Technika Brno – Šumperk 1:5 (kon.) | Poruba 2011 – Val. Meziříčí 2:6 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 6:4 (kon.)
Nový Jičín – Kopřivnice 5:0 (kon.) | Klatovy – Trutnov 5:3 (kon.) | Bílina – Sokolov 2:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:4 (1:0, 4:3, 1:1)
HK Opava
Středa 23.11.2016, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V záverečné třetině se prosadil ve 43. minutě Selingr, který vstřelil svou druhou branku v zápase. Na vítězství to ale nestačilo, Opava už další branku nevsítila a naopak Hodonín potvrdil vítězství střelou do prázdné branky v závěrečné minutě. Domácí tak berou všechny 3 body a zůstávají na třetím místě tabulce. Ode mě je to pro dnešek vše, já se s vámi loučím a těším se na další onlajny! Na shledanou. (20:25:35)
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Naopak domácí se trefují do prázdné brány a potvrzují tak dnešní vítězství! Autorem šestého gólu Hodonína je PETR JURČA.
     
    59:38
    Opava se snaží, střílí z každé pozice, ale zatím Halodu prostřelit nemůže!
     
    58:30
    Opava hraje v šesti mužích bez brankáře!
     
    58:30
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:15
    Herman nahazoval puk před brankoviště a ten nikdo nedokázal dorazit za Halodu. Kotouč jen tak proplachtil až k bočnímu mantinelu!
     
    57:10
    Galvas to vzal na sebe a od levého mantinelu si nabruslil mezi kruhy a zkusil překonat brankáře střelou mezi betony. Haloda si mezírku mezi chrániči pokryl.
     
    56:51
    Tomáš Polok si říkal o puk na modré čáře, protože hodonínská pětka odjela střídat. Polok dostal od spoluhráče přihrávku na brusle, kterou nezpracoval. Škoda pro Opavu, z tohohle mohla být dobrá šance na vyrovnávací branku.
     
    55:20
    Kužílek našel Vránu, který si najel na levou stranu a zkusil propálit Šafránka. Na poslední chvíli vložil jeden z opavských obránců Vránovi do střely hůl a puk jen doplachtil k hostující brance.
     
    54:25
    Tak takhle přesilovka nevychází Hodonínu podle představ. Domácí se nemůžou přes dobře postavenou obranu Slezanů dostat do pásma, nahozené puky pak hosté sbírají a vyhazují přes všechny čáry.
     
    52:43
    Vyloučení v týmu HK Opava (Wolf – 2 min., faul loktem).
     
    52:24
    Holík nahodil puk směrem na bránu, tam ale nikdo z hráčů nestál a Haloda si vzal puk pro sebe. Vhazování po pravé ruce hodonínského brankáře.
     
    51:42
    Galvasova střela byla těsně před Halodou tečovaná mimo branku, nicméně Opava pokračuje v náporu.
     
    50:26
    Už poněkolikáté se bude vylučovat za příliš mnoho hráčů na ledě. Tentokrát to bude na straně Hodonína a trest odpyká Jakub Kadlec (HOD).
     
    49:29
    Hermanovu střelu zblokoval Pokorný, následně ani Štindl se v útoku neprosadil.
     
    48:16
    Vaněk viděl na druhé straně volného Jurču, puk přes hráz bílých dresů ale nedokázal procedit.
     
    47:22
    Opava již v plném počtu opět v útočném pásmu. Střelu tomáše Poloka ukryl Ondřej Haloda ve výstroji.
     
    46:15
    Opava teď výtečně zvládá obrannou činnost, do které se zapojil i brankář Šafránek. Ten chytil do rukavice nahozený puk a ihned jej pustil před sebe na led a sám vyhodil touš přes všechny čáry.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 6. Vaněk (Jurča), 24. Vrána (Charvát), 25. Matula (Vrána), 32. Kadlec (Jurča, Peš), 39. Kadlec (Miklík, Jurča), 60. Jurča – 25. Selingr (Holík, Wolf), 33. Polok (Grygar), 37. Polok (Selingr), 43. Selingr (Chalupa, Galvas)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Kotvan) – Potechin, Miklík, Haloda M., Polesný, Kužílek, Pokorný, Loginovskij – Jurča, Vaněk, Kadlec – Vrána, Peš (C), Matula – Hložánek, Charvát, Kuba – Janás, Černohous, Hajný – Račický

    Trenér: Stanislav Beťko

    HK Opava: Šafránek (Wanecki) – Galvas, Černý T., Slavík, Šindelář, Holík, Pavelek – Selingr (C), Wolf, Polok – Černý L., Grygar, Chalupa – Vítek, Rousek, Herman – Štindl

    Trenér: Pavel Hulva

    Rozhodčí: Škach – Blaha, Goňa
    bahis siteleri