Třebíč – Benátky n/J 3:4 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 3:1 (kon.) | Chrudim – Tábor 1:3 (kon.)
Litoměřice – Olomouc 0:5 (kon.) | Kadaň – Písek 4:2 (kon.) | Beroun – Znojmo 2:1 (kon.)
Hr. Králové – Chomutov 1:3 (kon.) | Vrchlabí – Ústí n/L 1:2 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Středa 03.11.2010, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno. V prvním vzájemném souboji pod záštitou derby Vysočiny se radují domácí Rebelové, kteří svého odvěkého rivala zdolali 3:1. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (19:47:19)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Dukla stále kombinuje v útočném pásmu a nesklápí předčasně hlavy. Tvrdou ránu Ficence, proti níž měl Suchan zakrytý výhled, nakonec brodský muž s maskou lapil
     
    58:55
    Jihlava zavezla puk do útočného pásma, Rebelové k jejím hráčům v jeho rohu přistoupili rychle a vytovřili chumel těl, jenž bojoval o kotouč, a vše rozsoudil až hvizd sudího.
     
    58:10
    M. Ondráček ze středního pásma těsně minul prázdnou branku!
     
    57:55
    Dukla se odhodlala k power-play, gólman Řehoř zůstan na střídačce!
     
    57:55
    Hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    57:55
    Hosté se začínají opět tlačit do útoku a vytěžili teď ze své snahy přesilovou hru. Na trestnou lavici je vykázán Rytnauer (HBR), jenž po faulu za brodskou brankou dostává 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    56:45
    Čachotský rozkmital své rychlé nohy, dostal se do levého kruhu, odkud tvrdě vypálil. Jeho střelecký pokus, jenž zřejmě mířil mimo branku, zneškodnil brankář Suchan vyrážečkou.
     
    56:03
    Havlíčkův Brod rázem přebírá iniciativu a drží hru v útočném pásmu, kde kombinuje, ale k Řehořovu ohrožení se zatím přes jihlavské zadáky neprotlačil.
     
    55:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se dlouho bránili s vypětím všech sil, pak ale vykoukli z obranné ulity a zavezli kotouč do útočného pásma, kde putoval po ose Miroslav Třetina - Vojtěch Němec - MICHAL KEMPNÝ, přičemž posledně jmenovaný napřáhl na vrcholu kruhů a mezi betony gólmana Řehoře navýšil brodský náskok! Asistence: Vojtěch Němec, Miroslav Třetina.
     
    54:35
    Havlíčkův Brod už hraje v plném počtu, ale neustále musí čelit gigantickému tlaku Jihlavy, jenž se s blížícím koncem utkání ještě stupňuje
     
    54:05
    Tvrdá rána Dobrovolného od modré čáry si našla cestu jen do náruče brankáře Suchana, jenž měl dobrý výhled, bez větších problémů lapil puk a přerušil hru.
     
    53:52
    Další nápor Jihlavy přerušují Rebelové vyhozením puku do středního pásma. Hosté jsou ale na koni a jednoznačně režírují hru.
     
    52:50
    Jihlavané vydatně obléhali obranné pozice Rebelů a gólmana Suchana zasypávali pořádbnou sprškou střel, domácí se ale nakonec přece jen zmocnili puku a vyhodili.
     
    52:25
    Po náznaku nebezpečné šance v Suchanově blízkosti se doklouzal kotouč až k modré čáře, kde svedli hokejisté obou táborů urputný souboj o puk, jenž musel přerušit až hvizd rozhodčího.
     
    52:05
    Tentokrát už hlavní rozhodčí zaúřadoval. Morava (HBR) dostal 2 minuty za hákování.
     
    51:58
    U mantinelu v blízkosti havlíčkobrodské střídačky byl ošklivě sražen k zemi Škumát, ale rozhodčí překvapivě vylučovat nebude.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 24. Meidl (Voj. Němec), 32. Třetina (Voj. Němec), 56. Kempný (Voj. Němec, Třetina) - 26. Jeslínek


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Dukla Jihlava:

    Diváci: 3950
    bahis siteleri