Lev Benešov – Rakovník 5:3 (kon.) | Veselí nLuž. – Milevsko 4:9 (kon.) | Tábor B – Telč 4:5 (kon.)
HC Děčín B – Gepardi Jablonec 3:8 (kon.) | TJ Sušice – Tachov 9:3 (kon.) | Louny – Hvězda Praha 2:4 (kon.)
Slaný – Mladá Boleslav B 7:5 (kon.) | Hluboká n.V. – Radomyšl 11:3 (kon.) | Soběslav – Humpolec 8:6 (kon.)
Frýdlant – HC Varnsdorf 7:3 (kon.) | Třebechovice p. O. – HC Jičín 5:1 (kon.) | Jaroměř – Náchod 3:5 (kon.)
Nový Bydžov – Dvůr Králové n. L. 4:5 (po pr.) | Hronov – Nová Paka 10:3 (kon.) | Polička – Chotěboř 7:4 (kon.)
Ledeč n. S. – Litomyšl 4:7 (kon.) | Hlinsko – Světlá nS 3:5 (nedohr.) | Choceň – Moravská Třebová 1:7 (kon.)
Uh.Ostroh – Kroměříž 8:6 (kon.) | Žabonosy – Králův Dvůr 3:4 (0:1 po s.n.) | Chrudim – Česká Třebová 4:9 (kon.)
VHK ROBE Vsetín B – Blansko 4:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín B
4:2 (1:0, 0:1, 3:1)
Dynamiters Blansko HK
Neděle 15.01.2017, 18:15Krajská liga: Jihomoravský a Zlínský kraj
Partner:
     
    Do třetí třetiny se šlo za vyrovnaného stavu, který rozbil ve 44. minutě Kuchařík. Domácí pak nabídli Blansku přesilovou hru, kterou hosté využili a ve 47. minutě tak bylo opět vyrovnáno. Poslední slovo měli ale Vsetínští, kteří byli lepším týmem. O vítěznou branku se postaral nejlepší střelec Valachů, kapitán Janošek, když individuální akci zakončil povedenou střelou do horního rohu. Výhru domácích pojistil v 55. minutě Hradil a Vsetín poprvé v sezóně vítězí. (20:23:39)
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Šimek šikovně zablokoval pokus Kazdy a Vsetín vítězí.
     
    59:38
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín B (Hradil – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dynamiters Blansko (Vystrčil – 2 min. + 2 min., hrubost).
     
    59:38
    Kuběnova střela skončila pod Machačovou lapačkou. Hosté se však se zákrokem gólmana nesmířili a v brankovišti se strhla větší potyčka, do které se zapojil i vsetínský brankář.
     
    58:54
    Christov dojel do útočného pásma a pokusil se zakončit mezi betony. Když se mu nepovedl, rozhodl se pro zvednutí kotouče nad Šenkovu pravou nohu. Ani tento pokus k navýšení skóre nevedl.
     
    58:09
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny a Antoňů chtěl otestovat Machačovu pozornost střelou do horních pater branky. Pokus šel nad břevno.
     
    56:58
    Bílý se mohl vydat za snížením v brejku, který si pomalu vytvářel. To se ale nelíbilo střelci poslední branky, Hradilovi, a kotouč mu vypíchl.
     
    56:23
    Šimek nahrál zpoza branky na Janoška, který vybídl ke střele Christova. Posledně jmenovaný vsetínský útočník zakončil nad branku hostujícího Blanska.
     
    56:01
    Janošek za jízdy nastřelil levý beton Šenka.
     
    55:36
    Christovovi se před brankou nabízel Kuchařík, kombinace mezi těmito hráči nebyla přesná a puk končí u mantinelu.
     
    54:46
    VHK ROBE Vsetín B právě vstřelil branku! Nadvakrát to mezi betony zkoušel Lainka, nakonec však tlak v brankovišti proměnil na gól PETR HRADIL trefou do levého horního rohu. Asistence: Dominik Tobola.
     
    53:57
    VHK ROBE Vsetín B právě vstřelil branku! Kuchařík vyslal do útoku MIROSLAVA JANOŠKA, který se protáhl po pravém křídle a poslal puk do bližšího horního rohu, který mu hostující gólman svým postavením odkryl. Asistence: Lukáš Kuchařík.
     
    53:12
    Vašíčkovu střelu vyrazil Šenk na hokejku Machaly, který nezavěsil přesně. Domácí se vydali střídat a na vsetínskou branku se rozjel Kuběna, kterému dal gólman Valachů velkou příležitost ke skórování. Hostující útočník této šance nevyužil.
     
    52:34
    Čada se usadil u levé tyčky, zamíchal s pukem a pokusil se jej dostat za brankovou čáru. Dostal se pouze k tyčce, od které se puk odrazil před brankoviště, kde nečekal nikdo z domácích a Šenk ta ohrožen nebyl.
     
    51:44
    Pomocí stahovačky se před brankou snažil prosadit Tobola, přes obranu hostujícího Blanska ale neprošel.
     
    51:12
    Christov projel kolem branky a snažil se zasunout kotouč mezi Šenkovy betony. Hostující brankář puk celou dobu sledoval a nakonec jej zastavil.
     
    50:37
    Sedláček využil vsetínského střídání a nabruslil si na levý kruh, odkud vystřelil. Jeho pokus mířil nad vsetínskou branku.
     
    49:31
    Vašíček vypálil přes skupinku hráčů, Šenk měl tedy snížený výhled. Střela domácího obránce ale byla čistá a skončila na Šenkově hrudi.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. Svozílek (Kuchařík), 44. Kuchařík (Christov), 54. Janošek (Kuchařík), 55. Hradil (Tobola) – 30. Vystrčil (Berka, Jílek), 47. Jílek (Bílý)


    VHK ROBE Vsetín B: Machač (Tkadlec) – Šimek, Svozílek, Vašíček, Hradil – Kuchařík, Janošek, Christov, Fojtů, Lainka, Humplík, Lukáš, Tobola, Vítek, Čada, Machala.
    Dynamiters Blansko HK: Šenk (Vlach) – Antoňů, Sedláček, Němec, Hanzlík – Kuběna, Kazda, Bílý, Berka, Jílek, Vystrčil, Grünwald, Pilát, Antal.

    Rozhodčí: Valentík – Grygera, Sedlák

    Diváci: 61
    thejrc.org