Příbram – Plzeň 0:3 (kon.)
konec
FK Příbram
0:3 (0:2)
FC Viktoria Plzeň
Pátek 12.08.2016, 18:00 • Na Litavce • ePojisteni.cz liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a opět se uvidíme u některého z fotbalových přenosů. Děkuji za pozornost a přeji vám příjemný zbytek dnešního dne, nashledanou. (19:53:02)
     
    Je dobojováno! Tři body si odváží z Příbrami Plzeň. Ovšem sledovali jsem rozdílné poločasy. Pokud v prvním byla lepším týmem Viktoria, tak ve druhém byli více domácí hráči. Ti měli balon více na kopačkách a snažili se o čestný úspěch, ale k vážnějšímu ohrožení Matúše Kozáčika se nedostali. Příbram tedy po další prohře zůstává na posledním místě a do dalších kol musí na své hře hodně zapracovat. Naopak Plzeň se minimálně do zítřka dostává na první pozici české nejvyšší soutěže.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    K postranní čáře přichází čtvrtý rozhodčí, který na pomocné tabuli ukazuje, že se budou hrát tři minuty nad rámec normálního hracího času.
     
    90
    K vidění byl centr z levé strany, který před Tomášem Majtánem odvrátil spolehlivý Roman Hubník na další rohový kop. Jenže centr od praporku zamířil pouze na Lukáše Hejdu.
     
    89
    Z hostujícího kotle jsou slyšet již oslavné chorály a na hřišti jsou u míče hostující hráči. Ti si vynutili útočný faul, a tak bude rozehrávat slovenský gólman.
    88. Kozáčik si poradil i s ránou Trappa z dálky.
     
    88
    Asi šest metrů za vápnem dostal balon proti noze Petr Trapp, jehož pokus mířil pouze do míst, kde stál Matúš Kožáčik. Domácí defenzivní záložník je znám tím, že si rád vystřelí, ale tentokrát mu pokus nesedl.
     
    87
    Za obranu Plzně si nabíhal Patrik Brandner, který se mohl dostat do vážnější šance. Ovšem domácí útočník se nacházel v ofsajdu a po odpískání ho v zápalu boje dohrál ještě Roman Hubník.
     
    86
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jakub Hromada, přichází Tomáš Kučera.
     
    85
    Na levé straně si nabíhal Michael Krmenčík, který se marně natahoval po balonu, který končí pouze v zámezí. Budeme tak sledovat pouze od branky Aleše Hrušky.
     
    84
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jan Rezek, přichází Faouzi Bourenane.
    83. Kozáčik zvládl i Majtánovu střelu.
     
    83
    Pěknou kombinací se prezentovala Příbram! Jan Rezek našel v pokutovém území Tomáše Majtána, který svou ránu cpal k zadní tyči. Ovšem slovenský brankář v barvách Plzně byl pozorný.
     
    81
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Michal Ďuriš, přichází Michael Krmenčík.
    80. Rajtoral našel Ďuriše, ten ale hattrick nezkomplikoval.
     
    80
    Do další velké šance se dostal Michal Ďuriš, kterého pěkným centrem našel František Rajtoral. Slovenský útočník byl osamocený na malém vápně, ale jeho pokus mířil pouze vysoko nad branku.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Josef Divíšek (1.FK Příbram), jenž musel takticky zastavit rozběhnutého Tomáše Hořavu. Pokud by domácí hráč nezasáhl, hrozilo by přečíslení Plzně.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Jan Kovařík (FC Viktoria Plzeň), který ve středu hřiště dohrál skluzem zezadu Jana Rezka. Ovšem hostujícímu hráči se rozhodnutí sudího nelíbí.

    Michal Luxa


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 25. Bakoš (pen.), 37. Ďuriš (Kopic), 49. Kovařík (Bakoš)

    Karty:   21. Chaluš (PRI), 24. Hruška (PRI), 41. Rezek (PRI), 79. Divíšek (PRI) – 35. Kopic (PLZ), 62. Hromada (PLZ), 78. Kovařík (PLZ)   73. Kopic (PLZ)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:3.
    FK Příbram: Hruška – Divíšek, Tregler, Ferrara, Chaluš – Trapp, Krameš, Peltier (75. Brandner), Pilík (53. Pecháček), Rezek (C) (84. Bourenane) – Majtán.
    Náhradníci: Boháč – Brandner, Bourenane, Kvida, Laňka, Jakub Moravec, Pecháček.

    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Matějů, Hubník (C), Hejda, Limberský – Hromada (86. Kučera) – Kopic, Hořava, Kovařík – Bakoš (77. Rajtoral), Ďuriš (81. Krmenčík).
    Náhradníci: Bolek – Baránek, Kolář, Krmenčík, Kučera, Rajtoral, Řezník.

    Rozhodčí: Hrubeš – Pospíšil, Hrabovský
    thejrc.org