Mladá Boleslav – Příbram 3:1 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
3:1 (2:0)
FK Příbram
Čtvrtek 05.05.2016, 14:00 • MěS Mladá Boleslav • Juniorská liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Mladá Boleslav zvítězila v předehrávce 34. kola před domácími fanoušky nad oslabenou Příbramí a o jeden bod předskočila v tabulce Teplice a dostala se na třetí místo. Obrovský podíl na tom má domácí Jiří Kateřiňák, který se dvakrát prosadil během úvodních deseti minut a po přestávce poté nádhernou střelou ze střední vzdálenosti hattrick. Čestný úspěch fotbalistů Příbrami vstřelil po skvělé individuální akci Nikola Karaklajiče střídající Roman Květ. Konečný výsledek. FK Mladá Boleslav 3 1.FK Příbram 1. (15:58:32)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Mladá Boleslav v klidu kombinuje na polovině hostujících hráčů z hornického města a za současného stavu utkání už se nikam bezhlavě nežene.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Jiří Kateřiňák (FK Mladá Boleslav).
     
    88
    Následný rohový kop z levé strany nic nepřinesl a přetížená příbramská obrana si mohla vydechnout. Dvě minuty před koncem už je jasné, že Mladá Boleslav vyhraje. Kdyby Příbram v oslabení vyrovnala, byl by to fotbalový zázrak.
     
    87
    Příbram přestala po třetí inkasované brance hrát a málem za to byla po přízemním centru z levé strany šestnáctky potrestána, jenže na vzdálenější pravé tyči jeden z hráčů Příbrami míč odkopl před protihráčem na rohový kop.
    86. Jiří KATEŘIŇÁK - 3:1
     
    86
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JÍŘÍ KATEŘIŇÁK dovršuje čtyři minut před koncem nádhernou trefou hattrick a pečetí vítězství svého týmu nad oslabenou Příbrami!! Jiří Kateřiňák ze střední vzdálenosti napřáhl k parádní táhlé střele, která těsně nad zemí zamířila k levé tyči.
     
    84
    Jiří Junek rozehrál v blízkosti středového kruhu standardní situaci a na vzdálenější levé tyči hledal nabíhajícího Romana Květa, který se málem dostal do zakončení, v tísni míč ale těsně netrefil.
     
    83
    Pokyny domácí lavičky směrem ke střídajícímu Tomášovi Wolfovi zněly jasně, především hrát zodpovědně směrem dozadu.
     
    83
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Ladra, přichází Tomáš Wolf.
     
    81
    STŘELY CELKEM:

    FK Mladá Boleslav 8 1.FK Příbram 1
     
    80
    Mladoboleslavští se pokusili přidat pojišťující gól přízemní střelou ze střední vzdálenosti, která sice mířila k levé tyči, jenže během své trasy ztratila razanci a Ondřej Kočí si připsal snadný zákrok.
     
    79
    Kevin Malpon Edwing se dostal na levé straně šestnáctky k přízemnímu centru, ten ovšem z ostrého úhlu zamířil pouze do rukavic Ondřeje Kočího, který byl včas na zemi a dobře úmysl agilního domácího záložníka přečetl.
     
    78
    Pokud by dnes náhodou Příbram ukořistila bod, tak by na sebe mohli být hostující fotbalisté pyšní. V oslabení smazat dvoubrankové manko, to není žádná sranda a stojí to spousty sil.
     
    77
    Svěřenci trenéra Milana Pechance mají vše pod kontrolou a podle mého osobního názoru už je jen otázkou, zda Příbram prohraje o jednu nebo více branek.
     
    75
    S přibývajícími minutami nevědí hráči Příbrami kam dřív skočit, jenže Mladá Boleslav to občas s kombinací přehání a z nadějných akcí nakonec není nic.
     
    74
    Fotbalisté domácího celku dnes usilují o třetí příčku a v případě, že vyhrají, v tabulce předskočí Teplice, které mají na svém kontě 52 bodů. Vše je zatím z pohledu Mladé Boleslavi na dobré cestě.

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 4. Kateřiňák, 9. Kateřiňák (pen.), 86. Kateřiňák – 60. Květ

    Karty:   44. Edwing (MBL), 89. Kateřiňák (MBL) – 27. Hlinka (PRI)   39. Hlinka (PRI)


    FK Mladá Boleslav: Veselovský – Hůlka, Kocourek (70. Lacek), Malpon Edwing, Pajer, Kateřiňák, Albina, Fabián, Glöckner, Kozma (C), Ladra (83. Wolf).
    Náhradníci: Truksa, Lukeš, Bečirević, Kořínek, Dratva. Trenér: Milan Pechanec.

    FK Příbram: Švenger (60. Kočí) – Junek, Karaklajič, Růžek, Ježdík (C) (46. Květ), Šrain (60. Holý), Kurtiašvili, Hlinka, Hájek, Dosoudil (60. Břížďala), Červeňák (46. Bouček).
    Náhradníci: Holý, Květ, Břížďala, Bouček. Asistent: Marcel Mácha.

    Rozhodčí: Ondřej Černý. Asistenti: Jaroslav Kubr, Miroslav Fišer

    Diváci: 100
    bahis siteleri