Jihlava – Vsetín 5:1 (kon.) | Vítkovice – Žďár n/S 1:3 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 3:4 (kon.)
Třinec – Havířov 2:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:1 (2:1, 2:0, 1:0) Stav série: 1:0
VHK ROBE Vsetín
Středa 08.03.2017, 15:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu sk. "B" • Čtvrtfinále
Partner:
     
    S konstatováním, že první zápas čtvrtfinále mezi vyhrála Dukla Jihlava nad Vsetínem jednoznačně 5:1, se s Vámi loučí a hezký středeční večer přeje Tomáš Lysý. (18:34:51)
     
    První čtvrtfinále je minulostí. Jihlava ve třetí třetině přidala ještě jednu branku, když Tomáš Chlubna využil přesilovou hru a stanovil tak vítězství Dukly na konečných 5:1. Série se nyní přesunuje na Valašsko, v pátek 10. března je na programu druhý zápas, ve kterém už mohou jihlavští mladší dorostenci slavit postup do semifinále.
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Vsetínští se zřejmě naposled podívali do útočného pásma, kde Šimon Jenáček neúspěšně bojoval o puk. Jihlava jej vyváží dopředu.
     
    58:52
    Juda hledal mezi kruhy volného Menšíka a opravdu jej našel. Přihrávka dobrá, zakončení rychlé, zásah hostí rychlejší a puk míří zblokován do plexi nad brankou.
     
    58:18
    Po třinácti minutách dává čárový svojí píšťalkou zřetelně najevo, že tohle bude ukázkové zakázané uvolnění hostí a hra je tak opět přerušena.
     
    58:05
    Máme tu další přerušení, domácí akce končí ofsajdem.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetí třetiny, a zřejmě i celého zápasu, ukazuje časomíra a ohlašuje hlasatel právě nyní.
     
    57:18
    Kdo jiný než kapitán by měl jít svému týmu příkladem. Petr Kuboš udělal pár rychlých temp, aby z vlastního pásma vyvezl kotouč k útočné modré, kde mu domácí vystavili důraznou stopku.
     
    57:11
    Zakázané uvolnění hostí směřuje hru po levici Lidáka.
     
    56:55
    Tím spíše, že Jihlava se jednak nechce vzdát pobytu v útočném pásmu, druhak nyní inkasoval Jan Půček hit a sesunul se k mantinelu. Cestu na střídačku mu tedy ani v nejmenším nezávidím.
     
    55:23
    V mládežnickém hokeji je samozřejmě možné cokoliv, nicméně dá se říct, že o osudu zápasu je přesně 277 vteřin před koncem základní hrací doby rozhodnuto.
     
    54:16
    Útočné choutky nejsou cizí ani Patriku Rašínovi. Domácí obránce, jehož zálibou je jízda ve špičkových autobusech, se natahoval jak široký tak dlouhý u tyčky, ovšem střílenou přihrávku spoluhráče do volné části branky neusměrnil.
     
    53:45
    Rána Kuboše od modré se odrazila od zadního mantinelu k pravé tyči Chaloupka, kde byl všudybyl Adámek. Na jednu stranu je třeba říct, že byl v téměř nulovém úhlu, ovšem geometricky naprosto neomylně poslal puk kolem brankoviště ven.
     
    53:11
    Marek Houser si řekl, že pobyt Jihlavských před brankou Lidáka byl tak akorát dlouhý. Za branou se ujal puku a uklidňuje své spoluhráče.
     
    52:13
    A na ledovou plochu se vrací také Daniel Piskač.
     
    51:56
    To už hrají Vsetínští v plném počtu.
     
    51:45
    Domácí mají touš za vlastní klecí a přes Petra Brože zakládají útok.
     
    50:45
    Lukáš Adámek na mě dnes z hostů udělal dojem, bojuje a nevypustí jediný souboj. Stejně jako nyní, kdy na pravé straně útočného pásma získal puk, jenže Chaloupek si s jeho zakončením věděl rady a zřejmě si řekl, že gól ze sedmé minuty je pro něj tak akorát, co soupeři povolí.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Křišta, 16. V. Brož (Křišta), 25. Najman (Menšík), 34. Menšík (V. Brož), 48. Chlubna (Najman, Menšík) – 7. Lobodowski (Jenáček)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – P. Brož, Rašín, Winkler, Smolko, Křišta, Piskač, Barák – Chlubna, Juda, Pigl – V. Brož, Najman, Menšík – Svoboda, Čermák, Zadražil – Mihulka, Krajíček. Trenér: Petr Svoboda
    VHK ROBE Vsetín: Lidák (Ševců) – Kunst, Kuboš, Mikulík, Navrátil, Houser, Vávra, Sviták – Adámek, Jenáček, Lobodowski – Lukačka, Půček, Šánek – Pochylý, Mlýnková, Dohnal – Calaba, Hradil. Trenér: Luboš Jenáček

    Rozhodčí: Pilný – Klouda, Pechánek
    Jihlava 2 0 Vsetín
    #1 Středa 08.03.2017 • 15:45
    Jihlava - Vsetín 5:1
    #2 Pátek 10.03.2017 • 16:40
    Vsetín - Jihlava 1:11
    bahis siteleri