Ústí n/L – Benátky n/J 6:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Litoměřice 8:1 (kon.) | Chomutov – Jihlava 3:0 (kon.)
Beroun – Chrudim 1:4 (kon.) | Třebíč – Kadaň 2:0 (kon.) | Tábor – Znojmo 5:4 (kon.)
Vrchlabí – Písek 3:0 (kon.) | Hr. Králové – Olomouc 2:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
8:1 (2:1, 3:0, 3:0)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 20.11.2010, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Havlíčkův Brod si po vysokém a zaslouženém vítězství 8:1 připisují další domácí triumf a zisk cenných tří bodů. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (19:23:14)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové vypíchli hostům na obranné modré čáře puk, bleskově přešli do rychlého kontru, na jehož konci kombinovali v trojúhelníku, ze kterého nakonec po ledě skóroval PETR VOŠMIK! Asistence: Hynek Zohorna, Jakub Stromko.
     
    59:09
    Litoměřice vybojovaly postavení v přesilovkových pozicích a postupnou kombinací se snaží o vyšachování jeho obrany.
     
    58:35
    Rozhodčí vykázal na lavici hanby Švaňhala (HBR), jenž si odsedí 2 minuty za hákování.
     
    58:10
    Hosté již jsou v plném počtu a okamžitě prověřili Nerudovu pozornost, když z vrcholu kruhů tvrdě střílel zápěstím Martinka jen do míst, kde v tu chvíli pobýval gólman Neruda, který vyrazil puk.
     
    57:19
    Havlíčkův Brod si zatím hledá cestu zpět do pozic v útočném pásmu neúspěšně, když naráží na pozornou litoměřickou obranu ve středním pásmu. Severočeši se také pokoušeli přejít do ofenzívy, ale na modré čáře je zastaviklo postavení mimo hru.
     
    56:26
    Elitní útok Rebelů opět naplno rozvinul v soupeřovu pásmu svůj svižný ofenzivní kolotoč, ale nepřesná Třetinova nahrávka zpoza branky putovala od Wegertovy hole do středního pásma.
     
    55:51
    Přeučil (LTM) vyfasoval dvouminutový trest za hákování.
     
    55:45
    Z rychlého brejku nejdříve zakončoval v prostoru pravého kruhu do před sebou ležícího obránce Sedlák, vzápětí se v podobné pozici ocitl Zábranský, jehož rána z vrcholu kruhu skončila na Wegertově hrudi.
     
    55:10
    Ochozům v havlíčkobrodské Kotlině se nabízí stále totožný obrázek hry. Puk střídavě pobývá na holích domácích a hostů, což s sebou přináší minimum šancí.
     
    54:18
    Děj hry se odvíjí střídavě v brodském a litoměřickém pásmu, když se puk velice rychle stěhuje po ledové ploše a ani jeden z dnešních soupeřů se neusazuje na delší dobu v útočném pásmu.
     
    53:10
    Švaňhalova utěšená střela nakonec nadělala větší nebezpečí, než se původně zdálo. Brodský forvard od pravého mantinelu mířil do vzdálenějšího horního rohu a brankář Wegert musel zasahovat svou vyrážečkou.
     
    52:29
    Po tvrdé ráně Voj. Němce od modré čáry dorážel zblízka Meidl, ale ani nadvakrát neprocedil puk do sítě, protože ztroskotal na Wegertových nastavených betonech.
     
    51:12
    Bojovníci z Kotliny jsou v plném počtu a ubránění při vlastním oslabení šestigólového náskoku jim nedalo ani moc práce. Pokračuje se ve hře 5 proti 5.
     
    50:55
    Domácí stále neustávají v aktivním bránění a rychlém bruslení, což činí hostům očividně problémy, protože přes častá vyhození se jim nedaří zaujmout postavení v Nerudově blízkosti.
     
    50:03
    Havlíčkův Brod chvíli musel v obranné ulitě čelit soupeřově útočné snaze ještě něco udělat s nepříznivým stavem, ale brzy se zmocnil kotouče a bez váhání ho odpálil z obranného pásma.
     
    49:12
    Rebelové pykají za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Hadrava (HBR). Dnešní utkání sleduje 1269 diváků.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Třetina (Voj. Němec, Meidl), 7. Sedlák (Zábranský, Zohorna), 30. Meidl (Voj. Němec, Třetina), 36. Třetina (Meidl), 37. Voj. Němec (M. Ondráček), 47. Voj. Němec (Meidl), 48. Zohorna (Stromko, Sedlák), 60. Vošmik (Zohorna, Stromko) - 8. Přeučil (Hašek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Stadion Litoměřice:
    thejrc.org