Olomouc – Trenčín 5:0 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Slavia – Sparta 2:3 (1:3 po s.n.)
Mladá Boleslav – Plzeň 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Havířov – Zlín 1:2 (kon.)
Žďár n/S – Kolín 2:1 (kon.) | Klášterec nO – Sokolov 4:5 (3:4 po s.n.) | Tábor – Motor ČB 0:6 (kon.)
Vsetín – Přerov 3:5 (kon.) | Děčín – Bílina 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 6:2 (kon.)
Technika Brno – SHK Hodonín 3:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pelhřimov 10:0 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 5:2 (kon.)
Šumperk – Opava 0:0 (zruš.) | K. Vary – Chomutov 6:2 (kon.) | Poruba 2011 – Vítkovice 3:9 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
10:0 (5:0, 2:0, 3:0)
HC Lední Medvědi Pelhřimov
Úterý 30.08.2016, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Přípravné zápasy
Partner:
     
    To je ode mne z Kotliny dnes vše, tímto se s vámi loučím a u dalších onlajnů se těším na počtenou. (20:22:05)
     
    Dnešní zápas ani nemusím nijak speciálně popisovat, výsledek zápasu mluví za vše. Bruslaři měli jasně navrch a kromě několika chybiček svého soupeře do ničeho nepustili. A když Pelhřimov své slibné šance nedokázal využít, mohou se domácí radovat z debaklu svého soupeře poměrem 10:0! Ve třetí třetině se na střeleckou listinu ještě zapsali Jiří Severa, Jakub Lacina a Tomáš Chlubna.
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A fanoušci se dočkali a zplna hrdla mohou skandovat deset! Půl minuty před koncem se prosadil již podruhé FILIP NAVRÁTIL! Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    59:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je to tu znovu, hosté svoji šanci neproměnili a tak přišel trest a domácí využívají početní výhodu! Kotouč putoval na modrou čáru, kde se do něj opřel JAKUB LACINA, jehož projektil se zastavil až v síti! Asistence: Petr Kuchta, David Kozlík.
     
    58:47
    Přihrávku Miroslava Dubna vystihl Petr Votápek a řítil se do úniku, skvělým zákrokem ho ovšem vychytal Michael Panec!
     
    57:03
    Hostující (PEL) hráči naprosto zbytečně a hrubě faulovali v útočném pásmu a budou hrát v oslabení 3 na 5. Jeden z hráčů dostal 2 minuty za hrubost a druhá 5 minut za hrubost.
     
    56:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    JIŘÍ SEVERA před hostujícím gólmanem nevymýšlel žádnou kličku, jenom pečlivě namířil a střelou nad pravý beton rozvlnil síť! Bez asistence.
     
    56:24
    Chybnou rozehrávku hostů vystihl Jiří Severa a dostal se do úniku, ve kterém byl zastaven podražením. Bylo tak Nařízení trestní střílení!
     
    55:24
    Utkání se spíše už jen dohrává. Hostující nemají energii na útočení a domácí mají nahráno, jejich kombinace je tak trochu laxní.
     
    53:26
    Tempo hry sice trošku upadá, 335 lidí, kteří se dnes přišli do Kotliny podívat, teď ale pobavil Jakub Lacina, který fotbalovým skluzem ukopl kotouč před hostujícím útočníkem a ještě dokázal najít hůl svého spoluhráče.
     
    52:37
    Nicméně Bruslaři nadále pokračují v útočení. Pelhřimov je sice potom obral o kotouč, následně jej ale poslal jenom na zakázané uvolnění.
     
    52:12
    Po akci Tomáše Ludvíka na pravé straně přebral kotouč Filip Navrátil, který hledal před bránou Tomáše Chlubnu, ten ale a pas svého spoluhráče nedosáhl.
     
    50:38
    Hra teď byla trochu pomalejší, to ale změnili David Vala (HBR) a Liridon Dupljaku (PEL), kteří se pustili do pěstmi. Oba aktéři této bitky, v níž měl mírně navrch havlíčkobrodský bek, dostali osobní trest do konce utkání.
     
    49:12
    Lukáš Siřiště se dostal za domácí obranu a udržel beka na zádech, v tísni ale nedokázal svoji bekhendovou střelu usměrnit a bránu. Bruslaři následně vyhodili puk jenom na zakázané uvolnění.
     
    48:25
    David Kozlík hledal bekhendem před brankoviště najíždějícího Petra Kuchtu. Ten byl hostujícím obráncem odstaven a Martin Černý raději přikryl puk pod lapačku.
     
    47:41
    Jiří Severe se snažil napravit své zaváhání a uvolnil se v pravém kruhu. Udělal dva kroky k ose hřiště a vypálil zápěstím, puk se po jeho střele odrazil od tyče!
     
    47:06
    Jiří Severa pokazil nahrávku a dopředu se dostali hosté. Jakub Pekárek nebezpečně pálil z mezikruží, Michael Panec jeho pokus vytěsnil vyrážečkou.
     
    46:21
    Tomáš Semrád dojížděl puk za vlastní bránou a u mantinelu nešťastně upadl a jen těžko se zvedá z ledu. Snad to nebude nic vážného a v dalším střídání ho uvidíme opět na ledě.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 1. Voříšek (Endál), 5. Kuchta (Mečiar), 12. Semrád (Endál), 19. Navrátil (Cejpek), 20. Přidal (Endál), 24. Vala (Cejpek), 33. Endál (Kulhánek, Přidal), 57. Severa (TS), 60. Lacina (Kuchta, Kozlík), 60. Navrátil (Chlubna)


    BK Havlíčkův Brod: Panec (Novák) – Kulhánek, T. Semrád, Vala, Duben, Lacina, Mečiar – Přidal, Cejpek, Endál – Severa, Voříšek, Michálek – Kuchta, Kozlík, Beneš – Chlubna, Ludvík, Navrátil
    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Černý (Sochor) – Port, Z. Jelínek, Wasserbauer, D. Kasalý, Hort, Benýšek, Kalenda – F. Kasalý, Vysloužil, Pekárek, Votápek, Bezděk, Šulák, Siřiště, Kulík, Dupljaku

    Rozhodčí: Doležal, Kukeně – Krejčí, Křivohlavý

    Diváci: 335
    thejrc.org