Třinec – Olomouc 3:2 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
K. Vary – Vítkovice 3:5 (kon.) | Pardubice – Chomutov 4:7 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 2:5 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:3 (0:2, 2:1, 3:0)
HC Kometa Brno
Středa 15.02.2017, 17:20 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (19:39:52)
     
    Střely na branku: 32 – 22
     
    Je dobojováno. Verva nakonec dokázala svou dvoubrankovou ztrátu nejen smazat, ale také utkání otočit ve svůj prospěch a nakonec vítězí 5:3. Hosté tak v Litvínově sahali po třech bodech, nakonec ale odjedou s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
    59:47 Karel PILAŘ - 5:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. KAREL PILAŘ střílel ze středního pásma na odkrytou hostující klec a jeho dělovka pak končí v síti Komety – 5:3. Pilař tak svým druhým gólem v utkání dal tomuto zápasu poslední tečku. Asistence: František Gerhát, Miloslav Hořava.
     
    59:02
    Kometa je v šesti hráčích a Vejmelka už je na střídačce.
     
    58:21
    Od modré čáry pálil Ondřej Němec, kotouč plachtil až před Januse, který ho dokázal vytěsnit svou vyrážečkou. Svou svatyni tak Janus nyní hájí zuby nehty.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:25
    Trávníček na druhé straně ujel po pravé straně a jeho střela pak skončila v lapačce Vejmelky, který znovu podržel svůj tým.
     
    56:39
    Marek Kvapil se dostal ke střele z pravého kruhu, ale ta neměla takovou razanci, aby Januse jakkoli ohrozila. Verva tak může založit další svou útočnou akci a už míří s pukem před branku Vejmelky.
     
    55:35
    Janus nyní u své pravé tyčky zachytil kotouč, který se k němu odrazil a nedovolil hostům žádnou dorážku před jeho brankou.
     
    55:08
    Hostům najednou začal velmi rychle ubíhat čas a jsou to nyní oni, kdo musí dohánět jednobrankovou ztrátu.
    53:02 Martin HANZL - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    53:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Co se ale nepovedlo Černému, povedlo se MARTINU HANZLOVI, který se po několika odrazech kotouče dostal díky svému bratrovi Robinovi k puku před odkrytou brankou Komety a poté pro něho nebyl problém do ní kotouč poslat – 4:3. Verva tak poprvé v utkání strhává vedení na svou stranu. Asistence: Robin Hanzl.
     
    52:31
    Jakub Černý, autor vyrovnávací branky, měl nyní obrovskou šanci, ale proměnit ji nedokázal.
     
    51:46
    Sklenička je na ledě a domácí Verva je tedy v plném počtu.
     
    51:30
    Haščák si hledal prostor k zakončení před domácí brankou, nakonec pak po jeho střele vykopl svým pravým betonem puk do bezpečí Jaroslav Janus a podržel tak svůj tým.
     
    50:50
    Domácí se osvobozují a vyhazují puk až před Vejmelku. Kometa tak bude muset založit svou přesilovkovou akci z hloubi vlastního obranného pásma.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 27. K. Pilař (Sörvik), 39. Martynek, 49. J. Černý (R. Hanzl), 54. M. Hanzl (R. Hanzl), 60. K. Pilař (Gerhát, M. Hořava) – 3. M. Kvapil (M. Erat, O. Němec), 20. Nečas (H. Zohorna), 35. R. Zohorna (Vondráček, Dočekal)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Petrásek) – Gula, F. Pavlík, Sörvik, T. Pavelka, K. Pilař, Z. Sklenička – Martynek, V. Hübl (A), Lukeš – M. Hanzl, R. Hanzl (A), J. Černý – M. Hořava, Gerhát, Trávníček (C) – Jurčík, Válek, J. Doležal – K. Reichel.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Čiliak) – Bartejs, O. Němec (A), Gulaši, Kováčik (A), Malec, Trška, F. Král – M. Kvapil, Hruška, M. Erat – J. Káňa, Čermák (C), Haščák – Brabenec, Nečas, H. Zohorna – R. Zohorna, Dočekal, Vondráček.

    Rozhodčí: Hribik, Bulanov – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 4 135
    thejrc.org