Havlíčkův Brod – Tábor 4:5 (kon.) | Třebíč – Beroun 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Jihlava 4:3 (po s.n.)
Kadaň – Hr. Králové 2:1 (po s.n.) | Litoměřice – Vrchlabí 0:4 (kon.) | Chrudim – Ústí n/L 3:4 (po s.n.)
Olomouc – Chomutov 3:2 (kon.) | Písek – Znojmo 9:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:5 (2:1, 1:2, 1:2)
HC Tábor
Pondělí 29.11.2010, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tábor vítězí v Havlíčkově Brodě 5:4, série Rebelů bez bodového zisku se znovu prodlužuje. Děkuji vám za pozornost při sledování dnešního on-line přenosu, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám příjmený zbytek večera. (20:02:39)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Hosté znovu vyhodili až do středního pásma, je zřejmě konec, Tábor asi zvítězí.
     
    59:48
    Gólman Čech ukryl nahozený puk pod lapačkou a přerušil hru. Tábor si vzápětí vyžádal oddechový čas.
     
    59:41
    Hosté s vypětím všech sil dostali puk z branného pásma. Rebelové si hledají cestu zpět, ale čas jim neúprosně utíká, což naopak svědčí hostům.
     
    59:32
    Brankář Suchan zůstává v brance, Havlíčkův Brod sází vše na jednu kartu a hraje power-play!
     
    59:32
    Až nyní se přerušuje, Hosté vyhodili z obranného pásma na zakázané uvolnění, po němž se bude vhazovat před táborskou brankou. Havlíčkův Brod si bere oddechový čas.
     
    58:44
    Bojovníkům z Kotliny se v těchto chvílích vůbec nedaří. Neustále vzdorují aktivnímu napadnání Jihočechů, kteří hodně bruslí a nepuštějí domácí hráče do útočného pásma.
     
    57:44
    Třetina se vysmýkl v útočném pásmu ze sevření hostujících obránců a nabruslil si s pukem na holi do volného prostoru na vrchol kruhů, odkud hledal bekhendovou nahrávkou své spoluhráče, jenže trefil jen před sebou stojícího protihráče, který odstřelil puk do stedního pásma.
     
    56:43
    Havlíčkův Brod už je v útočných pozicích, z nichž teď vydatně a nebezpečně ostřeluje gólmana Čecha, který má ve svém brankovišti spoustu práce.
     
    56:00
    Tábor zodpovědně brání střední pásmo a snaží se nepouštět Rebely do ofenzivní fáze, z níž by mohl domácí tým ohrozit gólmana Čecha.
     
    55:18
    Tábor právě vstřelil branku!

    Tábor se ujímá těsného vedení. David Nedorost adresoval přihrávku do pravého kruhu VOJTĚCHU MKRVIČKOVI, který se rychle zorientoval a zkusil štěstí střelou z ostrého úhlu, za což sklidil úspěch, protože brankář Suchan puk vyrazil hodně špatně a ten se doklouzal až za jeho záda! Asistence: David Nedorost.
     
    54:40
    Tábor utlumil havlíčkobrodský nátlak jen za cenu vyhození přes všechny čáry, po němž se píská zakázané uvolnění a vhazovat se bude v jeho obranném pásmu.
     
    54:06
    Tábor je v plném počtu, když mu ubránění nedalo ani moc práce, protože Rebelové se svou početní převahou doslova protrápili. Pokračuje se ve hře pěti proti pěti.
     
    53:37
    Tábor opět vystihl záměr Rebelů a po zisku kotouče přenesl hru do středního pásma, odkud si musí havlíčkobrodská družina hledat cestu zpět do útoku.
     
    52:56
    Tábor vyhrál vhazování v obranném pásmu a bez okolků odstřelil kotouč ze svého pásma až do hájemství brodského gólmana Suchana.
     
    52:27
    Jihočeši se sice osvobodili, ale Rebelové si probili cestu zpárky do přesilovkového postavení. V útočném pásmu pálil po nahrávce Voj. Němce z velkého úhlu Třetina, ale gólman Čecha, který ukryl kotouč před svými betony, u bližší tyčky nepřekvapil.
     
    52:06
    M. Ondráček naservíroval z rohu pásma krásnou nahrávku na hůl Knotka, jenž zblízka a bez přípravy vystřelil těsně vedle. Byl však faulován a sudí na trestnou lavici za hákování vykázal Hartmanna (TAB).
     
    51:51
    Tábor vyhnal hru ze svého pásma, když vyvezl kotouč do středu hřiště. Zde se ho chopili opět Rebelové, jenže nepřesnou nahrávkou na Meidla se provinili zakázaným uvolněním.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. Švaňhal, 13. Voj. Němec (Třetina, Meidl), 22. Zohorna (Morava), 46. Vošmik - 6. Kostourek (Török), 21. Kostourek (Šperger, Kocar), 33. Černý (I. Padělek, Horáček), 42. Šperger (Kocar, Kudrna), 56. Mrkvička (Nedorost)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Tábor:
    bahis siteleri