Ingolstadt – Sparta 2:4 (kon.) | Litvínov – Záhřeb 0:1 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
Medveščak Záhřeb
Sobota 06.08.2016, 17:30 • ZS Ivana Hlinky • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je tedy ode mne ze severu Čech vše. Přeji Vám klidný sobotní večer. (19:49:26)
     
    V daném případě nebylo přání z konce druhé třetiny otcem myšlenky. Chorvatský soupeř předvedl na severu Čech opravdu nečekanou podívanou. Série nesportovních a zákeřných zákroků nebrala konce a tak situace dospěla k bodu zlomu. Poté co byl mimo hru zezadu inzultován jeden z domácích se strhla válka ve středním pásmu. Popral se každý kdo byl na ledě, tedy až na brankáře Januse. Ani tato gesta fair play však soupeři nestačila a pokusil se vyrovnanou bitku na ledě přečíslit hráčem, který byl mimo hru a na led skákal ze střídačky. I na to však domácí uměli zareagovat, když si této podlosti všiml Martin Havelka a neváhal ani vteřinu. Na led skočil rovněž ze střídačky a hrubiána ze Záhřebu umravnil několika přesnými ranami pěstí.
     
    Hráči Medveščaku se zvednutýma rukama vysmívají tribunám, které na ně pískají a diváci jim na to odpovídají sprchou z lahví, zapalovačů a dalších předmětů které mají po kapsách.
     
    Po dvě minuty trvajících bojích na ledě sudí duel ukončil!
     
    Konec zápasu.
     
    52:02
    Tak a teď se dlouho hrát nebude. Zákrok absolutně za hranicí pravidel kdy soupeř sekl domácího hráče mimo hru a zezadu vyvolal bitku do které se zapojil i Taylor. Jen Janus zůstal ve svém pásmu. Zajímavostí byla snaha jednoho z hráčů Medveščaku přečíslit bitku ze střídačky. Ještě dříve než se stihl zapojit do bojů ho však zezadu srazil Havelka, který rovněž vyskočil z vlastní střídačky.
     
    51:40
    Katič dostal ideální pas přes střední pásmo ale bekhendem na Januse nevyzrál.
     
    51:00
    Brule zakončil střelou na Janusovu vyrážečku kočkovanou s domácí obranou.
     
    49:54
    Hosté v plném počtu.
     
    49:10
    Tak taková střelba této však této akci nechyběla. Lukešova rána z pravého kruhu letí mimo branku a následně i mimo útočné pásmo.
     
    48:49
    Domácí čtveřice efektivně kombinuje v pásmu, ale chybí tomu střelba.
     
    47:58
    Trávníček také mimo hru přehnal snahu o vytváření prostoru spoluhráčům a dostává rovněž 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    47:53
    Morrisonn úplně mimo hru vysekl Stříbrnému hůl k ruky a bude za to pykat. Stříbrný alespoň předvedl postřeh, když svou hůl ještě v letu chytil.
     
    47:36
    Další trest pro Medveščak. 2 minuty za sekání mimo hru dostává Mahbod.
     
    45:31
    Nervy ze železa ukázal Richard Nejezchleb, když se dokázal udržet po dvou úderech do obličeje. Po třetím to už však vzdal a vrhl se na soupeře, když bitku s přehledem vyhrál svlečením McMillana z dresu. Oba kohouti inkasují 5 + do konce utkání.
     
    43:21
    Za držení protihráče vyloučen Frolo. S ohledem na to, v jakých plamenech byla domácí obrana, se tenhle taktický faul jevil jako jediné řešení.
     
    42:28
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přišla chyba domácích v rozehrávce a na modré byl úplně sám Morrisonn, který napřáhl a vypálil do pravého Janusova betonu. Brankář Vervy ale nedokázal vykopnout kotouč jinam než před sebe a MARK KATIČ měl už v celku lehkou úlohu. Asistence: Shaone Morrisonn.
     
    42:00
    Jakub Černý prolétl jako blesk na hranici brankoviště, ale jeho pokus z otočky ztroskotal na betonech brankáře Taylora.

    Ondřej Moutvička

    Branky a nahrávky: 43. Katič (Morrisonn)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Pinc) – Kubát, Frolo, Kokeš, Pavlík, Pavelka, Gula, Šesták, Černý K., Sorvik, Sklenička – Lukeš, Hanzl R., Nejezchleb, Hanzl M., Stříbrný, Trávníček, Havlíček, Hořava, Havelka, Válek, Šimeček, Martynek, Doležal T., Gerhát, Doležal J., Jurčík, Černý J.
    Medveščak Záhřeb: Taylor (Hovinen) – Sauvé, Genoway, Parlett, Mahbod, Zanoski, Giroux, Smejkal, Glumac, Brule, Hedberg, Larkin, Krejčík, Bezina, Smith, Morrisonn, Mertl, Mc Millan, Katič, Pare, Arkalov

    Rozhodčí: Petružálek, Turčan, Kokrment, Rozlílek
    thejrc.org