Opava – Šumperk 6:3 (kon.) | Kopřivnice – Vsetín 1:5 (kon.) | Nový Jičín – Technika Brno 4:1 (kon.)
SHK Hodonín – Poruba 2011 3:6 (kon.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 2:1 (kon.) | Klášterec nO – Jablonec n/N 7:4 (kon.)
Řisuty – Trutnov 1:8 (kon.) | Písek – Nymburk 2:3 (po pr.) | Bílina – Vrchlabí 2:1 (po pr.)
Sokolov – Kobra 4:8 (kon.) | David Servis – Kolín 3:4 (kon.) | Jindř. Hradec – Tábor 2:6 (kon.)
Pelhřimov – Havlíčkův Brod 6:7 (0:1 po s.n.) | Děčín – Klatovy 1:4 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
3:6 (0:4, 2:1, 1:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 21.01.2017, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se s vámi loučím. Přeji hezký zbytek sobotního večera, na počtenou! (19:14:20)
     
    V závěrečné periodě padlo po brance na každé straně. Nejprve se individuálně prosadil hodonínský Peš, to už ale bylo ze strany domácích vše. Skóre uzařel v šestačtyřicáté minutě Martin Piecha, který zaznamenal druhou branku v dnešním utkání. Poruba tedy poráží Hodonín 6:3 díky skělé první třetině, kterou vyhrála poměrem 4:0.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Poruba dohrává závěrečnou minutu s pukem na svých hokejkách.
     
    59:12
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Matula – 2 min., krosček + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    58:28
    Teď se ale Poruba dostala do dobré šance! Piecha jel na brankáře stíhaný Kužílkem, toho se zbavil otočkou a následně nahrával Sztefkovi. K němu přistoupil hodonínský Kužílek a celou akci zachránil.
     
    57:37
    Hráči v červených dresech pouze nahazují puky na hodonínskou bránu a brání střední pásmo.
     
    56:17
    Hodonín střílí z každé pozice, Čech ale na všechny puky dobře vidí.
     
    55:10
    Petr Seidler se dostal k puku v útočném pásmu, ale neměl podporu svých spoluhráčů, kteří zrovna střídali. Hosté jsoou nicméně stále na puku a nahazují ze středního pásma na Halodu.
     
    53:41
    U Porubské brány došlo k menší strkanici, rozhodčí Obadal to ponechává bez vyloučení.
     
    53:18
    Illéš obral hodonínského obránce o puk a v spolu se Sztefkem čelili jedinému obránci Hodonína. Jakub Illéš nahrával Sztefkovi, tomu však puk přeskočil hokejku a porubský hráč promáchl!
     
    51:49
    Hodonín je vykázán do středního pásma z důvodu postavení útočícího hráče v brankovišti. Tomu předcházela dobrá akce Kadlece, Jakub Čech se ale nenechal kličkou zmást a dokázal pohotově zasáhnout.
     
    51:14
    Tlak domácíh se stupňuje. Drtiči udělali zmatek v předbrankovém prostoru a nikdo z hráčů pořádně nevěděl, kde touš je. Nakonec se ho první zmocnili hosté a uklidňují hru.
     
    50:54
    Matula zadovkou zpoza brány nahrál Kadlecovi, ten puk musel nejprve zpracovat a Čech se stihl přesunout, než Jakub Kadlec vystřelil.
     
    49:20
    Petr Seidler zachytil rozehrávku domácího týmu a ihned mířil na bránu. Ondřej Haloda byl v dobrém postavení a puk schoval v lapačce.
     
    49:02
    Erik Hložánek to zkusil úplně sám a přebruslil celé hřiště s pukem na hokejce. Jakub Čech jeho střelu enchytil napoprvé, nikdo z hodonínských ale nebyl před bránou, aby dorážel.
     
    48:10
    Hosté se nikam neženou, stačí jim udržet vedení. Porubská čtveřice byla ale utlačovaná ve vlastním pásmu, a tak raději jeden z hostů vyhodil přes všechny čáry.
     
    47:13
    Potechin zkusil projít přes hráz červených dresů, Illéš mu ale vystavil stopku a spolu se svými spoluhráčí postupuje do útoku.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 34. Kadlec (Matula), 37. Jurča (M. Haloda, Vrána), 42. Peš (Polesný, Kadlec) – 3. Zachar (Kaluža), 10. Kafka (Moskal, Kaluža), 11. Piecha (Illéš, Sztefek), 16. Vaněk (Seidler, Sedlář), 39. Moskal (Sedlář), 46. Piecha (Illéš, Sztefek)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (16. Haloda O.) – Potechin, Miklík, Haloda M., Polesný, Kužílek, Pokorný (A), Loginovskij – Jurča, Vaněk, Vrána – Kadlec, Peš (C), Matula – Hajný, Charvát, Kuba (A) – Venclík, Černohous, Hložánek

    Trenéři: Stanislav Beťko, Jan Prčík

    HC RT TORAX Poruba 2011: Čech (Kubáň) – Slavík, Dresler, Flašar (A), Puškár, Kaluža, Bail, Puzič, Adamík – Ballner, Kafka, Piecha (A) – Moskal, Illéš, Kuťák – Zachar (C), Sztefek, Seidler – Sedlář, Vaněk, Tomčák

    Trenér: Tomáš Sršeň

    Rozhodčí: Obadal – Blaha, Wesley
    thejrc.org