Třinec – Mladá Boleslav 4:3 (4:3 po s.n.) | Pardubice – Plzeň 4:2 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:2 (po pr.)
Chomutov – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | Zlín – Mountfield HK 3:2 (po pr.) | Olomouc – Vítkovice 2:4 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
4:3 (2:0, 1:1, 0:2 - 1:0)
HC Kometa Brno
Pátek 14.10.2016, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto příspěvkem se s vámi loučím a budu se na vás těšit u dalšího zápasu z chomutovské SD ARÉNY. Pro dnešek je to ode mě vše a přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. (20:05:04)
     
    Hned v první minutě prodloužení rozhodl o výhře svého týmu Michal Vondrka, jenž jako správný kapitán připisuje Chomutovu bod navíc. Celé utkání nabídlo nadprůměrnou podívanou a sledovali jsme zápas, jenž byl ozdobou celé Tipsport extraligy.
     
    Konec zápasu.
    60:42 Michal VONDRKA - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    60:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hostující tým se neodhodlal k zakončení, a tak černou gumu získali Piráti! V přečíslení našel Ivan Huml přihrávkou přes ležícího Ondřeje Němce MICHALA VONDRKU, jenž střelou pod horní tyč připisuje bod navíc Chomutovu. Asistence: Ivan Huml.
     
    60:10
    Hráči Komety vyhráli vhazování a v prodloužení mají právo prvního útoku. Jihomoravané se dostali do útočného pásma, kde kombinují.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 26:30.
     
    Ani ve dvanáctém kole neodejde Kometa bez bodů! V závěru zápasu se druhou brankou v utkání prezentoval Marek Kvapil, jenž šťastně přehodil Jána Laca. Toto utkání dvanáctého kola nabídlo velmi zajímavou podívanou a musím uznat, že bod je asi pro oba celky zasloužený. Uvidíme, který ze soupeřů si připíše do tabulky bonusový bod navíc.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    58:27
    Po pravé straně ujel Jan Rutta, jehož tvrdý pokus ke vzdálenější tyči zachytil betonem hostující maskovaný muž. Dnes sledujeme opravdu parádní utkání, kterému nic neschází.
    58:08 Marek KVAPIL - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    V samotném závěru přišlo vyrovnání, a tak mohl brněnský sektor vybouchnout radostí! MAREK KVAPIL se natlačil před branku, jenž přehodil chomutovského brankáře. Pro domácí tým se jedná o další nešťastnou branku. Asistence: Martin Erat a Ondřej Němec.
     
    56:50
    Odražený puk se dostal před branku Chomutova, ale Marcel Haščák trefuje beton chomutovského brankáře. Následně se domácí dostali do přečíslení dva na brankáře, ale celou situaci překombinovali. Zakončení na sebe vzal Dávid Skokan, ale jeho pokus vyrazil Karel Vejmelka betonem.
     
    56:08
    Zpoza branky až na hranici brankoviště se dostal Jan Štencl, jehož bekhendový pokus po ledě dokázal zneškodnit Ján Laco.
     
    55:45
    Piráti se snažili dostat do dalšího útoku, ale v tomto okamžiku je zastavuje hvizd sudího. Hra se pro ofsajd vrátí do středního pásma, kde se bude vhazovat blíže k brněnské svatyni.
     
    54:59
    Tomáš Malec se naskočil z trestné lavice a mohl se dostat po levé straně do další šance. Ovšem hostující obránce kotouč nezpracoval, a ten mu utekl k zadnímu mantinelu.
     
    54:00
    Od modré čáry vypálil Brett Flemming, jehož pokus se ještě snažil tečovat David Kaše. Jenže Karle Vejmelka předvedl další pěkný zákrok a hra se opět přerušuje.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 14. Vondrka (Huml), 15. Skokan (Kämpf), 38. Poletín (Račuk, Flemming), 61. Vondrka (Huml) – 22. M. Kvapil (M. Erat), 44. Zaťovič (O. Němec, Vejmelka), 59. M. Kvapil (M. Erat, O. Němec)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Strmeň) – Kudělka, Rutta, Dlapa, Flemming, Skinner, Valach, Mrázek – Račuk, Huml, Vondrka – Kaše, V. Růžička, Tomica – Skokan, Kämpf, Poletín – Hřebejk, Šťovíček, Koblasa.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Čiliak) – O. Němec, Štencel, Kováčik, Gulaši, Trška, Malec, Zábranský – M. Erat, Nečas, M. Kvapil – Haščák, V. Němec, Zaťovič – Vincour, Čermák, J. Káňa – Dostálek, Hruška, Dočekal – Kratochvíl.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Miroslav Petružálek – Jiří Rozlílek, Ondřej Kokrment

    Diváci: 5077
    thejrc.org