Benátky n/J – Jihlava 2:4 (kon.) | Motor ČB – Třebíč 1:2 (po pr.) | Litoměřice – Kladno 1:4 (kon.)
Havířov – Slavia 7:1 (kon.) | Prostějov – Most 7:3 (kon.) | Ústí n/L – Frýdek-M. 4:3 (po pr.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
7:3 (3:1, 4:1, 0:1)
HC Most
Středa 18.01.2017, 18:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (20:17:26)
     
    Je dobojováno! Prostějov zvládl důležitý domácí souboj s Mostem a vítězí vysoko 7:3! Domácí vlétli do utkání jako velká voda. Během osmi minut se postupně prosadili Novák, Krejčík a Rudovský! Most se probudil až ve druhé polovině úvodní třetiny a Rod potrestal statickou obranu. V úvodu druhé časti navíc proměnil přesilovou hru znovu Rod a už to bylo jen o gól! Prostějov ale ovládl druhé dějství! Rudovský, Štindl, Venkrbec a Novák zajistili, že po čtyřiceti minutách svítilo na tabuli skóre 7:2! V závěrečné části už Prostějov jen hlídal svůj náskok. Pět minut před koncem snížil v přesilové hře na konečných 7:3 Havlíček!
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Jan Rudovský spěchal do útočného pásma, už se tlačil před obránce, ale zastavuje jej postavení mimo hru! Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    59:00
    Jakub Neužil si poradil i s prudkým nahozením od červené čáry. Brankář Prostějova ještě rychle vyklepal kotouč pro obránce a Jestřábi mohou zaútočit.
     
    58:15
    Neužil dlouho nevěděl, odkud přiletí puk. Domácí brankář si však stihl pokrýt mezírku u levé tyče domácí branky.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:05
    Jan Rudovský doslova odmítl hattrick! Domácí střelec byl sám před Spěšným, chtěl brankáře vymíchat, ale Spěšný se nenechal rozhodit!
     
    56:40
    Prostějov už pouze čeká na závěrečnou sirénu. Domácí fanoušci se mezitím skvěle baví a nadále hlasitě skandují chorály.
     
    56:02
    Jakub Neužil musel dávat pozor na další střelu od modré čáry. Domácí brankář si hokejkou pokryl mezírku mezi betony a puk vyrazil.
     
    55:12
    Most právě vstřelil branku!
    Most se přeci jen dočkal snížení! Tomáš Divíšek krásnou přihrávkou bekhendem našel ONDŘEJE HAVLÍČKA, který byl nekrytý před brankou a dopravil puk do sítě! Asistence: Tomáš Divíšek, Vojtěch Kubinčák.
     
    55:02
    Jeden z obránců skvěle zastavil ránu Tomáše Divíška. Domácí hráči se poté zmocnili kotouče a okamžitě jej vyhodili.
     
    54:32
    Marek Indra dostává dvě minuty za sekání. Most si přeci jen zahraje ještě jednu přesilovou hru.
     
    54:16
    Šimeček spěchal před branku Prostějova, kam měla doputovat žabička z pravé strany, ale kombinaci hostů zastavil Tomáš Protivný.
     
    54:07
    Hosté v plném počtu.
     
    53:21
    Holík si nedokázal zpracovat skákavou přihrávku a kotouč propadl na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před brankou Jestřábů.
     
    53:10
    Mostu se podařilo vytlačit domácí hokejista ven z útočného pásma. Jestřábi se snaží kombinovat alespoň ve středním pásmu.
     
    52:21
    Holík pálil od modré čáry. Domácí zadák vyslal ránu po ledě, kterou ještě tečoval Venkrbec, ale brankář stačil vykopnout levý beton.
     
    52:07
    Prostějov si zahraje další přesilovou hru! Dvě minuty za držení si odsedí Jan Walter.
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 5. Martin Novák (Matuš), 6. L. Krejčík (Rudovský), 8. Rudovský, 23. Rudovský, 25. Štindl (Martin Novák, Rudovský), 31. Venkrbec (L. Krejčík), 37. Martin Novák – 13. Rod (Alinč, Martynek), 22. Rod (Martynek, Alinč), 56. Havlíček (Divíšek, Kubinčák)


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Kantor) – T. Kvapil, A. Holík, Protivný, V. Zadražil, Vokurka, Štindl, Grebeňuk – Luňák, Venkrbec (C), Žálčík – Martin Novák, Rudovský, L. Krejčík – Matuš, Šlahař, Švec – Indra, Hozák, Zabloudil.
    HC Most: Petrásek (8. Spěšný) – Frolo, K. Černý, Strejček, Hora, Šefl, Šesták, Walter – Kubinčák (A), Divíšek (C), Smolka – Rod, Alinč, Martynek – Mical, J. Šimeček, R. Veselý – Dufek, Havlíček, Válek.

    Rozhodčí: Mikula – Měchýš, Reich
    thejrc.org