K. Vary – Třinec 0:3 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Plzeň – Zlín 1:3 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 3:4 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Středa 09.11.2016, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše, přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (19:53:10)
     
    Střely na branku: 39 – 21
     
    Je dobojováno. Litvínov nakonec dokázal strhnout vedení na svou stranu zásluhou přesné trefy Martina Hanzla, jenž tak rozhodl toto utkání a domácí si připisují další výhru. Fantastický start do sezóny tak na západě Čech pokračuje i nadále.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Kotouš mají na svých holích domácí hráči a vypadá to, že své těsné vedení už udrží.
     
    59:41
    Robin Hanzl startoval na kotouč a mohl skórovat do odkryté klece, byl ale faulován a mohl tak být klidně odpískán technický gól, místo toho ale dostává dvě minuty Trončinský za nedovolené bránění.
     
    59:05
    Hosté zamkli svého soupeře v jeho pásmu a Litvínovu se nedaří vyhodit kotouč do bezpečí. Poslední chvíle budou pro domácí ještě asi hodně krušné.
     
    59:01
    Litvínov je kompletní.
     
    58:46
    Jan Lukáš míří na střídačku. Hosté to zkusí se šesti bruslaři v poli. To vše ale až po oddechovém čase, který si vyžádala lavička Mladé Boleslavi.
     
    58:19
    Robin Hanzl vyhazuje kotouč z obranného pásma a Verva tak šetří další cenné vteřiny svého oslabení.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:32
    Hosté se už uhnízdili v pásmu Litvínova. Následně pak se domácí dostali z pásma ven, aby se do něho hosté znovu vrátili. Jenže byli v postavení mimo hru a ta je vykázána zpět do středu hřiště.
     
    57:01
    Vyloučení také na straně Litvínova. František Lukeš je vyloučen za krosček a hosté tak mají velkou šanci srovnat v přesilové hře.
     
    56:28
    Michal Trávníček po buly v obranném pásmu Litvínova poslal puk za svá záda a nevědomky tak zaměstnal Jaroslava Hübla. Litvínovský kapitán se pak směrem k domácí brance omlouvá.
    55:56 Martin HANZL - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    55:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru nakonec využívají. Daniel Sörvik našel přesnou přihrávkou na vrcholu pravého kruhu MARTINA HANZLA, jenž pro svůj tým dává zatím rozdílovou branku – 3:2. Asistence: Daniel Sörvik, Tomáš Pavelka.
     
    54:53
    Viktor Hübl svou bombu od pravého kruhu poslal pouze do holenního chrániče jednoho z hostujících obránců. Mladá Boleslav se záhy poté dokázala osvobodit.
     
    54:16
    Hosté jdou znovu do čtyř. Martin Látal zbytečně nedovoleně bránil Jurčíka, kterému sundal helmu a už míří na trestnou lavici. Litvínov tak má šanci strhnout vedení na svou stranu v přesilové hře.
     
    52:50
    Znovu je tady komerční přestávka.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Gerhát (M. Hořava), 39. Sörvik (M. Hanzl, J. Černý), 56. M. Hanzl (Sörvik, T. Pavelka) – 22. Orsava, 26. Žejdl (Pabiška)


    HC VERVA Litvínov: J. Hübl – Gula, Kubát, T. Pavelka, Sörvik, F. Pavlík, Z. Sklenička, Březák – Stříbrný, V. Hübl, Lukeš – M. Hanzl, R. Hanzl, J. Černý – M. Hořava, Gerhát, Trávníček (C) – Jurčík, Válek, J. Doležal.
    BK Mladá Boleslav: Lukáš – Trončinský, Kučný, Stříteský (C), T. Voráček, Hanzlík, Kurka, Štich – Látal, Vampola, Klepiš – Hyka, Urban, Lenc – Orsava, Žejdl, Jonák – Jiránek, Pabiška.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Petr Úlehla – Miroslav Lhotský, Jiří Svoboda

    Diváci: 4 125
    thejrc.org