Benátky n/J – Most 3:2 (kon.) | Motor ČB – Kadaň 2:0 (kon.) | Litoměřice – Slavia 2:1 (2:1 po s.n.)
Kladno – Jihlava 5:2 (kon.) | Havířov – Třebíč 2:5 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 4:2 (kon.)
Přerov – Ústí n/L 2:3 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
4:2 (3:1, 0:0, 1:1)
HC Frýdek-Místek
Pondělí 23.01.2017, 18:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (20:19:57)
     
    Je dobojováno! Prostějov zvládl důležité utkání o šest bodů s Frýdek-Místkem a na svém ledě vítězí 3:2! Jestřábi vstoupili do útkání ve velkém stylu a Lukáš Žálčík ve čtvrté minutě otevřel skóre. Domácí celek nadále pokračoval ve vysokém tempu a Jakub Šlahař v přesilové hře navýšil vedení! Frýdku-Místku se podařilo vyrovnat dvě minuty před přestávkou zásluhou Mariana Adámka. Ještě před přestávkou však Marek Švec vrátil domácím dvoubrankové vedení! Poté se dlouho čekalo na gól. Prostějov byl aktivnější, ale na Daněčka recept nenašel. Naopak Slezané ve třetí třetině zlepšili hru a Lukáš Jašek snížil na rozdíl jediné branky. V samotném závěru zkoušeli hosté štěstí bez brankáře, ale Aleš Holík trefou do opuštěné klece pečetil výhru Jestřábů!
     
    Konec zápasu.
     
    59:23
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Nejproduktivnější obránce domácího celku ALEŠ HOLÍK zariskoval a nahodil puk od modré čáry na prázdnou branku! Jeho pokus prosvištěl až za brankovou čáru a domácí pojišťují svou výhru! Bez asistence.
     
    59:05
    Daneček spěchá na střídačku a Frýdek-Místek zkouší v závěru utkání štěstí při power-play!
     
    58:20
    Jan Rudovský spěchal za odraženým kotoučem do útočného pásma. Domácí útočník ale nedosáhl na odražený puk a Frýdek-Místek může zaútočit.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:18
    Jestřábi se konečně vymaní z rostoucího tlaku soupeře. Prostějovu se podařilo vypíchnout puk za modrou čáru a hosté vlétli do ofsajdu.
     
    57:02
    Domácí v plném počtu.
     
    56:34
    Jakub Neužil předvedl důležitý zákrok proti nahození od modré čáry. Domácí brankář měl sice problémy, ale nakonec puk poslal mimo tři tyče.
     
    56:00
    Lukáš Krejčík vystihl Růžičkovu nepřesnou přihrávku na levé křídlo. Domácí hokejista vyvezl puk za branku hostů a získal cenné vteřinky.
     
    55:26
    Jeden z domácích hráčů se obětavě položil do střely od modré čáry. Žálčík schytal opravdu tvrdý zásah a okamžitě sprintuje na střídačku.
     
    55:02
    A pozor! Hosté mají dobrou šanci na vyrovnání! Frýdek-Místek si zahraje přesilovou hru. Jan Rudovský dostává dvě minuty za vysokou hůl!
     
    55:02
    Daněček zapracoval výborně svou hokejkou a vypíchl kotouč jednomu z domácích útočníků. Frýdek-Místek může vyrazit do další akce.
     
    54:20
    Daniel Kolář byl jako první u odraženého kotouče v obranném pásmu Jestřábů. Domácí obránce bez váhání vypíchl puk do středního pásma.
     
    54:00
    Dnešní utkání sleduje 1116 diváků!
     
    53:20
    Žálčík se znovu hnal do útočného pásma. Jeho akce podél levého mantinelu se nesetkala s podporou spoluhráčů a hosté vybojovali puk.
     
    53:02
    Martin Novák chtěl využít otevřeného prostoru na levém křídle, ale čárový rozhodčí si všiml postavení mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    52:21
    Po další rychlé akci hostujícího celku se jednomu z obránců Jestřábů podařilo tečovat ránu do ochranné sítě. Vhazuje se po Neužilově levici.
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 4. Žálčík (D. Kolář, Matuš), 14. Šlahař (Luňák, Žálčík), 19. Švec (V. Zadražil, Venkrbec), 60. A. Holík – 18. Adámek (Pechanec, Chmielewski), 46. Jašek (Štebih, Rufer)


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Kantor) – Protivný, D. Kolář, Grebeňuk, V. Zadražil, T. Kvapil, A. Holík (A) – Martin Novák, Rudovský, L. Krejčík – Luňák, Venkrbec (C), Švec – Matuš, Šlahař, Žálčík – Augustin, Hozák, Indra – Zabloudil.
    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Šimboch) – Kania (A), Adámek, Štebih, D. Stránský, M. Jáchym, Bartko, Zahradníček – Jaroš, Chmielewski, Pechanec – Marek Růžička, M. Kovařčík, Jašek – O. Kovařčík, Rufer, Hladonik – Cienciala (A), Půhoný, Klimša (C) – Franek.

    Rozhodčí: Mikula – Adamec, Ganger

    Diváci: 1116
    thejrc.org