Vsetín – Poruba 3:1 (kon.) | HK MD Šumperk – Olomouc 6:2 (kon.) | HC Plzeň – Mountfield HK 4:1 (kon.)
Zlín – Třinec 4:3 (po s.n.) | Ústí n/L – PZ Kladno 2:5 (kon.) | Pardubice – Tábor 10:2 (kon.)
HC Litvínov – Č. Budějovice 4:5 (kon.) | Vítkovice – Žďár n/S 9:2 (kon.) | Havířov – Jihlava 1:3 (kon.)
Warriors Brno – Přerov 3:4 (po pr.) | Kladno – Kobra 9:6 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 8:2 (kon.)
K. Vary – Chomutov 1:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
HC RT TORAX Poruba
Neděle 04.12.2016, 10:30 • Zimní stadion Na Lapači • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Domácím se zásluhou povedené kombinace a konečnou střelou Jenáčka do prázdné branky povedlo navýšit vedení a zaslouženě dnes berou výhru poměrem 3:1.

    Z mé strany je to pro dnešek vše, loučím se s Vámi a ze Vsetína přeji příjemný zbytek neděle. (12:35:09)
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Vyhozený puk si našel Jenáček a zkusil jej ještě procpat kolem levé tyčky. Hostující gólman byl však na jakékoliv manévry dvoubrankového střelce připraven a další navýšení nepovolil.
     
    59:25
    Domácí kapitán drží puk v rohu na svou brankou, již nic nevymýšlí a vyhazuje.
     
    59:16
    Domácí zastavilo v útočném snažení v poslední minutě ofsajdové postavení.
     
    58:04
    Pitucha neprošel mezi dvěma obránci Vsetína, ti si však nevšimli najíždějícího Bechera, který je připravil o kotouč a vypálil. Lidák toho sice moc neviděl, i přes to ale dokázal zakročit.
     
    56:33
    Jenáčkova zadovka před branku na Lobodowského nakonec skončila u Adámka v mezikruží. I on byl však na přihrávku připraven a poslal kotouč na branku. Trefil hostujícího brankáře.
     
    56:24
    Již dlouho nebyla k vidění žádná střela, hosté se snaží dostat ke vsetínské brance.
     
    54:45
    Gajdoš se dostal do útočné třetiny, kde se ocitl v oslabení proti třem Vsetínským. Prvního hráče obešel, tím druhým, který mu stál v cestě, byl však domácí kapitán Kuboš, který skočil po Gajdošově hokejce a puk mu vypíchl.
     
    54:15
    Domácí operují před vlastní brankou a snaží se dostat puk co nejdál od Lidáka.
     
    53:58
    U trestných lavic zůstal na ledě ležet Boniatti, za pomoci spoluhráčů se z ledu zvedá, ale očividně nemůže došlápnout na levou nohu. Snad to nebude nic vážného a bude brzy v pořádku.
     
    53:10
    Domácí vysílají jednu střelu za druhou. Střídají se pokusy nepřesné s těmi, u kterých musí gólman Mokrý zasahovat. Zatím však tlaku Valachů čelí úspěšně.
     
    51:40
    Hosté se ve středním pásmu nemohli dohodnout, a tak za ně rozhodl Adámek. Vzal si kotouč a dovezl jej za branku Poruby, odkud pak puk putoval po trase Jenáček – Lobodowski a po střele druhého jmenovaného se puk ocitl opět u Adámka, tentokrát na modré. Útočník s devítkou na zádech vypálil a již zvedal ruce nad hlavu. Trefil však jen pravou tyčku.
     
    51:02
    Fojtáškovo nahození od modré tečoval hostující gólman hokejkou do rohu kluziště, kde o kotouč svádějí boj Půček s Husákem.
     
    50:10
    Vsetín se nezalekl střeleckým pokusů Poruby a již opět okupuje útočné pásmo. Jako první vystřelila Mlýnková, její střela zamířila za branku.
     
    49:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ŠIMON JENÁČEK se ocitl v úniku. Na hostujícího brankáře střelou nad lapačku nevyzrál a úspěšná nebyla ani dorážka Calaby, po které se puk ocitl u Fojtáška, který přesným pasem našel opět JENÁČKA, a ten už se tentokrát z mezikruží nemýlil, jelikož mu hostující gólman nabídl prázdnou branku. Asistence: Michal Fojtášek, Tomáš Calaba.
     
    48:49
    Půček zablokoval střelu hostujícího obránce a Vsetín se může vydat do útoku.
     
    48:28
    Hosté v plném počtu.
     
    47:59
    Baďura se z bezprostřední blízkosti snažil propálit Mokrého mezi betony. Dělovka domácího hráče zaduněla při nárazu na betony hostujícího muže v masce.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 15. Jenáček (Kunst, Kuboš), 33. Calaba (Půček, Vávra), 50. Jenáček (Fojtášek, Calaba) – 18. Stodůlka (Machů, Bořuta)


    VHK ROBE Vsetín: Lidák (Ševců) – Fojtášek, Vávra, Kuboš, Lukačka, Mikulík, Kunst, Sviták, Navrátil – Půček, Adámek, Lobodowski, Dohnal, Calaba, Jenáček, Baďura, Mlýnková.
    HC RT TORAX Poruba: Mokrý (Morys) – Havlík, Becher, Fabianczyk, Husák, Krátký, Machů, Gajdoš, Pitucha – Kotásek, Stodůlka, Barčák, Häring, Bořuta, Boniatti.

    Rozhodčí: Mikula – Štefková, Cabák
    thejrc.org