Vítkovice – Znojmo 1:1 (kon.) | Ústí n. L. – Opava 2:5 (kon.)
konec
FK VIAGEM Ústí nad Labem
2:5 (0:2)
Slezský FC Opava
Pátek 11.08.2017, 18:00 • Městský stadion, Ústí nad Labem • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů na shledanou. (19:51:20)
     
    Je dobojováno. V divokém zápase se nakonec ze zisku tří bodů radují hostující hráči, kteří si pro svého soupeře připravili pověstného bůra. Ústí stačilo reagovat dvěma branka, což logicky nevede k žádnému bodovému zisku. Sledovali jsme pomerně vyrovnané utkání, ve kterém si Slezané skvěle poradili s nabídnutými šancemi. Ústí propadalo zejména v osobních soubojích, při dvou brankách hrála také role tečovaná střela.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Utkání se nám dostává do posledních minutek. Míč mají na kopačkách hostující hráči, kteří si vybojovali faul krátce za polovinou hřiště.
     
    88
    Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Joel Ngandu Kayamba, přichází Václav Mozol.
     
    87
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Kosmetická úprava! PAVEL PILÍK si seběhl na vysoký balón, který si kostrbatě zpracoval a ještě kostrbatějším zakončením prostřelil Fendricha.
     
    86
    Opava dnes zkrátka využila snad všechny šance, které si připravila. Navíc domácí nemají zrovna štěstí, v předchozí brance také hrála velkou roli teč.
     
    84
    Opava právě vstřelila branku!
    Máme tu pověstného bůra! JOEL KAYAMBA skvěle potáhl balón dobrých dvacet metrů, nakonec si balón posunul na svojí slabší nohu, tedy levačku a vypálil na Kotěru. Do dráhy letu míče ještě strčil nějakou část těla bránící hráč a na změnu směru tak neměl Kotěra šanci zareagovat.
     
    83
    Domácím nevychází v posledních vteřinách vůbec nic. Vlažná hra Army vede pouze k nepřesným přihrávkám, jako tomu bylo před malou chvilkou.
     
    82
    Kuzmanovič se pokoušel o třetí gól, jeho technickou ránu ke vzdálenější tyči skvěle likviduje připravený Jakub Kotěra. Dnes již dvoubrankový střelec je především ve druhém poločase hodně nenápadný.
     
    81
    Domácí kapitán Peterka tvrdě fauloval Schaffartzika, který logicky nemohl pokračovat ve hře. Žlutá karta z kapsičky hlavního arbitra ale překvapivě nepřijde.
     
    80
    Vilém Fendrich hodně podcenil centr z pravé strany, který se totiž otřel o břevno hostující branky. To zřejmě překvapilo i smolného hráče dnešního utkání Michala Zemana.
     
    79
    Jurečka trefil svojí střelou pouze stojícího Pimparu, od kterého se balón odrazil zpět do moci celku ze severu Čech.
     
    78
    Dnešní utkání sleduje 936 diváků.
     
    77
    Martin Jindráček vyprodukoval ze své kopačky neskutečnou dělovku, která byla dle výroku hlavního arbitra ještě tečována. Další roh pro Ústí nad Labem.
     
    76
    Na překvapení v podobě vyrovnání nepříznivého stavu to nevypadá. Nevypovídá o tom ani herní projevy Army, které sice bojuje, nicméně Slezané braní velmi dobře.
     
    75
    Pavel Pilík konečně skvěle nacentroval od rohového praporku, svým centrem nalezl přesně hlavu Štěpána Kafacírka, jehož hlavičkový pokus končí jen pár centimetrů nad břevnem.

    David Suchý

    Branky: 47. Miskovič, 87. P. Pilík – 4. Kuzmanović, 5. M. Zeman (vla.), 55. Kuzmanović, 71. Stříž, 84. Kayamba

    Karty:   59. Leibl (UNL)


    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Kotěra – M. Zeman, Pimpara, L. Vaněk, Leibl – J. Peterka (C), Miskovič (74. P. Výborný) – P. Pilík, Jindráček, D. Procházka (61. Kacafírek) – Matějka.
    Náhradníci: Tvrdoň – Zoubek, Gilián, Kacafírek, Šnirc, P. Výborný.

    Slezský FC Opava: Fendrich – Stříž, Simerský, Žídek (C), Helebrand – Kayamba (88. Mozol), Schaffartzik, Zavadil (46. Jursa), Zapalač (68. Jurečka) – Smola, Kuzmanović.
    Náhradníci: Šrom – Jursa, Radić, T. Čelůstka, Puškáč, Mozol, Jurečka.

    Rozhodčí: J. Jílek – Kříž, Kubr

    Diváci: 936
    thejrc.org