Třinec – Žižkov 4:4 (kon.) | Sokolov – Prostějov 1:0 (kon.) | Frýdek-Místek – Vlašim 1:0 (kon.)
konec
FK Třinec
4:4 (2:0)
FK Viktoria Žižkov
Sobota 20.08.2016, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (12:09:13)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Slezané získali do tabulky první bod a v dalším kole se střetnou na jihu Čech s Táborskem. Žižkov přivítá v souboji nováčků Vítkovice.
     
    Divoké utkání v Třinci je u konce, oba týmy si podělí po jednom bodu. Žižkov ve druhém poločase neskutečný způsobem ožil a dvakrát dokázal dotáhnou dvoubrankovou ztrátu. Hattrickem se o to zasloužil Engelmann, který v 64. minutě zkompletoval tři góly za sedmnáct minut. Třinci nepomohla ani branka Bedecse z 55. minuty. Za stavu 3:3 byla psychická výhoda jednoznačně na straně Žižkova, a Dočekal skutečně posunul Pražany dokonce do vedení. Třinec se dokázal oklepat a díky brance Krišta vybojoval alespoň bod za remízu. Spokojenější budou asi hosté, kteří v závěru přečkali několik obrovských šancí Třince.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Hrubešův výkop prodloužil hlavou za sebe Dočekal, ale nikdo z jeho spoluhráčů nezareagoval. Na opačné straně pokazil třinecký útok nepřesnou přihrávkou Motyčka.
     
    90+2
    Joukl ubránil Engelmanna, a navíc si vynutil faul. Třinečtí však v útočné akce neuspěli, vykopává žižkovský gólman Hrubeš.
     
    90+1
    Utkání ještě pokračuje v nastavení. Engelmann pronikl po levé straně a přihrál V. Klánovi. Po jeho sklepnutí mířil nepřesně Šandera.
     
    90
    Uf, to byly šance. Po Ižvoltově rohu se míč odrazil od Janoščína k Malcharkovi, který v těžké pozici zamířil mimo! Hrubešovu branku netrefil ve vyložené příležitosti ani Ižvolt o něco později.
     
    89
    Hrubeš vyboxoval centr z levé strany jen k Jouklovi, jenž dravým průnikem vybojoval rohový kop pro Třinec. Rozehraje Ižvolt.
     
    88
    Po Hrubešově výkopu bojoval V. Klán marně s třineckými obránci a míč se znovu vrátil na obrannou půlku Žižkova.
     
    87
    Motyčka si naskočil na Janoščínův centr, ale hlavičkoval přímo do náruče Hrubeše. Na druhé straně se až ke střele proháčkoval Urbanec, ale nemířil přesně.
     
    86
    Po Ižvoltově centru odkopl přes hlavu nůžkami Trýzna, Málkův centr trefil o něco později tohoto hráče Žižkova přímo do hlavy. Trýzna bude ošetřen za postranní čarou.
     
    85
    Janoščín s Janošíkem pronikli po levé straně a druhý jmenovaný odcentroval. Po zásahu Pimpary dokázali hosté odkopnout, Třinečtí reklamují ruku ve vápně marně.
     
    84
    Po rohovém kopu Podrazkého je odmáván žižkovský ofsajd a dopředu mohou zase domácí. Ještě zbývá šest minut základního hracího času.
     
    83
    Podrazký rozehrál přímý kop z levé strany a po Dočekalově hlavičce musel zasahovat Paleček. Povedlo se mu vyrazit míč na roh.
     
    82
    Urbanec upadl v pokutovém území po souboji s Janoščínem, ale penalta se tady v žádném případě pískat nebude. Žižkov každopádně pokračuje v akci na levém křídle.
     
    81
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Fantastické utkání deset minut před koncem ještě graduje. Malcharek unikl po pravé straně a přihrál pod sebe na hranici velkého vápna. DARIO KRIŠTO si dal záležet, aby se utaženou placírkou trefil přesně k tyči, což se mu nakonec povedlo – 4:4!
     
    81
    Málek na polovině hřiště ve skluzu fauloval Urbance a Trýzna bude kopat standardní situaci. Žižkov teď samozřejmě nikam nespěchá.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 17. Hošek, 32. Málek, 55. Bedecs, 81. Krišto – 47. Engelmann, 57. Engelmann, 64. Engelmann, 73. Dočekal

    Karty:   36. Bedecs (TRI), 74. Málek (TRI) – 54. Opluštil (ZIZ)


    FK Třinec: Paleček – Vengřinek (66. Joukl), Čelůstka, Bedecs, Janoščín – Málek, Krišto, Motyčka (C), Ižvolt – Dedič (46. Malcharek), Hošek (74. Janošík).
    Trenéři: Martin Zbončák, Lubomír Vašek.

    Náhradníci: Adamuška – Joukl, Malcharek, Michal Stříž, Samiec, Janošík, Reintam.

    FK Viktoria Žižkov: Hrubeš – Hašek (46. Trýzna), Opluštil, Pimpara, Šandera – Eliáš (46. Sixta), Pavlata (79. V. Klán) – Urbanec, Podrazký (C), Engelmann – Dočekal.
    Trenéři: Zdeněk Hašek, David Oulehla.

    Náhradníci: Soukup – Egert, Sixta, Trýzna, Gebert, Volek, V. Klán.

    Rozhodčí: Emanuel Marek – Marek Podaný, Kamil Hájek

    Diváci: 418 (21 % celkové kapacity)
    thejrc.org