůstal úplně zapomenut PETR VOLTNER, jemuž předal dokonalou přihrávku Václav Černoch. Tahle souhra proběhla bez sebemenšího zádrhelu. Asistence: Václav Černoch.
     
    52:49
    Po srážce v rohu hrací plochy se jen těžce zvedá Adam Zbořil. Za asistence týmových kolegů a potlesku tribun usedá na střídačku.
     
    51:48
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    RADEK KRAJCIGR se odhodlal k samostatnému postupu tváří v tvář bránícímu hráči. Toho zvládl zmást a problém mu nedělal ani brankář, nad jehož rameno pověsil čtrnáctou branku Bulldogs. Asistence: Jiří Koutný.
     
    50:46
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tlak na Kuhnovu bránu vrcholí na první pohled nenápadným vystřelením od mantinelu. PETR TRULÍK však udal míčku směr, na něhož strážce nezareagoval a koriguje výsledek. Bez asistence.
     
    50:04
    Bulldogs prověřili pozornost ostravské defenzivy pouhým nahozením, jež nemohlo hostující tým dostat do nesnází.
     
    49:18
    Obrana domácích se nepředvedla v tom nejlepším světle a Ostrava mohl střílet. Brankář Bulldogs musí hlídat prostor těsně nad zemí.
     
    48:50
    Zblokovaná rána Ostravy zastavila vzrůstající nápor hostů.
     
    47:56
    Hostující s nabídnutou možnost naložili s nulovou úspěšností, brněnské družstvo si dělá místo před Klobučníkem.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 3. Krajcigr (Jakůbek), 8. Koutný (Jakůbek), 12. Mendrek (Coufal), 14. Juhaňák (Jakůbek), 19. Ondráček (Krajcigr), 21. Krajcigr (Koutný), 25. Bauer (Ondráček), 33. Krajcigr (Kuhn), 35. Ondráček (Bauer), 36. Mendrek (Coufal), 39. Mendrek (Kadlec), 41. Juhaňák (Jakůbek), 44. Krajcigr (Coufal), 52. Krajcigr (Koutný), 54. Voltner (Černoch), 59. Mendrek (Coufal) – 19. Eichner (Smeták), 26. Plíhal (Trulík), 31. Eichner (Dombrovský), 37. Pastor, 51. Trulík, 60. Lipový (Klečka)


    Bulldogs Brno: Kuhn (Kejík) – Hauser, Brom, Kadlec, Coufal, Juhaňák, Jeski, Koutný, Voltner, Mendrek, Sládeček, Bauer, Hronek, Kladivo, Černoch, Krajcigr, Žižka, Ondráček, Jakůbek
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Laja (25. Klobučník) – Smeták, L. Svačinka, T. Svačinka, Trulík, Lipový, Hrabal, Eichner, Dombrovský, Šimíček, Klečka, Kolajta, Vojtíšek, Plíhal, Pastor, Řezáč, Cirkl, Komačka, Zbořil

    Rozhodčí: Petr Černý, Jiří Janoušek
    thejrc.org