Příbram – Jablonec 2:1 (kon.) | Liberec – Slavia 3:0 (kon.)
konec
FK Příbram
2:1 (1:0)
FK Jablonec
Pondělí 21.08.2017, 13:00 • Na Litavce, Příbram • Juniorská liga – Čechy • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Pavel Franěk posléze svým hvizdem ukončil zápas. Příbram měla tohle utkání skvěle rozehrané. Jablonec se ještě dostal do hry. Povedlo se mu snížit na rozdíl jedné branky. V závěru tohoto střetnutí přišel velký tlak hostů, poté ještě diváci viděli v poslední minutě mače rohový kop outsidera zápasu z levé strany, ale Ondřej Kočí již podruhé nepustil míč do své sítě. Jablonec tak i ve čtvrtém utkání Juniorské ligy prohrává a je na posledním místě české části této soutěže se skóre 4:13. (15:00:27)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Příbram se ubránila, navíc nyní bude domácí celek vhazovat z pravé strany z vlastní poloviny a to se mérnému favoritovi zápasu hodí.
     
    90+2
    Tlak jabloneckých fotbalistů pokračoval kombinací na polovině Příbrami. Zhruba půl minuty před koncem nastaveného času mají hosté ještě rohový kop z levé strany.
     
    90+1
    Adam Richter ještě udržel naděje hostujícího útoku, když nepustil střelu jednoho z domácích hráčů do jablonecké sítě.
     
    90+1
    Pavel Franěk nastavuje dvě minuty!
     
    90
    Ondřej Kočí bude mužem, který vykopne míč do hry od své branky.
     
    90
    Hostující fotbalisté kombinovali na vlastní plovině, poté se hra přesunula také na polovinu Příbrami, ale domácí celek se dokázal ubránit.
     
    89
    První fáze domácího útoku nebyla špatná, ale Příbram nakonec nevystřelila na Adama Richtera. Jablonec bude vhazovat z pravé strany.
     
    88
    Na konci 88. minuty byl na tahu domácí celek, který na plovině hřiště svojí kombinací šetřil čas. Jenže poté přišla ztráta favorita zápasu.
     
    88
    Z příbramského brejku nepadla asi rozhodující trefa zápasu. Jeden z domácích hráčů střílel mimo tři tyče branky Adama Richtera.
     
    87
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Sova, přichází Hloušek.
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Ayong, přichází Belej.
     
    87
    Tlak hostujícího celku pokračoval. Jenže nikdo z hostujících hráčů nevystřelil na branku Příbrami. Ondřej Kočí nezasahoval.
     
    87
    Příbram už nemá daleko k tomu, aby zapsala tři body do tabulky Juniorské ligy. Momentálně je ovšem domácí celek v obraně. Jablonec ještě útočí na bod z tohoto mače.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Kysela (FK Jablonec).
     
    85
    I nadále tvořil hru hostující celek a domácí fotbalisté byli tím pádem pod tlakem. Nicméně, balon šel od jednoho z hostů do zámezí a Ondřej Kočí bude vykopávat od své branky.
     
    85
    Teď hostující celek svírá domácí fotbalisty na polovině Příbrami. Mírný favorit zápasu to bude mít ještě v posledních minutách hodně složité.
     
    84
    Příbram byla v tlaku, ale ubránila se. Posléze svěřenci trenéra Procházky šli do útočné fáze, ale ta jim zcela selhala.
     
    83
    Jeden z hostujících juniorů vhodil míč do hry z pravé strany z poloviny domácích. Poté Jablonec držel míč na polovině svého soka, ale zatím zůstala hostující akce pouze u kombinace.

    Vít Muzikář


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 42. Ayong, 64. Ayong – 78. Kučera (pen.)

    Karty:   55. Laňka (PRI) – 86. Kysela (JAB)


    FK Příbram: Kočí – Hron (C), Květ (46. Pecka), Sova (87. Hloušek), Vávra, Tarczal, Ayong (87. Belej), Laňka (68. Janota), Puchmertl, Benda, Januška (68. Lukavský)
    Náhradníci: Beran – Janota, Lukavský, Hloušek, Belej, Vlček, Pecka

    FK Jablonec: Richter – Holeš, Kysela, Hlůže, Schön, Haitl, Janetzký, Zezulka (46. Pleštil), Kučera, M. Kubista, Houser (C)
    Náhradníci: Petržilka, Pleštil, Kozák, Vitkovič, Hejtmánek

    Rozhodčí: Franěk – Kotalík, Vlasjuk

    Diváci: 100
    thejrc.org