SHK Hodonín – Technika Brno 6:0 (kon.) | Nový Jičín – Vsetín 2:8 (kon.) | Kopřivnice – Šumperk 6:7 (kon.)
Opava – Val. Meziříčí 4:3 (kon.) | Klášterec nO – Sokolov 4:2 (kon.)
konec
HK Nový Jičín
2:8 (1:2, 0:1, 1:5)
VHK ROBE Vsetín
Středa 05.10.2016, 18:002. liga skupina Východ • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Třetí třeti byla kritická, padlo v ní celkem šest branek. Nový Jičín nedokázal udržet krok a tempo se Vsetínem, který měl na začátku více štěstí a možná i zaslouženě. Nicméně rozhodla až poslední třetina a Vsetín si tak bere tři body. Ode mne je to vše, děkuji za pozornost a těším se u dalšího přenosu napočtenou! (20:21:45)
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je NOVOTNÝ. Asistence: Ižacký. Tak pozdě ale přece! Nový Jičín vymyslel rychlý přechod do útočného pásma, puk měl u moci Ižacký, který viděl nikým nepokrytého Novotného Dominika a snižují na 2:8 !
     
    58:41
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Gebauer – 2 min, podražení.).
     
    58:27
    Domácí v plném počtu.
     
    58:07
    Stadiónem se nese z řad hostů, jím známá písnička "Vysoký jalovec".
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny a zároveň Vsetín je kompletní.
     
    57:27
    Zápas se spíše dohrává a Vsetín šetří síly, nemá také důvod, se někam dál hnát. Domácí vyčkávají co bude a určitě nebudou chtít, dostat další gól.
     
    56:26
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Novotný – 2 min.).
     
    56:02
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Čuřík – 2 min.).
     
    55:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je KOLAŘÍK. Asistence: Vávra a Kucharczyk. Tak toto trio skutečně domácím pořádné zatápí! Další z těch povedených akcí, kdy Kucharczyk nahrával Vávrovi, ten viděl nikým nepokrytého Kolaříka a bez problému zvyšuje na 1:8 !
     
    55:39
    Vsetín má stále chuť něco vymýšlet, kombinuje opět v útočném pásmu.
     
    55:25
    Offside Nového Jičína
     
    55:14
    Hosté v plném počtu.
     
    54:15
    Vsetín zvládá oslabení bez sebemenších problému, Novému Jičínu se vůbec nedaří dostat do útočného pásma a bude to nejspíše znamenat šestigólovu ztrátu i nadále.
     
    53:39
    Místo aby hosté byli v útoku, jsou tam Vsetínští, teď si vypracoval šanci Čuřík Jakub, který ví, jak na Jičínskou obranu, naneštěstí pro něho, zastavil ho až domácí brankář.
     
    53:14
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Khrapak – 2 min, podražení.).
     
    52:51
    Ještě můžeme vidět nějaký náznak a pokus domácích o změnu stavu, kteří zkouší kombinovat, stále je ale trápí koncovka a bude se znovu vylučovat.
     
    52:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je KAJABA. Asistence: Šilhavý. Tak to už je slušný debakl, pro domácí mužstvo, ještě v přesilové hře, 5 na 4, Šilhavý Vojtěch viděl svého spoluhráče Kajabu, kterému zkušeně namazal a Urbisch byl na toto krátký.

    Michal Knápek

    Branky a nahrávky: 3. Kocián (Ižacký), 60. Novotný (Ižacký) – 1. Vávra (Kolařík, Kucharczyk), 2. Čech (Shiafotdinov), 28. Kajaba (Zúbek), 42. Kolařík (Kucharczyk, Čuřík), 45. Čuřík (Janáček), 51. Vávra (Kolařík, Mojžíš), 53. Kajaba (Šilhavý), 56. Kolařík (Vávra, Kucharczyk)


    HK Nový Jičín: Urbisch (Slovák), Stránský, Běhal, Hruška, Vašut, Dresler, Cabák, Gebauer, Hlaváč, Hladiš, Dalajka, Zdeněk, Chvostek, Ižacký, Kocián, Málek, Kratochvíl, Novotný, Uhlár
    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Šurý), Mojžíš, Khrapak, Janáček, Hryciow, Žák, Bílek, Vrba, Kucharczyk, Vávra, Kolařík, Vítek, Čuřík, Finsterle, Hořanský, Shiafotdinov, Čech, Zúbek, Šilhavý, Kajaba, Pokorný

    Rozhodčí: Fiedler – Bojda, Mikler
    bahis siteleri