Liberec – Chodov 1:9 (kon.) | Ostrava – Jičín 9:1 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
9:1 (3:1, 3:0, 3:0)
Finance Novák FBK Jičín
Sobota 24.09.2016, 20:00 • ČPP Aréna, Ostrava (kapacita: 350 míst) • ČEZ Extraliga žen • 2. kolo
     
    Střely na branku: 30:16 (22:07:02)
     
    Třetí třetina patřila ze začátku jasně Jičínu, jenže hosté se nedokázali z jasných šancí prosadit. Od 50. minuty už však znovu úřadovala Ostrava, která dokázala v poslední části přidat ještě tři branky. Konečné skóre 9:1 je sice pro Jičín kruté, ale přesně vypovídá o dění v zápase, kdy Ostrava ve všech částech hry dokázala přidat důležité branky, které soupeře znervózněly. Ostrava se díky tomuto výsledku dostane do popředí tabulky, Jičín se naopak určitě propadne. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek soboty.
     
    Nejlepší hráčky: Markéta Vrlíková (BGR), Markéta Kosová (JIC)
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Srážka Káčové s Domonkosovou přerušuje hru, po ošetření se už ale obě hráčky zvedají a míří na střídačku.
     
    58:22
    Šablaturová hledala své spoluhráčky před bránou, míček však skončil pouze na čepelích jičínských hráček. Balonek však po jejich vyhození znovu spadl k blízkosti brány Tomšové.
     
    57:12
    Pokus o lob musela Samková likvidovat s velkou opatrností, míček se svezl skoro přesně na hranici malého brankoviště.
     
    56:58
    Tomšová se musela blýsknout v nelehké situaci po přečíslení Jičína, pozorným zákrokem však zabraňuje skórování hostů.
     
    55:18
    Ostrava právě vstřelila branku!
    KAROLÍNA ŠABLATUROVÁ se dokázala prosadit z dorážky na hranici brankoviště a zvyšuje už na 9:1! Asistence: Lucie Šrotová.
     
    55:05
    Na hřišti zůstává ležet jedna z ostravských forvardek, hra je na několik okamžiků přerušena. Pochvíli je však za asistence kustodů už z palubovky odváděna na střídačku.
     
    54:19
    Ostrava právě vstřelila branku!
    NELA KAPCOVÁ ukázala své individuální schopnosti a po obtočení brány zakončila přesně do míst, kam se Samková už nestačila přesunout. Asistence: Andrea Pastušková.
     
    52:59
    Chlumská pálila z velkého úhlu pouze nad bránu, rozehrávat bude Ostrava.
     
    51:17
    U mantinelů se hra začíná dost přitvrzovat, hra je tak velice často přerušovaná, což pro diváky zrovna není moc k pokoukání.
     
    50:37
    Domácí se vstřelenou brankou o dost osmělili a Jičín se momentálně musí bránit jejich velkému tlaku. Samková jen z vypětím všech sil kontroluje projektily od ostravských florbalistek.
     
    49:45
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Domácí se ale i přes jičínský odpor dokázali prosadit. ELIŠKA JUREČKOVÁ trefila z první přesně pravou šibenici, a to z poloviny hřiště! Asistence: Radana Kahánková.
     
    48:36
    Ostrava se i při vysokém presinku soupeřek dokáže dostat z vlastní poloviny, zde ovšem většinou narazí na defenzivní zeď Jičína. Hosté tak povětšinou tuto třetinu kontrolují.
     
    47:52
    Nela Škopková se z otočky moc nemýlila, míček ale stejně končí pouze v boční síťce.
     
    46:12
    Žůrková si porozuměla s Klotvourovou a jejich pak práce skoro vyústila v první branku třetiny, míček se ale po brankové čáře svezl zpět do hřiště.
     
    45:21
    Domonkosová pálila bez přípravy velké vzdálenosti, Tomšová ovšem předvedla další ze svých jistých zákroků a zabraňuje Jičínu ve snížení.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 1. Vrlíková, 5. Nela Škopková (Kapcová), 8. Vrlíková, 29. Pastušková (Kapcová), 33. Kotzurová (Nela Škopková), 40. Kahánková, 50. Jurečková (Kahánková), 55. Kapcová (Pastušková), 56. Šablaturová (Šrotová) – 10. Kosová (Žůrková)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Tomšová (Holubová) – Kahánková, Vavrečková, Kotzurová, Podroužková, Jurečková, Zuzaníková, Kajfoszová – Vrlíková, Šrotová, Nikol Škopková, Šuranyiová, Šablaturová, Nela Škopková, Lichnová, Káčová, Kapcová, Pastušková, Kopková.
    Finance Novák FBK Jičín: Samková (A. Kociánová) – Růžičková, Chlumská, Florianová, Müllerová, Kořínková – Kůželová, Kloutvorová, Kosová, Žůrková, Drbohlavová, Exnarová, Satýnková, Domonkosová, Špíglová.

    Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný

    Diváci: 90
    bahis siteleri