Třinec – Sparta 3:2 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 1:5 (kon.) | Chomutov – Litvínov 2:4 (kon.)
Liberec – Pardubice 4:2 (kon.) | Olomouc – K. Vary 3:0 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 8:5 (kon.)
Mountfield HK – Vítkovice 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:4 (1:0, 0:2, 1:2)
HC VERVA Litvínov
Neděle 30.10.2016, 15:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešní den vše, děkuji za pozornost a těším se na vás u dalších extraligových utkání. (17:51:18)
     
    I třetí třetina dopadla lépe pro Litvínov, který přidal dvě branky a dokázal zvítězit na ledě Chomutova 4:2!

    Přitom to vypadalo na velké drama. Ivan Huml v padesáté minutě vyrovnal na 2:2, Litvínov ovšem dokázal rychle zareagovat a díky Lukáši Válkovi se dostal zpátky do vedení. Výhru poté potvrdil druhou brankou v utkání Martin Hanzl.

    Hráči utkání: Ivan Huml (CHM) – Martin Hanzl (LIT)
     
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Píská se ještě jedno zakázané uvolnění po vyhození litvínovských hokejistů za branku Jána Laca. Vladimír Růžička si ještě vyžádal oddechový čas.
     
    59:01
    Začala poslední minuta třetí třetiny. Utkání se spíše jen dohrává, hosté o výhře v tomto utkání rozhodli již před několika sekundami.
    58:20 Martin HANZL - 2:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Následná akce již brankou končí a Litvínov tak rozhoduje o výhře v tomto utkání! MARTIN HANZL se dostal do úniku, který zakončil střelou pod víko Jána Laca. Před slovenským brankářem se zastavil a poslal kotouč krásně nad jeho rameno. Asistence: Jakub Černý.
     
    57:49
    František Lukeš našel přihrávkou před branku volného Ondřeje Jurčíka, kterému se svojí tečí povedlo nastřelit jen tyčku Jána Laca!
     
    57:27
    Pokračování domácích končí odpískáním rozhodčího. Ten viděl přihrávku rukou, a tak se bude vhazovat ve středu ledové plochy.
     
    56:33
    Piráti sice nahodili kotouč za branku Januse, ale následně o něj přišli. Litvínov se pomalu vydal dopředu, kde šetří cenné sekundy.
     
    55:45
    Hosté skvěle brání a domácímu celku se nedaří projít do nějakého zakončení. Uvidíme, zda se jim toto povede v následujících minutách zvrátit.
     
    54:57
    Kombinace Pirátů byla ukončena odpískáním ofsajdové pozice, do které najel David Kämpf. Jednalo se ovšem o milimetry.
     
    54:44
    Další akce chomutovských hokejistů byla ukončena odpískáním zakázaného uvolnění. Vhazovat se bude po pravé ruce Jána Laca.
     
    54:33
    Lukáš Válek se po levé straně prodral až před branku, kde se pokoušel poslat puk do branky. Ján Laco byl ovšem připraven proti jeho nájezdu.
     
    54:01
    Střelu Vladimíra Růžičky se pokoušel před brankou tečovat David Kaše, kterému se to ovšem nepovedlo. Jaroslav Janus tak předvedl zákrok.
     
    53:52
    Piráti se dostali do nebezpečného zakončení před brankou. Michal Poletín se snažil prostřelit z blízkosti Januse. Chomutovský útočník ovšem nebyl úspěšný.
     
    53:38
    Hosté to hrají nyní jednoduše a puk posílají jen za branku Laca tak šikovně, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Domácí celek má před sebou fůru práce.
     
    52:39
    Do nebezpečné akce se dostal Michal Trávníček. Litvínovský kapitán zakončoval z levého kruhu, odkud se mu ale Laca střelou na vzdálenější tyč nepovedlo překonat.
     
    51:47
    Nyní se nahazuje z jedné strany na druhou. Litvínov se dokonale vrátil do vedení. Pro domácí Piráty to bude nyní těžké.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 6. Huml (Poletín, Rutta), 50. Huml (Tomica) – 25. Lukeš (V. Hübl, Sörvik), 30. M. Hanzl (Z. Sklenička, R. Hanzl), 52. Válek (M. Hořava), 59. M. Hanzl (J. Černý)


    Piráti Chomutov: J. Laco – Rutta, Skinner, Flemming, Dlapa, Valach, Mrázek, Kudělka – Skokan, Huml, Vondrka – Kaše, V. Růžička, Tomica – Koblasa, Kämpf, Sklenář – Hřebejk, Chlouba, Poletín.
    HC VERVA Litvínov: Janus – Kubát, Gula, Sörvik, T. Pavelka, Z. Sklenička, Kokeš, F. Pavlík – Lukeš, V. Hübl, Stříbrný – J. Černý, R. Hanzl, M. Hanzl – Trávníček, Reichel, M. Hořava – J. Doležal, Válek, Jurčík.

    Rozhodčí: Hodek, Pražák – Bláha, Špůr,

    Diváci: 5 250 (vyprodáno)
    thejrc.org