Klatovy – Sokolov 11:1 (kon.) | Vrchlabí – Děčín 2:4 (kon.) | Poruba 2011 – Val. Meziříčí 7:5 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
7:5 (1:2, 3:2, 3:1)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Úterý 21.02.2017, 18:00 • RT TORAX ARENA • 2. liga skupina Východ • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V průběhu utkání to sice s Porubou vypadalo bledě, v poslední třetině se však povedlo Toraxu dokonat obrat, na čemž měl lví podíl svými třemi góly Zachar, a tři body zůstávají v Ostravě.

    Od úvodního vhazování neuplynula ani minuta a Bobři šli do vedení, zvládli si vybudovat několikrát jednogólový náskok, na což ale Poruba vždy dokázala odpovědět. Valašskému Meziříčí pak nevyšla poslední třetina a domácí tak vyhrávají 7:5. Pro tuto chvíli je to ze zimního stadionu v Porubě vše, přejeme příjemný zbytek středečního večera. (20:20:17)
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Patrně to nebude gól, ale spíše vyloučení, co uzavře dnešní utkání. Jak již v poslední třetině začíná být zvykem, opět současné. Za hákování putuje na trestnou Martiník (VAL) a Peslar (POR), který nafilmoval pád. Oba na dvě minuty.
     
    59:27
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    V posledních sekundách utkání se povedlo snížit DAVIDU VARGOVI, jehož střela z kruhu zapadla za záda Kubáně.
    Asistence: Zbyněk Žabčík a Václav Studený.
     
    58:39
    Hlaváč s Jáchymem opustili trestnou lavici, porubského útočníka však vystřídal Martin Piecha (POR), který zůstane dvě minuty za podražení.
     
    57:38
    Hra se přelévá z jednoho konce hřiště na druhý, Bobři by ještě s výsledkem rádi něco udělali, kdežto Porubě stačí zápas už jen kontrolovat.
     
    56:38
    Hlaváč (VAL) se provinil sekáním, za což ho před vyloučením čekalo ještě ruční vyřízení ze strany Jáchyma (POR). Oba míří na trestnou lavici, kde stráví dvě minuty.
     
    56:38
    Poruba právě vstřelila branku!
    MICHAL SZTEFEK využívá přesilovku a šikovnou střelou posílá kotouč za záda Oczadleho. Asistence: Ondřej Slováček.
     
    55:38
    Vyloučen je také Václav Studený (VAL), dostává dvě minuty za držení hole.
     
    55:14
    Po zastavení hry se do sebe u domácí brány pustili Jan Dresler (POR) s Tomášem Bruncem (VAL). Za oboustrannou hrubost posílá rozhodčí oba hříšníky na dvě minuty na lavici hanby.
     
    54:57
    Po Dvořákově nahození raději Kubáň uklidil kotouč za bránu.
     
    53:41
    Zachar nahodil puk do mezikruží, kde počítal s tím, že si jej přebere Jáchym. Obrana hostů ale byla rychlejší a z akce tak sešlo.
     
    53:13
    Nedbálkovu ránu od mantinelu si Kubáň přidržel na hrudi.
     
    51:58
    Dvořák poslal kotouč na Kubáně, který se po puku natáhl. Touš mu ale utekl a tak musela pomoci porubská obrana.
     
    50:42
    Zachar si v neutrální zóně přebral kotouč a uháněl za Oczadlym, ale obrana hostů se včas vzpamatovala a kotouč porubskému kapitánovi zabavila.
     
    49:41
    Dreslerovu ránu si strážce valašskomeziříčské svatyně pohlídal.
     
    48:29
    Zacharova dělovka zaduněla o mantinel za Oczadlym.
     
    47:07
    Vaněk sotva opustil trestnou lavici, nabral na hůl kotouč a spolu se Slováčkem zamiřil k bráně hostů. Střela rozjetého Slováčka ale minula svatyni Bobrů.
     
    46:20
    Bobrům se zatím nedaří porubskou bránu ohrozit.

    Soňa Molatová

    Branky a nahrávky: 8. Peslar (Kaluža, Jáchym), 22. Zachar (Jáchym), 24. Zachar (Jáchym), 38. Zachar (Vaněk, Slavík), 45. Piecha (Kaluža), 45. Kafka (Ballner), 57. Sztefek (Slováček) – 1. Studený (Varga D., Hladiš), 13. Kývala (Dvořák), 23. Pořický (Podešva, Martiník), 32. Dalajka (Báchor, Hlaváč), 60. D. Varga (Žabčík, Studený)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Kubáň (Čech) – Rudl, Dresler, Adamík, Puškár, Kaluža, Bail, Puzič, Peslar – Ballner, Kafka, Piecha (A), Seidler, Kuťák, Slavík, Jáchym, Slováček, Zachar (C), Sztefek, Vaněk, Tomčák
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Matoušek (Oczadly) – Nedbálek, Mikel, Hajda, Báchor (C), Žabčík, Baroš, Pernický – Kuchařík, Kývala, Dalajka, Pořický, Brunec (A), Dvořák, (A), Hlaváč, Martiník, Studený, Hladiš, Varga D., Podešva J.

    Rozhodčí: Fiedler – Rychlý, Vengřín
    thejrc.org