Zlín – Slavia 1:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Jablonec 0:1 (kon.) | Olomouc – Dukla Praha 3:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Plzeň 0:2 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
0:2 (0:2)
FC Viktoria Plzeň
Sobota 23.09.2017, 18:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • HET liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to z města automobilů vše, děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů se zase někdy příště budu těšit na počtenou. (19:59:05)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 11:6. Rohy: 5:4.
     
    Je dobojováno, Viktoria Plzeň zvítězila už poosmé v řadě a v novém ročníku naší nejvyšší fotbalové soutěže je stále neporažena. O své výhře hosté rozhodli už v úvodní čtvrthodince, když se dvakrát prosadil Michael Krmenčík. Mladoboleslavským nešla upřít snaha, opět je ale trápila útočná fáze hry, jejich řešení gólových šancí je místy opravdu mizerné. Ve druhé půli si Západočeši získaný náskok už jen hlídali, a i nadále tak vévodí tabulce HET ligy.

     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3. Stronati měl ještě velkou šanci na snížení, ale netrefil bránu
     
    90+3
    Ne, Mladé Boleslavi dnes vstřelená branka prostě není souzena. Čerstvý Vukadinovič se díky rychlé kličce zbavil Milana Havla a přízemní nabídkou oslovil ve vápně číhajícího Stronatiho, ten ale v obrovské šanci zamířil těsně vedle.
     
    90+2
    Vše nasvědčuje tomu, že tomu tak nebude. Mladá Boleslav už působí odevzdaným dojmem, což bylo názorně vidět na Pauschekově mimořádně nepřesném pasu pro Marka Matějovského. O dnešním vítězi je rozhodnuto.
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat čtyři minuty. Dočkají se domácí alespoň čestného úspěchu?
     
    90
    Komličenko vyhrál další vzdušný souboj a sklepl míč pro rozběhnutého Mebrahta. Jeho myšlenka byla dobrá, provedená už horší, přihrávka do běhu pro Miljana Vukadinoviče totiž postrádala přesnost, čehož využil poctivě se vracející Řezník.
    89. Vukadinovič zahrál ve vápně rukou, je to jen roh
     
    89
    Hosté se dožadovali odpískání pokutového kopu, dle jejich názoru totiž Stronati v šestnáctce zahrál rukou, sudí Franěk ale celou situaci posoudil správně. Plzeň ale měla k dispozici rohový kop, Zeman však trefil pouze Marka Matějosvkého.
     
    88
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Michael Krmenčík, přichází Marek Bakoš.
     
    88
    Daniel Kolář opět předvedl svou herní pohodu, když při prvním doteku nasadil Stronatimu potupné jesličky. Poté si došel pro druhý faul v krátkém časovém sledu, uvidíme tak standardní situaci v podání hostí, kteří mají konec utkání ve svých rukou.
    87. Kolář se krásnou kličkou zbavil Stronatiho, ten ho musel faulovat
     
    87
    Matějovský s přihrávkou váhal tak dlouho, až se k němu zezadu přihnal Daniel Kolář a o balon jej obral. Rodící se brejk, tažený domácím kapitánem, ale nic zajímavého nepřinesl, jasným faulem se totiž prezentoval Komličenko.
     
    86
    Po zaváhání při návratu do defenzivy v podání Boleslavských dostal Kopic přihrávku od Koláře. Těsně před jeho vběhnutím do pokutového území jej ale díky dobře načasovaném skluzu zastavil Matěj Chaluš.
     
    85
    Matějovský hodlal hru roztáhnout na právě příchozího Miljana Vukadinoviče, ten ale v souboji rameno na rameno proti taktéž střídajícímu Havlovi postrádal důraz. Pokud se už nestane nic překvapivého, Plzeň si z města automobilů odveze tři body.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 3. Krmenčík (Limberský), 14. Krmenčík (Hájek)

    Karty:   33. Mareš (MBL), 58. Magera (MBL), 60. Fleišman (MBL) – 16. Limberský (PLZ), 47. Hrošovský (PLZ), 52. Petržela (PLZ)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 11:6. Rohy: 5:4.
    FK Mladá Boleslav: Vejmola – Pauschek, Chaluš, Stronati, Fleišman – Hubínek, Matějovský (C) – Přikryl (83. M. Vukadinovič), Chramosta (61. Komličenko), Mareš – Magera (71. Mebrahtu).
    Náhradníci: K. Agajev – Komličenko, Levin, J. Rada, Mebrahtu, M. Vukadinovič, Babalj.

    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Hejda, Hájek, Limberský (80. Havel) – Hořava, Hrošovský – Petržela (67. Zeman), D. Kolář (C), Kopic – Krmenčík (88. Bakoš).
    Náhradníci: A. Hruška – Zeman, Bakoš, Havel, Živulić, Ivanschitz, Řezníček.

    Rozhodčí: Pavel Franěk – Petr Antoníček, Petr Caletka

    Diváci: 3098
    thejrc.org