Dukla Praha – Vlašim 1:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Sokolov 1:1 (kon.) | Plzeň – Ústí n. L. 4:4 (kon.)
Vlašim – Liberec jun. 4:0 (kon.) | Zabrze – Třinec 2:0 (kon.) | Pardubice – Poprad 2:3 (kon.)
Hr. Králové – Žižkov 1:1 (kon.) | Zlín – Radomiak 4:1 (kon.) | Piast Gliwice – Olomouc 2:1 (kon.)
Ostrava – AEK Atény 0:1 (kon.) | Znojmo – Skalica 2:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
4:4 (1:3)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Středa 06.07.2016, 15:00 • Luční, Plzeň • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Z Luční se s Vámi loučí Michal Belšán, děkuji za pozornost a přeji příjemně strávený zbytek svátečního dne! Na počtenou. (16:34:11)
     
    Zápas na plzeňském tréninkovém stadionu v Luční ulici je u konce. Dnešní přestřelka skončila divokou remízou 4:4!

    Do vedení šli jako první domácí, když v osmé minutě skóroval Marek Bakoš. Ústí však dokázalo třemi góly v závěrečné jedenáctiminutovce otočit skóre ve svůj prospěch. Nejprve se trefil Michal Zeman, o čtyři minuty později skóroval Lukáš Pouček a na konci prvního dějství Jiří Miskovič.

    Do druhého poločasu vstoupili domácí s obměněnou sestavou, góly začaly padat ale až poté, co ji obměnili i hosté. V 73. minutě snížil Michael Krmenčík, o čtyři minuty později dorazil svoji neproměněnou penaltu do branky Tomáš Hořava a bylo to 3:3. V 81. minutě však po standardní situaci skóroval hlavou Jan Peterka a hosté znovu vedli. O pět minut později však dokázal podruhé v zápase skórovat Michael Krmenčík, jenž tak upravil na konečných 4:4.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Po centru Myslivečka Ústí docílilo páté branky, která ovšem byla z ofsajdu, tudíž platit nemohla! Dnešní zápas tak skončí remízou.
     
    90
    Před Danielem Procházkou se domácí provinili hrou rukou, Ústí tedy bude zahrávat standardku. A ty se jim dnes skvěle daří.
     
    90
    Ta však končí útočným faulem, provinil se František Rajtoral. Nic z toho tedy nebylo.
     
    89
    Jiří Heřman vyrazil napadat brankáře Bolka, jenž si se situací ale poradil dobře. Odkopl míč k Matějů, který se snaží založit akci.
     
    88
    Hosté nyní mají balon ve své moci a snaží se v poklidu kombinovat. Plzeňští je ale aktivně napadají a nechtějí jim toho moc dovolit.
     
    87
    Aleš Matějů mohl dokonat parádní obrat Plzeňských! Zjevil se totiž ve velice nadějné situaci, střelou z bezprostřední blízkosti ale napálil jen pozorného brankáře Zdeňka Zachardu.
     
    86
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A znovu máme vyrovnáno, je to 4:4! Jan Kovařík se dostal za obranu a pěkným pasem v pokutovém území nechal skórovat MICHAELA KRMENČÍKA, který přidává svoji druhou branku v dnešním utkání. Výborná forma tohoto talentovaného útočníka.
     
    84
    Petržela dobře odcentroval z pravé strany před branku na Jana Kovaříka, který v běhu ale nezakončil dle ideálních představ. Zacharda tedy nemusel zasahovat složitě.
     
    83
    Jan Kovařík ji rozehrál přihrávkou k Františku Rajtoralovi, který vystřelil opravdu pěkně! Naneštěstí pro Plzeň zapadl míč těsně nad břevno branky Zdeňka Zachardy, vyrovnáno tedy nemáme.
     
    82
    Jan Baránek se hodně rozčílil na protihráče po tvrdém zákroku. Sudí situaci uklidnil a nařizuje standardku pro domácí tým.
     
    81
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté zahrávají standardní situace výborně! Na parádní centr v podání Františka Myslivečka si v pokutovém území naskočil JAN PETERKA, který hlavičkou překonal Petra Bolka a poslal Ústí nad Labem do vedení 4:3.
     
    81
    Kozma byl na levé straně faulován Františkem Rajtoralem, Ústečtí si tedy mohou odpočinout od bránění.
     
    81
    Jan Kovařík rozehrál nakrátko s Milanem Petrželou, ale pro míč si vyskočil jen gólman Zacharda.
     
    80
    Kovaříkův nadějný centr odkopl Adnan Zukič na rohový kop pro červenomodré, kteří se nadechují k obratu.
     
    79
    Lukáš Hejda byl kousek za polovinou hřiště faulován, posléze se tak stalo i Aleši Matějů. Domácí se dopředu posouvají formou standardních situací.
     
    78
    Domácí jsou od snížení na rozdíl jediné branky jako vyměnění, jejich výkon čiší sebevědomím. Plzeňští jsou jasně aktivnějším týmem a chtějí skóre otočit.

    Michal Belšán

    Branky: 8. Bakoš, 73. Krmenčík, 77. Hořava, 86. Krmenčík – 34. Zeman, 38. Pouček, 45+1. Miskovič, 81. Peterka

    Neproměněná penalta: 77. Hořava (PLZ), brankář Zacharda zneškodnil


    FC Viktoria Plzeň: Bolek – Řezník (46. Rajtoral), Hejda, Piroch (46. Baránek), Matějů – Kučera (46. Hromada), Chrien (46. Hořava) – Kopic (46. Petržela), Suchan, Vůch (46. Kovařík) – Bakoš (46. Krmenčík).
    Náhradníci: Šiman – Rajtoral, Baránek, Hromada, Petržela, Hořava, Kovařík, Krmenčík.

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Zacharda – Zeman (C) (60. Barnat), Peterka, Vaněk (46. Zukič), Šnirc (60. Pícha) – Kateřiňák, Miskovič (60. Mysliveček) – Moulis (60. Heřman), Jindráček (60. Výborný), Leibl (60. Procházka) – Pouček (60. Kozma).
    Náhradníci: Tvrdoň – Pícha, Zukič, Barnat, Procházka, Mysliveček, Výborný, Kozma, Heřman.
    bahis siteleri