Sparta – Mladá Boleslav 5:1 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 7:0 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
7:0 (2:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Pondělí 26.02.2018, 13:00 • Frýdlant v Čechách - UMT • Juniorská liga – Čechy • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (15:10:13)
     
    Je dobojováno! Utkání dnes od první minuty patřilo domácím, kteří si s chutí zastříleli. Do kabin se šlo za stavu 2:0, když se dvakrát trefil Havelka. Poté však Liberec spustil kanonádu, ve druhé pětačtyřicetiminutovce zaznamenal pět branek a skóre se zastavilo na číslech 7:0. Dva přesné zásahy si připsal také Gembický. Rozdíl mohl být daleko vyšší, několikrát dobře zakročil Luksch. Budějovice potvrdily, že se jim venku nedaří, na své první body z venkovních hřišť stále čekají!
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Hosté se teď osvobodili za cenu rohového kopu, čas se blíží ke svému konci, rozhodčí však domácí ještě nechá rozehrát.
     
    89
    Už je ale zase na nohou a vypadá to, že bude v pořádku. Budějovice rozehrály dlouhým nákopem, čárový signalizuje ofsajd.
     
    88
    Hra je přerušena, na zemi zůstává ležet jeden z domácích fotbalistů, který se nezvedá, uvidíme, jak celá situace dopadne.
     
    87
    Nedorozumění na straně Liberce, balón se dostal do zámezí, brankář s Luksch s následnou rozehrávkou příliš nepospíchá.
     
    86
    Vypadalo to na rohový kop, Nguyen šel z branky, balón ještě dokázal stihnout na hrací ploše, zhruba čtyři minuty do konce zápasu.
    85. GEMBICKÝ - 7:0
     
    85
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají sedmý přesný zásah! Dobrou přihrávku dostal DOMINIK GEMBICKÝ, který střílel z první, hostující brankář byl u tyče pozdě! Gembický se prosazuje už podruhé.
     
    84
    Závěr utkání se už jen z povinnosti dohrává, přesto se domácí snaží o další branku, rychle rozehrávají a už postupují směrem dopředu.
     
    82
    Domácí si v rozehrávce pomohli s Nguyenem. Na druhé straně si zahrál také Luksch, který v těžké situaci volil dlouhý odkop.
     
    81
    Střelecký pokus z hranice velkého vápna, střele chyběla razance a směřovala doprostřed, Luksch si připsal snadný zákrok.
     
    80
    Chytrý balón za obranu, na poslední chvíli se vrátil Fišer, který přerušil celou akci domácích, Liberec rychle rozehrává.
     
    79
    Budějovičtí fotbalisté mohli postupovat do otevřené obrany svého soupeře. Přišla však nepřesná přihrávka a hosté o míč přišli.
     
    78
    Hraje se převážně ve středu hřiště, domácí se snaží dostat do další šance, zatím se jim to nedaří, odkopávat teď bude Nguyen.
     
    76
    Rychlá akce na druhé straně, i domácí budou vhazovat. V posledních minutách hry se oba celky do zakončení téměř nedostávají.
     
    75
    Hosté se po dlouhé době dostali k velkému vápnu protivníka, poblíž rohového praporku vybojovali autové vhazování.

    Štěpán Slovák

    Branky: 16. Havelka, 20. Havelka, 48. Wiesner, 50. Heppner, 60. Dvořák, 64. Gembický, 85. Gembický

    Karty:   30. Grigera (CEB)


    FC Slovan Liberec: Nguyen – Köstl, Wiesner (64. Šustek), Vrabec (64. Baláž), Knejzlík (76. Doležal), Heppner (C), Havelka, Dvořák, Kristian, Gembický, Vukliševič (76. Prokš)
    Náhradníci: Šustek, Doležal, Baláž, Michalec, Prokš, Konečný

    SK Dynamo Č. Budějovice: Luksch – Fišer, R. Kadlec (46. V. Kadlec), Kalousek (59. Navrátil), Lindák (72. Pařízek), Švantner, Tomek, Matoušek, Grigera, Štifter (C), Collin
    Náhradníci: V. Kadlec, Navrátil, Červenec, Pařízek

    Rozhodčí: Severýn – Mokrusch, Vít

    Diváci: 30
    thejrc.org