Hr. Králové – Karviná 3:4 (kon.) | Jablonec – Slavia 0:0 (kon.) | Bohemians 1905 – Liberec 2:1 (kon.)
Dukla Praha – Plzeň 0:1 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
3:4 (0:2)
MFK Karviná
Neděle 30.10.2016, 14:30ePojisteni.cz liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To bylo utkání! Ve druhém poločase se Hradci podařilo dohnat dvoubrankové manko, jenomže poté zase dvě branky obdržel a nic na tom nezměnilo ani konečné snížení na 3:4. Viděli jsme tak sedm branek a všechny tři body míří domů s Karvinou. Ode mě je to pro dnešek vše, díky za pozornost a příště na počtenou! (16:29:08)
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+2. Tomáš MALINSKÝ - 3:4
     
    90+2
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Obrana hostů zapomněla v nastavení na úplně volného TOMÁŠE MALINSKÉHO, který se obtočil a poté zakončil za záda brankáře – 3:4.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty.
     
    90
    Poslední minuta základní hrací doby se odehrává na polovině Hradce, ten ještě nerezignoval, ale dopředu se mu dostávat už moc nedaří.
     
    89
    Střídající Panák se hned zapojil do hry a a málem připravil pátou branku hostí, jeho průnik do vápna a následná přihrávka však úspěchem nakonec neskočila.
     
    88
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Pavel Černý, přichází Ladislav Martan.
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Lukáš Budínský, přichází Filip Panák.
     
    87
    Dlouhý centrovaný balón na Krátkého musel rychle ve výskoku lapit Laštůvka, jinak by bylo sníženo a zaděláno tak na pořádné drama.
     
    86
    Možná i proto, že už je podstatě rozhodnuto, se to teď hostům nevydařilo, takže míč ulovili domácí, kteří to ještě zkusí.
     
    85
    Poslední chvíle patřily Hradci, ten se ale rychle musí stáhnout do obrany, protože na branku domácích míří rychlý protiútok Karviné.
    83. Laštůvka opět podržel svůj tým.
     
    83
    Malinský se prokličkoval a obtočil kolem bránících hráčů a poté nahrál na nabíhajícího Trubače. Pro toho to ale bylo o trochu delší, takže hostující brankář byl u balonu rychleji.
     
    81
    Votroci to nechtějí vzdát a snaží se, Laštůvka ale nemá skoro vůbec žádnou práci.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Tomáš Malinský (FC Hradec Králové).
     
    80
    Dvakrát po sobě natáhl své motorové nohy hostující Puchel, jenž hodně prohání obranu Hradce. Ottmar nakonec nyní zasahovat nemusel, protože hostující hráče dostihl v čistém skluzu Holeš.
     
    79
    Ještě alespoň malou naději se domácích snažil vymyslet Malinský, na hranici pokutového území ale přišel o míč a ještě se ocitl na zemi.
    78. Lukáš BUDÍNSKÝ - 2:4
     
    78
    Karviná právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, LUKÁŠ BUDÍNSKÝ dostal v pokutovém území míč od Moravce a poté vystřelil přes levou ruku Ottmara, který už brance zabránit nemohl – 2:4!

    Ondřej Novotný

    Branky: 53. P. Černý (Malinský), 55. Schwarz (pen.), 90+2. Malinský (Žondra) – 6. Budínský, 32. Voltr (Budínský), 69. Šisler (Voltr), 78. Budínský (Jan Moravec)

    Karty:   80. Malinský (HKR) – 33. Janečka (KAR), 55. Laštůvka (KAR), 60. Šisler (KAR), 67. Košťál (KAR)


    FC Hradec Králové: Ottmar – Holeš, Polom, Plašil, Mudra – Janoušek, Schwarz (78. Trubač) – Malinský, P. Černý (C) (88. Martan), Vlkanova (72. Krátký) – Žondra.
    Náhradníci: Lindr – Trubač, Vobejda, M. Černý, Krátký, Martan, Chleboun.

    MFK Karviná: Laštůvka – Holík, Košťál, Hošek, Zelený – Janečka, Šisler – Jan Moravec, Budínský (88. Panák), Eismann (C) (57. Jurčo) – Voltr (76. Puchel).
    Náhradníci: Pindroch – Jurčo, Panák, Juřena, Okleštěk, Puchel, Dreksa.

    Rozhodčí: Franěk – Kříž, Hájek

    Diváci: 2336
    ocianews.com