Kadaň – Znojmo 5:0 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 4:5 (po s.n.) | Olomouc – Písek 4:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Ústí n/L 2:0 (kon.) | Beroun – Vrchlabí 3:2 (kon.) | Třebíč – Chomutov 3:4 (po s.n.)
Hr. Králové – Tábor 5:2 (kon.) | Chrudim – Benátky n/J 7:6 (po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 11.12.2010, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod naprosto zaslouženě poráží Ústí nad Labem, současného lídra prvoligové tabulky, fotbalovým poměrem 2:0. Děkuji vám za pozornost při sledování dnešního zápasu, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (19:14:47)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Ústí nad Labem si probilo cestu do útočného pásma, jenže v těchto končinách pobývalo chviličku. Rebelové totiž opět získali puk a pomalým vyhozením ho poslali do soupeřovy třetiny.
     
    58:51
    Stromko se vřítil do útočného pásma jako utržený ze řetězu, vybojoval kotouč a v těžké pozici z mírného úhlu na pravé straně prověřil pozornost gólmana Orcta, jenž málo razantní projektil ukryl u bližší tyčky do náruče.
     
    58:01
    Domácí stále drží svého soupeře v uctivé vzdálenosti od svého gólmana Suchana, jenž se v tuto chvíli stal ve svém brankovišti spíše nezúčastněným divákem.
     
    57:35
    Fiedler se zmocnil kotouče, naznačil střelu a rychle obkroužil branku, po čemž přihrál přesně na hůl v levém kruhu číhajícího Švaňhala, který tvrdou ranou k bližší tyčce nechal vyniknout jen brankáře Orcta, jenž ukryl puk ve své nastavené náruči.
     
    57:18
    Domácí Rebelové se v těžké situaci dokázali ubránit přesile svého soupeře, je v plném počtu a pokračuje ve hře 5 na 5. Ústí nad Labem následně zastavil při přechodu do útočného pásma odpískaný ofsajd.
     
    56:37
    Havlíčkobrodští bojovníci pokračují v nastolené tradici častých vyhození, čímž vůbec nepouštětí Lvi z Ústí nad Labem do souvislejšího tlaku nebo nebezpečnějšího zakončení.
     
    55:51
    Havlíčkův Brod dvakrát vyhodil kotouč z obranného pásma a vyhnal Severočechy až ke své brance, jenže ti si prokousali cestu zpět do přesilovkového postavení, kde kombinují.
     
    55:12
    Vysokou holí se proti pravidlům provinil Třetina (HBR) a odsedí si 2 minuty na lavici hanby.
     
    55:03
    Havlíčkův Brod stále drží hru daleko od svého brankáře Suchana v útočném pásmu a za skvělé divácké atmosféry ho za to provází skandovaný potlesk.
     
    54:14
    Dlouhý pas obdržel za ústeckou obranou utěšeně číhající útočník Zohorna, ale k puku mu chybělo pár kroků. Gólman Orct si trochu povyjel z brankoviště a před brodským mladíkem ukryl puk pod lapačkou, čímž přerušil hru.
     
    53:36
    Šagát nebezpečně střílel z vrcholu kruhů, jenže trefil jen nohy před sebou stojícího protihráče. Havlíčkův Brod následně založil rychlý brejk, na jehož konci se však k Orctovu ohrožení nedostal.
     
    53:03
    Havlíčkův Brod narušil tlak Ústí nad Labem jen za cenu dlouhého vyhození přes všechny čáry. Po krátké přestávce rozhodčí vhodí puk zpět do hry v kruhu po levé ruce brankáře Suchana.
     
    52:21
    Havlíčkův Brod teď trochu uklidnil ze svého pohledu nepříjemnou situaci, když vyvezl kotouč do útočného pásma a nechal tímto způsobem odpočinout svojí zatíženou obranu s gólmanem Suchanem.
     
    51:39
    Ústí nad Labem začíná Rebely tlačit v hloubi jejich obranného pásma. Nejdříve hledal z pravého kruhu šikovnou nahrávkou v přebrankovém prostoru Hampla, jenže ten trefil špatně puk a gólmana Suchana neohrozil. Strážce havlíčkobordské svatyně poté zakročil proti střele z velkého úhlu a u bližší tyčky ukryl puk pod lapačkou.
     
    50:45
    Havlíčkův Brod po zmaření ústeckého útoku vyhodil vybojovaný kotouč jen na zakázané uvolnění. Dnešnímu utkání přihlíží 1021 diváků.
     
    49:57
    Havlíčkův Brod stále pevně třímá otěže zápasu ve svých rukou, když nepolevuje v náporu na ústeckou defenzívu, v jejímž čele má gólman Orct plné ruce práce s nebezpečnými střelami.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 15. Zohorna (Knotek, Sova), 30. Meidl


    BK Havlíčkův Brod:
    HC Slovan Ústí nad Labem:

    Diváci: 1021
    bahis siteleri