Kadaň – Ústí n/L 0:1 (kon.) | Litoměřice – Chomutov 4:3 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 6:4 (kon.)
Jihlava – Olomouc 0:2 (kon.) | Beroun – Tábor 3:4 (po s.n.) | Třebíč – Vrchlabí 3:2 (po s.n.)
Písek – Benátky n/J 1:4 (kon.) | Chrudim – Znojmo 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:4 (3:0, 0:2, 3:2)
Královští lvi Hradec Králové
Sobota 04.12.2010, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní krásné a dramatické utkáni nakonec ovládli domácí Rebelové, kteří Hradec králové porazili po divoké přestřelce 6:4. Děkuji vám za pozornost při sledování dnešního zápasu, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (19:24:24)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Rebelové kontrolují hru a s pukem na holi čekají na závěrečný hvizd.
     
    59:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hradec Králové sáhl ke hře bez brankáře a při závěrečné power-play inkasuje pošesté. Martin Ondráček zavezl puk podél levého mantinelu do pásma a z jeho rohu našel přesnou přihrávkou před bránou volného MICHALA HLINKU, který zblízka uklidil kotouč do prázdné brány! Asistence: Martin Ondráček.
     
    58:37
    Východočeši neudrželi na souvislejší časový úsek útočné pásmo a při rychlém brejku Rebelů museli zařadit zpátečku. Vrátili se ke své brance v pravý čas a nebezpečí za pomoci gólmana Blažíčka zažehnali.
     
    57:58
    Proti nahozenému puku od modré čáry měl brankář Blažíček zakrytý výhled a kotouč proletěl kousek od jeho levé tyčky, přičemž vzápětí skončil u zadního mantinelu.
     
    57:50
    Dlouhá a nesmlouvavá bitva o puk v rohu pásma Hradce králové vítěze nemá. Rozhodčí přerušil hru a vhazovat se bude v kruhu před gólmanem Blažíčkem, což za této situace hraje do karet samozřejmě domácím Rebelům.
     
    57:10
    V těchto chvílích sledujeme oboustranně vyrovnaný hokej, při němž se ani jednomu z celků nedaří zaujmout na delší dobu postavení v útočném pásmu.
     
    56:29
    Po krátké časové odmlce se podívali do útočných pozic také havlíčkobrodští bojovníci z Kotliny, ale přes hradeckou defenzívu se neprobili k zakončení.
     
    55:57
    Hosté stále tlačili Rebely v hloubi jejich obranného pásma. Havlíčkův Brod však vyhrál dlouhý souboj o puk u pravého mantinelu a vyhodil kotouč po ledě na zakázané uvolnění.
     
    55:30
    Hosté drželi útočné pásmo, když rozestaveni do velkého čtverce kombinovali v blízkosti gólmana Suchana. Toho ovšem neprověřili, když po nepřesné nahrávce za brankou Rebelové získali puk a vyhodili ho na zakázaní uvolnění.
     
    53:51
    Spousta střel teď létá kolem branky gólmana Blažíčka, jenž doslova neví, kde mu hlava stojí, protože kolem jeho brány sviští jedna dělovka za druhou.
     
    52:34
    Gólman Suchan si povyjel ze svého brankoviště a zalehl nahozený puk v prosotru levého kruhu. Gólman Blažíček na druhé straně hřiště má drobné problémy s výstrojí, proto se nám vhazování asi trochu zdrží.
     
    52:19
    Havlíčkův Brod nepřestává útočit a důrazně bušit do obranného bloku Hradce králové. Snaží se střílet ze všech možných pozic, jenže většině jeho projektilů schází potřebná přesnost.
     
    51:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové jdou opět do vedení. Po přiťuknutí Martina Zábranského napřáhl na vrcholu levého kruhu PETR ŠENKEŘÍK a svou krásnou střelu odrazem o tyčku poslal přesně za záda brankáře Blažíčka! Asistence: Martin Zábranský.
     
    51:33
    Hosté vyhodili, ale Rebelové se vrátili zpět do pásma, kde tvrdou ránu Moravy od modré čáry vyrazil brankář Blažíček do vzduchu a měl obrovské štěstí, že puk nezapadl za jeho záda, ale zaletěl přes branku k zadnímu mantinelu.
     
    51:10
    Hradec Králové špatně střídal a hrál v šesti hráčích. Dvouminutový trest odpykává Macháň (HKR).
     
    51:00
    Šenkeřík napřáhl na modré čáře a jeho tvrdý projektil gólman Blažíček vůbec neviděl, ale naštěstí pro něj kotouč neproletěl hradbou těl před jeho brankovištěm.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Stromko (Třetina), 11. Fiedler (Stromko), 11. Zohorna, 46. Morava (Pavlík), 52. Šenkeřík (Zábranský), 60. Hlinka (M. Ondráček) - 28. Kadlec (J. Hruška), 31. Kadlec (Roubík), 43. Čáp (Roubík), 43. Jindřich (Budínský)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Královští lvi Hradec Králové:
    thejrc.org