Třinec – Mladá Boleslav 4:3 (4:3 po s.n.) | Pardubice – Plzeň 4:2 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:2 (po pr.)
Chomutov – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | Zlín – Mountfield HK 3:2 (po pr.) | Olomouc – Vítkovice 2:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:4 (1:0, 0:2, 1:2)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 14.10.2016, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:40:20)
     
    Toto utkání sledovalo 4 934 diváků.
     
    Střely na branku: 38 – 22
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec přečkali závěrečný tlak domácího celku, který se pokusil o hru v powerplay, ale nakonec se dostali k puku, který poté Rostislav Olesz dopravil do prázdné domácí branky. Domácí ale nebyli daleko od vyrovnání, nicméně hosté své těsné vedení ubránili a Oleszův gól byl už jenom třešničkou na dortu. Víktovičtí si tak z ledu Olomouce odvážejí všechny tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Kotouč mají na svých holích hosté a už se nikam neženou. Zápas tak pomalu ale jistě spěje do svého úplného konce.
    59:40 Rostislav OLESZ - 2:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po šanci Olomouce před brankou Bartošáka se hosté dokázali ubránit a poté vyhodili kotouč do středního pásma. Ten si dojel ROSTISLAV OLESZ, jenž si ještě nabruslil do útočného pásma a z levého kruhu bez větších problémů poslal puk do opuštěné domácí klece – 2:4. Je rozhodnuto. Asistence: Yan Stastny.
     
    59:23
    Bartošák nyní podržel vedení svého celku, když při velkém tlaku Olomouce podržel kotouč pod svojí lapačkou. Hra je přerušena a po oddechovém čase Olomouce se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    58:30
    Konrád je na střídačce a domácí hokejisté to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:27
    Jan Jaroměřský podržel kotouč za vlastní brankou a až nyní ho vyváží do útočného pásma. Dá se očekávat, že domácí odvolají svého brankáře.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:16
    Na druhé straně se do střeleckého pokusu dostali vítkovičtí hokejisté, ale jejich střela skončila pouze vedle Konrádovy svatyně.
     
    56:53
    Kovář skáče na led a Vítkovice jsou tak v plném počtu.
     
    56:26
    Trma vrma před vítkovickou brankou, ale Vyrůbalík se nestihl včas zorientovat a obrovská šance Olomouce tak záhy skončila.
     
    55:44
    Olomoučtí se opět ocitli v teritoriu Vítkovic, jenže hosté znovu zapracovali v obraně na jedničku a kotouč tak letí opět až před Konráda.
     
    55:10
    Domácí se uhnízdili v pásmu Vítkovic, ale nic nestačili předvést. Hosté se dostali ke kotouči, který vyhazují do bezpečí, tedy až před brankáře Konráda.
     
    54:53
    Domácí hokejisté si zahrají přesilovou hru. Za podražení už sedí na trestné lavici Kovář. Budou to nyní krušné chvilky před vítkovickou brankou.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 7. Herman (Fořt, Burian), 50. Jaroměřský (Herman, Fořt) – 26. D. Květoň, 31. Klok (Olesz), 45. Kolouch (Výtisk), 60. Olesz (Stastny)


    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Škůrek, Vyrůbalík (C), Houdek, Matai, Jaroměřský, Ondrušek – Strapáč, J. Knotek, Laš – Eberle, Ostřížek, Holec – Rác, J. Mikúš, Skladaný – Fořt, Herman, Burian.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Urbanec, Výtisk, D. Krenželok, Klok, Sedlák, L. Kovář, Puzič – Olesz (C), Stastny, Szturc – D. Květoň, O. Roman, P. Zdráhal – Vandas, Balán, Kolouch – Tomi, Hudeček, Illéš.

    Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Barvíř, Blümel

    Diváci: 4934
    bahis siteleri