Most – Havířov 2:4 (kon.) | Třebíč – Kladno 4:6 (kon.) | Jihlava – Slavia 3:2 (po pr.)
Přerov – Litoměřice 2:3 (po pr.) | Ústí n/L – Prostějov 1:6 (kon.) | Frýdek-M. – Motor ČB 5:0 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 3:4 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (2:1, 0:1, 0:0 - 1:0)
HC Slavia Praha
Středa 25.01.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava porazila Slavii Praha 3:2 v prodloužení, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (20:23:11)
     
    Prodloužení netrvalo dlouho, po 62 vteřinách jej rozhodl Jiří Říhav prodloužení. Gól byl prvně připsán Filipu Semanovi, ovšem ten přiznal, že puk netečoval. Zatímco na pozápasové tiskové konferenci přiznal hostující trenér spokojenost s bodem, domácí možná jednoho ztraceného bodu po několika šancích ve třetí třetině litují.
     
    Jak už bylo zpětně opraveno u třetího gólu Dukly, všechno je nakonec jinak. Filip Seman přiznal, že střelu JIŘÍHO ŘÍHY netečoval a jihlavský obránce tak překonal dvacet let starý rekord WSM Ligy v počtu gólů vstřelených obráncem za sezonu!
     
    Tribuny ještě nyní vyvolávají Vlastimila Bilčíka za to, že v minulém kole parádně ustál bitku proti kladenskému bitkaři Joshi Grattonovi a jihlavský zadák vyjíždí zpět na led.
     
    Konec zápasu.
     
    61:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá i druhou přesilovku v zápase. Čachotský dal puk na modrou na Říhu, který má pořádný nápřah. Původně byl gól připsán Filipu Semanovi, který po zápase sdělil, že kotouč netečoval a JIŘÍ ŘÍHA tak zaznamenal čistý průstřel od modré. Tím rozhodl nejen zápas, ale i letitý rekord první ligy v počtu gólů vstřelených obráncem za sezonu. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    60:44
    Jihlava získala zásluhou Čachotského dobré práce puk.
     
    60:39
    Buly po levici Polívky se bude hned opakovat.
     
    60:39
    Jihlava si vyžádala před druhou přesilovkou v utkání oddechový čas.
     
    60:39
    Poprvé od desáté minuty si Jihlava zahraje přesilovku, když David Šafránek na pravém kruhu podrazil Josefa Skořepu.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    60:20
    Čachotský kombinuje v útočném pásmu se spoluhráči. Z levého kruhu pálil Říha a jihlavský kapitán těsně nedosáhl na kotouč před brankou.
     
    60:08
    Jihlavští vyhráli buly a mají puk na svých holích.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ve třetí třetině hrála prim Dukla, která se dostávala místy až do drtivého tlaku. Slavia může děkovat zejména gólmanovi Patriku Polívkovi, že zápas není rozhodnut po šedesáti minutách. Docela by mě zajímal poměr střel v závěrečné dvacetiminutovce.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:50
    Říhovu ránu z vrcholu prvého kruhu vyrazil Polívka před sebe a na odražený puk těsně nedosáhl Seman, jenž jej mohl usměrnit mezi tři tyče.
     
    59:37
    Rozhodnout mohl zřejmě Martin Kadlec, který se dostal na středu pásma k puku a dával jej do horní části branky, kterou minul.
     
    59:20
    Slavia sice měla puk v útočném pásmu, ale ke střele se nedostala.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Jergl, 10. Zeman (Čachotský, Dundáček), 62. Říha (Čachotský) – 3. Endál (Krliš, Knot), 23. Krliš


    HC Dukla Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – Kajínek, Říha, Dundáček, Bilčík, Půža, Šidlík, Kaláb – Jergl, F. Seman (A), Důras – Anděl, Diviš, Březina – Zeman, Skořepa, Čachotský (C) – Protasenja, Jícha, Danišovský.
    HC Slavia Praha: Polívka (Frodl) – Knot (C), Pohl, J. Holý, Bača, A. Růžička – P. Beránek, Šafránek (A), Schleiss – Rys, Kubica, M. Kadlec – Jankovský, Šagát, Endál – Kružík, Krliš, Šmerha.

    Rozhodčí: Kašík, Kika – Hanzlík, Lukš
    bahis siteleri