Technika Brno – Šumperk 1:2 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 6:3 (kon.) | Nový Jičín – Kopřivnice 6:0 (kon.)
Tábor – Nymburk 6:3 (kon.) | Kolín – Žďár n/S 6:2 (kon.) | Bílina – Kobra 3:5 (kon.)
Klatovy – Jablonec n/N 3:4 (1:2 po s.n.) | Sokolov – Klášterec nO 2:6 (kon.) | Vrchlabí – Trutnov 4:1 (kon.)
Děčín – Řisuty 5:1 (kon.) | David Servis – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | Jindř. Hradec – Mor. Budějovice 0:4 (kon.)
Pelhřimov – Písek 4:8 (kon.)
konec
HC David Servis Č. Budějovice
3:5 (1:0, 2:1, 0:4)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 04.02.2017, 18:002. liga skupina Střed (ČR) • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (20:13:29)
     
    S posledními sekundami utkání drží hosté puk na svých holích.
     
    58:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že je rozhodnuto! MIROSLAV DUBEN vybojoval puk v obranném pásmu hostů a poslal ho přes celou šíři kluziště do prázdné brány! Bez asistence.
     
    58:35
    Petr Spáčil ujíždí na střídačku!
     
    57:15
    Ke Kuchtovi se zcela nečekaně dostal kotouč. Petr Kuchta ale stihl zareagovat a z nápřahu vystřelit, avšak jeho střelu ale Spáčil na poslední chvíli vyrazil vyrážečkou!
     
    56:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod stáhl dvou gólové manko a dokonce skóre obrací ve svůj prospěch! Michálek vystřelil na Spáčila, ten střelu vyrazil, ale dostal se mimo brankoviště, čehož využil Miroslav Třetina, který poslal pas na LUBOŠE VOŘÍŠKA, jenž neměl se zasunutím kotouče do prázdné branky problém. Asistence: Miroslav Třetina, David Michálek.
     
    54:36
    Sumerauer pálil ihned po buly. Jeho střela se ale až k Novákovi nedostala a skončila v rohu kluziště, tam se kotouče ujímají hosté.
     
    53:04
    Babchuk ztratil kotouč na modré a Michálek se ho mohl v klidu ujmout. Se svým spoluhráčem ujel na Spáčila zcela sám. Michálek ještě hledal před brankou svého spoluhráče, ale do přihrávku překazil vracející se Babchuk.
     
    51:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Havlíčkův Brod se dostal do útočného pásma, kde střílel MIROSLAV TŘETINA. Jeho střela se ještě odrazila od hráčů stojících před Spáčilem přímo do domácí svatyně – 3:3! Asistence: David Michálek.
     
    51:01
    Rudolf Suchánek dostal přihrávku do úhlu. Dobře si srovnal kotouč na střelu, ale tu poslal jen do prostředku branky, kde stál připravený Novák.
     
    50:32
    Ofsajd hostujících útočníků vrátí hru do středního pásma. Buly vyhráli havlíčkobrodští a dostali se před Spáčila, který nahození od modré kryje.
     
    49:07
    Havlíčkův Brod nyní výrazně tlačí na své soupeře. Nyní se ale Servismané po delší době dostali do útočného pásma. Střelu domácích ale Novák ukrývá pod svou výstrojí.
     
    48:20
    Domácí obrana nyní ztratila kotouč, což vyústilo v šanci. Hostující střelec si s ní ale neporadil, neboť minul pravou tyč Spáčilovi branky.
     
    47:12
    Kuchta zkoušel obhodit domácího obránce. To se mu nepovedlo, a tak zvolil pouze lehké nahození bekhendem zblízka. Spáčil ho ukrývá pod lapačkou, bude se tedy vhazovat.
     
    45:41
    Mírnou střelu od modré vyslal jeden z hostujících obránců. Tu ale Spáčil včas lapil a uschoval ve své výstroji.
     
    44:45
    David Vala se přihnal do útočného pásma a mocně napřáhl. Jeho dělovku Spáčil ale vyráží, k dorážce se již nikdo nedostal.
     
    43:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod snižuje na rozdíl jediného gólu! Tomáš Semrád vyslal střelu od modré. Před brankou ji ještě tečoval MIROSLAV TŘETINA a puk doklouzal až za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Semrád.
     
    42:51
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Škopek – 2 min., podražení).

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 2. Fleischman (Marek, Zayml), 22. Zayml (TS), 32. Vylíčil – 26. Třetina (Kuchta), 44. Třetina (Semrád), 52. Třetina (Michálek), 57. Voříšek (Třetina, Michálek), 59. Duben


    HC David Servis Č. Budějovice: Spáčil (Bubeníček) – Škopek, Žáček – Chaloupka, Babchuk – Zich, Pessr – Šesták, Suchánek, Vylíčil – Fleischman, Zayml, Marek – Ferebauer, Bárta, Sumerauer – Volf, Čanda.
    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – Semrád T., Semrád M., Duben, Vala, Kulhánek, Lacina, Bušek – Přidal, Třetina, Kuchta, Kozlík, Beneš, Navrátil, Voříšek, Michálek, Chlubna, Ludvík, Křížek.

    Rozhodčí: Mertl T. – Samuel, Mertl J.
    thejrc.org