Česko – Švédsko 2:7 (kon.)
konec
Česko
2:7 (2:1, 0:2, 0:4)
Švédsko
Středa 27.04.2016, 19:20 • Zimní stadion města Znojma • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ze Znojma je to dnes vše, v této sezóně se odtud přihlásíme ještě jednou, a to v pátek, kdy je naplánovaná odveta dnešního střetnutí. Doufejme, že dopadne o poznání lépe. Přeji příjemný zbytek večera. (21:40:54)
     
    Nejlepší hráči utkání

    Michal Kempný – 0+1
    Robert Rosén – 2+1
     
    Zápas je u konce. Spokojenější mohou být rozhodně Švédové, kteří sice po první třetině prohrávali, nepropadli ale panice a otočili vývoj zápasu ve svůj prospěch. Konečný výsledek vypadá z pohledu domácích hodně hrůzostrašně.
     
    Konec zápasu.
    58:49 Miakel BACKLUND - 2:7
     
    58:49
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    To už zavání debaklem. Zdálo se, že Češi přestali úplně hrát, čehož využil MIKAEL BACKLUND a sedmou brankou překonal Furcha. Asistence: Linus Omark, Patrick Cehlin.
     
    58:28
    Vyloučení v týmu Česko (Hrabal – 2 min., hákování).
    58:01 Robert ROSÉN - 2:6
     
    58:01
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tahle střela už ale v bráně skončila. Hulström vypálil od modré a připravený ROBERT ROSÉN pohotově tečoval za bezmocného Furcha. Asistence: Linus Hultström.
     
    57:39
    Tvrdá rána Gustafssona vyražena Furchem do rohu. Švédský bek se posléze dostal ještě k jedné střele, ale ani tou brankáře nepřekonal.
     
    56:59
    Po vyhození puku z hrací plochy se rozhodčí dlouho radili, zda udělí Švédům dvě minuty. Na světelné tabuli už trest svítil, nakonec se však rozhodli nevylučovat.
     
    56:37
    Pastrňák se řítil směrem k bráně obrovskou rychlostí, jeho zakončení ale nebylo úplně ideální.
     
    55:30
    Sledujeme boj především o střední pásmo. Ani jednomu celku se nedaří překročit útočnou modrou, případně se za ní usadit.
     
    54:36
    Rychlá kombinace prvního útoku Švédska skončila u domácích obránců, kteří okamžitě přesouvají hru na druhou stranu hřiště.
     
    54:00
    Po Nygrenově střele vyráží Furch do ochranné sítě. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    53:24
    Na modré chyboval Voráček a Sörensen jel sám na bránu! Navzdory tomu, že byl Furch hodně vyjetý, tak zvolil rychlou střelu, se kterou si ale český brankář poradil.
     
    52:54
    Gynge se prodral kolem mantinelu až do zakončení, Furch ale bez problémů chytá.
     
    52:04
    V této fázi hry jsou Češi jasně lepší a neustále vyvíjí tlak na soupeřovu obranu.
     
    51:21
    Kašpar přihrál rozjetému Kempnému, který bez váhání pálil, švédský gólman ale předvedl svoje reflexy a vyrazil vyrážečkou.
    Marken.cz

    Tomáš Teplý

    Branky a nahrávky: 6. Zohorna (Gulaš), 10. Koukal (Kempný) – 16. Rosén (Gynge), 28. Hultström (Forsling, Rosén), 38. Cehlin (Martinsson, Omark), 47. Nygren (Omark), 47. Cehlin (Omark), 59. Rosén (Hultström), 59. Backlund (Omark, Cehlin)


    Česko: Furch (Francouz) – Jeřábek, Jordán, Kundrátek, Kempný, Hrabal, Kolář, Zámorský, Voráček – Pastrňák, Plekanec, Červenka – Kašpar, Koukal, Vincour – Gulaš, Kovář, Zohorna – Sekáč, Filippi, Zaťovič – Kubalík.
    Švédsko: Fasth (Markström) – Larsson, Gustafsson, Johansson, Fransson, Forsling, Hultström, Martinsson, Nygren – Cehlin, Backlund, Omark – Klasen, Wennberg, Westerholm – Gynge, Rosén, Sörensen – Sandberg, Ljungh, Sjögren – Wallmark, Tedenby.

    Rozhodčí: Anisimov, Ravodin – Gebauer, Lederer
    bahis siteleri