Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 6:9 (kon.) | Tábor – Slavia 2:5 (kon.)
Kobra – PZ Kladno 3:4 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 3:5 (kon.) | HC Plzeň – Letňany 5:2 (kon.)
Pardubice – Liberec 0:4 (kon.) | Kladno – K. Vary 4:3 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 6:4 (kon.)
Žďár n/S – Jihlava 0:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:4 (1:1, 4:2, 1:1)
HCM Warriors Brno
Neděle 05.02.2017, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Ve třetí třetině jsme viděli po gólu na každé straně a Vsetínští si tak připisují tři body. Nejprve snížil na rozdíl jedné branky Bernovský a po udělení pětiminutového trestu na straně Vsetína to vypadalo, že zápas bude ještě napínavý. Brněnští hráči si ale s nabídnutou početní výhodou nedokázali poradit a kvůli vyloučení na jejich straně se hrálo skoro po celou dobu 4 na 4. Z této situace padl také poslední gól Kuboše, který určil finální vzhled skóre zápasu.
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (19:07:52)
     
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Kudrna nastřelil z pravého kruhu vyrážečku vsetínského gólmana, a byl tak nejblíže z hráčů Warrioru ke vstřelení branky v posledních minutách třetí třetiny.
     
    58:33
    Opět byla ke shlédnutí situace stejná, jako u prvního gólu Vsetína. Adámek s Mikulíkem se ocitli v přečíslení. Prvně jmenovaný nahrál svému spoluhráči, který pouze vložil do přihrávky hokejku. Puk však tečoval mimo.
     
    57:34
    Střelu Housera Lambert vůbec neviděl. Puk se zastavil o Dohnala a mohl se buď odrazit za bezradného gólmana Warrioru, a nebo za branku. Celá situace skončila druhým možným scénářem a nyní nahazuje kotouč do úročného pásma Brno.
     
    56:29
    Lobodowski ztratil kotouč na obranné modré čáře, mrzet ho to ale nemuselo, jelikož se iniciativy chopili jeho spoluhráči, a ti vybojovali pro tým Valachů útočné pásmo.
     
    56:04
    Geidl se dostal do útočného pásma. Hned v tom okamžiku se za ním objevil Lobodowski a obral jej o kotouč a nahazuje na branku Lamberta.
     
    55:18
    Hra Brna začíná být spíše odevzdaná. Na kotouči jsou domácí, ale hosté se nesnaží tuto situaci změnit.
     
    54:41
    Lukačka vyslal do úniku svého spoluhráče, který z pozice v mezikruží přestřelil.
     
    53:53
    Domácí v plném počtu.
     
    53:49
    Hosté v plném počtu.
     
    53:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se raduje pošesté v dnešním zápase. PETR KUBOŠ se dostal do úniku a poslal puk mezi betony. Vypadalo to, že Lambert má kotouč pod kontrolou, vsetínský kapitán jej však našel a postaral se o jeho dopravení do branky. Asistence: Marco Lukačka.
     
    53:30
    Bernovský poslal zpoza branky pas na Geidla, který z první vypálil mimo branku.
     
    52:38
    Warrior z pětiminutové početní výhody moc nemá, jelikož se po většinu času hraje 4 na 4. Hra se nyní odehrává ve středním pásmu a za této situace se ani jednomu celku nedaří přechod do útočného pásma.
     
    51:49
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (Floriš – 2 min., podražení).
     
    51:42
    Geidl mohl slavit hattrick, Lidák ale při zákroku proti jeho střele odhodil hokejku a vrhl se do trajektorie puku.
     
    50:58
    Lobodowski poslal zadovku na Adámka a ten nahrál před branku. Do pasu vložil hokejku Kuboš a nadějí o nasměrování kotouče do prázdné části branky. Puk však prostor mezi třemi tyčemi minul.
     
    50:32
    Kudrna nahrával na druhou stranu brankoviště na Branžovského. Zakončení této kombinace by určitě zavánělo gólovou šancí, druhý jmenovaný však minul.
     
    50:07
    Sviták se bez jediného zaváhání dostal do útočného pásma a z mezikruží vystřelil. Lambert ukrývá kotouč ve výstroji.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 11. Mikulík (Adámek), 29. Adámek (Mikulík), 32. Kuboš (Lobodowski, Adámek), 35. Lukačka (Šánek), 36. Lobodowski (Fojtášek, Adámek), 54. Kuboš (Lukačka) – 13. Geidl (Bernovský, Krška), 29. Geidl (Bernovský, Krška), 31. Chlubna (Kudrna), 49. Bernovský


    VHK ROBE Vsetín: Lidák (Ševců) – Fojtášek, Vávra, Houser, Kuboš, Lukačka, Mikulík, Sviták, Navrátil – Půček, Adámek, Lobodowski, Dohnal, Calaba, Kočí, Šánek, Hradil.
    HCM Warriors Brno: Atanasiadis (36. Lambert) – Čiliak, Chlubna, Floriš, Mrkvica, Branžovský, Bazala, Klimeš, Bartoš – Hrstka, Bernovský, Koryčánek, Sedlák, Krška, Geidl, Holotík, Kudrna, Snášel.

    Rozhodčí: Koziol – Poruba, Hykel.
    thejrc.org