Kadaň – Litoměřice 2:3 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Olomouc 3:6 (kon.) | Beroun – Písek 3:2 (kon.)
Třebíč – Chrudim 3:1 (kon.) | Tábor – Chomutov 1:2 (kon.) | Vrchlabí – Jihlava 2:4 (kon.)
Hr. Králové – Benátky n/J 1:7 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:6 (1:1, 1:3, 1:2)
HC Olomouc
Sobota 13.11.2010, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Olomouc si odváží z Kotliny po výhře 6:3 cenný tříbodový úlovek, naopak Rebelové poprvé v domácím prostředí prohráli po základní hrací době. Děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek večera. (19:21:45)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Puk opustil hrací plochu. Vhazovat se bude ve středním pásmu blíže olomoucké modré čáry.
     
    58:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tomáš Micka adresoval přesnou nahrávku volným prostorem až ke vzdálenější tyčce, kde číhal Jiří Ondráček a zblízka nepropasíroval puk za brankovou čáru, ale kotouč dojel MARTIN ONDRÁČEK a dopravil ho do olomoucké sítě! Asistence: Jiří Ondráček, Tomáš Micka.
     
    58:39
    Za sekání je na 2 minuty vyloučen Vyrůbalík (OLO).
     
    58:23
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Olomouc vybojovala puk, kterého se po Martinu Vyrůbalíkovi zmocnil MILAN MINISTR, dojel si s ním až před prázdnou branku a zblízka sk=oroval! Asistence: Martin Vyrůbalík, Petr Haluza.
     
    58:00
    Havlíčkův Brod se na chvíli seskupil kolem svatyně olomouckého gólmana Žigárdyho, ale ze své snahy nevytěžil zhola nic. Soupeř se zmocnil puku a vyvezl ho ze svého pásma.
     
    57:29
    Havlíčkův Brod se odhodlal ke hře bez brankáře a při dlouhé power-play se pokusí s nepřízniým stavem něco udělat.
     
    57:29
    Havlíčkův Brod si vyžádal oddechový čas.
     
    57:29
    Olomouc si neporozuměla při přechodu do ofenzivní fáze a její nepřesná dlouhá nahrávka skončila jen na zakázaném uvolnění, po jehož odpískání proběhne buly před gólmanem Žigárdym.
     
    56:44
    Na Rebelech je vidět snaha udělat něco s nepříznivým vývojem utkání, ale zároveň se na jejich holích kupí celá řada nepřesností, které zabraňují vzniku souvislejšího tlaku nebo nebezpečnější šance.
     
    55:40
    Na druhé straně ledového kolbiště se zaskvěl havlíčkobrodský gólman Suchan, jenž v olomouckém přečíslení 2 na 1 zneškodnil nepříjemnou ránu zblízka a záhy přerušil hru.
     
    55:34
    Micka mohutně nápřáhl a z vrcholu pravého kruhu raznazně vystřelil těsně nad horní tyčku Žigárdyhi svatyně.
     
    54:29
    Vošmik chvíli manipuloval s pukem v blízkosti útočné modré čáry, když několikrát obkroužil malý okruh a čekal na pohyb svých spoluhráčů, ale nakonec stejně poslal puk do území nikoho v rohu olomouckého pásma.
     
    53:17
    Olomouc se již nikam nežene a zatažena ve svých obranných pozicích nechává hrát Rebely, kteří si hledají cestu přes soupeřovu hráz na modré čáře.
     
    52:09
    Moravův na první pohled neškodný oblouček málem skončil gólem, když gólman Žigárdy měl zcela zakrytý výhled a puk viděl až na poslední chvíli, ale nemusel se dlouho obávat nejhoršího, protože letící puk minul jeho branku.
     
    51:30
    Havlíčkobrodští hráči se vzchopili a po časovém úseku, kdy spíše vzdorovali olomoucké útočné snaze, začínají trpělivě útočit na branku gólmana Žigárdyho, jenž má rázem plné ruce práce.
     
    50:32
    Zohorna udělal malý oblouk ve středním pásmu, zmocnil se puku a probíjel se do zakončení, přičemž byl zezadu evidentně hákován, ale rozhodčí vylučovat nebude.
     
    49:35
    Rebelové vykoukli ze své obranné ulity a nadýchli se k mohutnému protiútoku, v němž si najel J. Ondráček do útočného pásma a z mezikruží tvrdě pálil mezi Žigárdyho betony, ale hostující gólman je sklapl k sobě včas a nepustil puk za svá záda.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Micka (Zábranský), 30. Fiedler (Suchan), 59. M. Ondráček (J. Ondráček, Micka) - 17. Bartoň (Vyrůbalík, Černý), 31. Haluza (Černý), 32. Zbořil (Ministr), 33. Černý (Zbořil, Szturc), 47. Pekr (Ministr, Řípa), 59. Ministr (Vyrůbalík, Haluza)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Olomouc:

    Diváci: 1300
    thejrc.org