Brno – Slavia 0:1 (kon.) | Sparta – Dukla Praha 3:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Jablonec 1:1 (kon.)
Zlín – Ostrava 0:2 (kon.) | Olomouc – Jihlava 1:1 (kon.) | Liberec – Teplice 1:2 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
1:1 (1:0)
FK Jablonec
Sobota 07.04.2018, 17:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • HET liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek z města automobilů vše, díky za pozornost a někdy příště na počtenou. (19:00:42)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 4:11. Rohy: 1:4.
     
    Je dobojováno, dnešní utkání mezi Mladou Boleslaví a Jabloncem končí remízou 1:1. Nutno poznamenat, že ani jeden z týmů nebyl v tomto souboji lepší, nerozhodný výsledek je tak zřejmě spravedlivým rozuzlením. V prvním poločase měli mírně navrch hostující fotbalisté, do vedení se ale dostali Středočeši, když povedený signál po rozehrávce rohového kopu zakončil Antonín Křapka. Po přestávce se oba celky hledaly v kombinaci, Jablonečtí ale s blížícím se koncem přeci jen začali více útočit a nakonec se díky přesné hlavičce Martina Doležala dočkali vyrovnání. Celek z města automobilů tak už poněkolikáté v této sezoně v závěru zápasu přišel o výhru, Severočeši naopak ztratili první jarní body.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Hubínek povedeným bochánkem nalezl do šestnáctky vbíhajícího Pauscheka, který klidně mohl pálit, místo toho ale ještě volil přihrávku na Lukáše Mageru, boleslavský útočník ale jeho nabídku přeběhl.
     
    90+2
    Exekuce přímého kopu se znovu ujal Jiří Valenta, tentokráte ale s nabídnutou příležitostí nenaložil vůbec dobře a odcentroval přesně do náruče vybíhajícího Hrubého.
    90+1. Trávník si ve dvouminutovém rozpětí připsal dvě žluté karty a šel do šaten
     
    90+1
    Michal Trávník před chvílí zahrál rukou, nyní velice tvrdě dojel Hubínka, načež mu hlavní sudí udělil druhou žlutou a hned poté i červenou kartu. Jablonec tedy bude dohrávat v deseti.
     
    90
    Centr z kopačky Jiřího Valenty odvrátila jablonecká obrana pouze k Hubínkovi, jehož tvrdou ránu, která směřovala mezi tři tyče, ale na hranici malého vápna obětavě zastavil Luděk Pernica.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Michal Trávník (FK Jablonec).
     
    89
    Mladoboleslavské fotbalisty musí předchozí moment pořádně mrzet, zvláště pak proto, že v dosavadním průběhu této sezony inkasovali v samotném závěru už poněkolikáté...
     
    88
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Lukáš Masopust, přichází Jaroslav Diviš.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Lukáš Magera (FK Mladá Boleslav).
    87. Martin DOLEŽAL - 1:1
     
    87
    Jablonec právě vstřelil branku!
    V posledních minutách fotbalisté Jablonce přeci jen začali stupňovat svůj tlak a nyní byli za svou aktivitu odměněni vyrovnávací trefou. Celá situace se narodila po rozehrávce rohového kopu, Trávníkův centrovaný balon doputoval přesně do míst, kde číhal osamocený MARTIN DOLEŽAL, s jehož přesně umístěnou hlavičkou nemohl brankář Polaček vůbec nic dělat.
     
    87
    Doležal hlavou přiťukl míč Hanouskovi, který jej prodloužil na z druhé vlny sprintujícího Zeleného. Ten se díky své rychlosti zbavil Pauscheka s Konatém, poté ale narazil na připraveného Šušnjara.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Tiémoko Konaté (FK Mladá Boleslav).
     
    85
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Petr Mareš, přichází Tomáš Ladra.
     
    84
    Chaluš neodvrátil balon úplně podle svých představ, načež se Jablonci málem podařilo vyrovnat. Holeš poslal míč z voleje na zadní tyč, kde na něj před prázdnou brankou jen o kousíček nedosáhl Jan Chramosta.

    Vojtěch Tůma


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 28. Křapka (Šušnjar) – 87. Doležal (Trávník)

    Karty:   25. Matějovský (MBL), 41. Jánoš (MBL), 63. Valenta (MBL), 86. Konaté (MBL), 87. Magera (MBL) – 90. Trávník (JAB)   90+1. Trávník (JAB)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 4:11. Rohy: 1:4.
    FK Mladá Boleslav: Polaček – Pauschek, Šušnjar, Chaluš, Křapka – Jánoš (C), Matějovský (46. Hubínek) – Konaté, Přikryl (60. Valenta), Mareš (85. Ladra) – Magera.
    Náhradníci: Vejmola – Klíma, Fabián, Ladra, Kateřiňák, Hubínek, Valenta.

    FK Jablonec: V. Hrubý – Holeš, Pernica (C), Lischka, Zelený – Masopust (88. Jaroslav Diviš), Považanec (56. Doležal), V. Kubista, Trávník, Jovović (76. Matěj Hanousek) – Chramosta.
    Náhradníci: Hanuš – Hübschman, Matěj Hanousek, Piroch, Jaroslav Diviš, Doležal, Janković.

    Rozhodčí: Ondřej Berka – Zdeněk Dobrovolný, Milan Fimmel

    Diváci: 3 773
    thejrc.org