Pardubice – Ostrava 0:0 (kon.) | Třinec – Ústí n. L. 0:2 (kon.) | Táborsko – Znojmo 1:1 (kon.)
Prostějov – Vlašim 0:3 (kon.)
konec
FK Třinec
0:2 (0:1)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Sobota 24.09.2016, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek všechno. Děkuji za pozornost a doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. Přeji dobrou chuť k obědu a hezký zbytek sobotního dne. Na počtenou! (12:15:20)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Třinečtí prožívají otřesný vstup do sezony a stále mají na kontě jediné vítězství. Po dnešku je Třinec až na 15. místě, Ústí nad Labem poskočilo na 8. příčku. V dalším kole se Třinec v neděli 2. října představí na hřišti Znojma. Ústí nad Labem přivítá už v pátek 30. září Táborsko.
     
    Utkání je u konce a Arma si z Třince odveze tři body za poklidné vítězství o dva góly. Na startu druhé půle se jí povedlo otupit aktivní nástup Třince šťastnou brankou Výborného, jehož střelu si srazil do vlastní branky Krišto. V dalších minutách sledovaly tři stovky diváků platonický tlak domácích, kteří se ale horko těžko dostávali do šanci. Naopak na druhé straně muse proti Moulisovi zasahovat Paleček. Deset minut před koncem ještě hlavičkoval přímo do náruče Tvrdoně Motyčka a větší šanci už si Třinec nevypracoval.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Ižvolt pronikl po pravé straně, ale pak jeho centr zachytil Martykán a odkopl míč do zámezí. Třinečtí mají čas akorát tak na poslední útok.
     
    90+1
    Avizovaná změna na straně Ústí nad Labem je tady. Místo Lukáše Poučka nastupuje Daniel Procházka, nastavují se dvě minuty.
     
    90
    Na třineckých hráčích je vidět značná frustrace. Jiří Janoščín (TRI) sestřelil pronikajícího Poučka a zcela po zásluze obdržel žlutou kartu.
     
    89
    Pouček ušetřil nějaký čas u rohového praporku, Třinečtí po boji získali alespoň vhazování. Severočeši navíc budou ještě střídat.
     
    88
    Kateřiňák udržel míč proti Janoščínovi i proti Michalu Střížovi. Až za cenu faulu jeho další postup zarazil Hošek. Pro Třinecké už to vypadá bledě.
     
    87
    Do konce zápasu už toho příliš nezbývá a Ústí kontroluje komfortní náskok. Navíc teď Kateřiňák s Martykánem rozehrávají přímý kop na útočné půlce.
     
    85
    Martin Motyčka (TRI) před šestnáctkou naskočil do Výborného a fauloval. Za nepřístojné řeči po faulu obdržel ještě navrch žlutou kartu.
     
    84
    Dedič hlavičkoval hodně nepřesně a v přerušené hře střídají hosté. Martina Jindráčka nahradí v závěru zápasu na hřišti Jakub Pícha.
     
    83
    O minutu později už ale Peterka fauloval Hoška a nabídl domácím možnost standardní situaci. Rozehrávat bude tradiční exekutor Ižvolt.
     
    82
    Severočeši hrají chytře a drží balon na svých kopačkách. Svěřenci kouče Skály kombinují na polovině hřiště a mají situaci pod kontrolou.
     
    81
    Arma se teď spokojí s jakýmkoliv odkopem na útočnou polovinu. Po tom od Šnirce se ovšem Ústečtí na útočné půlce usadili a Výborný zamířil z dálky jen těsně mimo.
     
    80
    Deset minut před koncem mohli domácí zadělat na drama! Rozvážnou kombinací napravo se dostali až k centru Ižvolta, po němž ovšem Motyčka hlavičkoval přesně na Tvrdoně!
     
    79
    Pouček pronikl po pravém křídle až do pokutového území, kde si ho však šikovně odstavil Vengřinek a postupem času se dostal k míči.
     
    78
    Po nákopu Vengřinka se Dedič utkal v osobním souboji se Zukičem a prohrál. Ústí vede dvanáct minut před koncem základní hrací doby stále o dvě branky.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 4. Pouček, 56. Výborný

    Karty:   50. Dedič (TRI), 72. M. Čelůstka (TRI), 85. Motyčka (TRI), 90. Janoščín (TRI) – 51. Kateřiňák (UNL), 76. Martykán (UNL)


    FK Třinec: Paleček – Vengřinek, Bedecs (46. Hošek), Čelůstka (C), Avdić, Michal Stříž – Ižvolt, Málek (46. Malcharek), Krišto (66. Motyčka), Janoščín – Dedič.
    Trenéři: Martin Zbončák, Lubomír Vašek.

    Náhradníci: Adamuška – Joukl, Malcharek, Samiec, Hošek, Motyčka, Reintam.

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Tvrdoň – Zeman, Peterka (C), Vaněk (61. Zukič), Šnirc – Kateřiňák, Martykán – Moulis, Výborný, Jindráček (84. Pícha) – Pouček (90+1. Procházka). Trenér: Jiří Skála.
    Náhradníci: Zacharda – Zukič, Procházka, Seidl, Mysliveček, Pícha.

    Rozhodčí: Pavel Julínek – Petr Kotalík, Dan Vodrážka

    Diváci: 305 (15 % celkové kapacity)
    thejrc.org