Kladno – Slavia 0:2 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 6:1 (kon.) | Třebíč – Šumperk 5:0 (kon.)
Litvínov – Chomutov 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 3:4 (0:2 po s.n.) | Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.)
Litoměřice – Ústí n/L 3:4 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 2:3 (kon.) | Vsetín – Přerov 1:2 (kon.)
Zlín – Pardubice 3:5 (kon.) | Pelhřimov – Mor. Budějovice 6:4 (kon.) | Jihlava – Olomouc 1:2 (2:1 po s.n.)
Kobra – Tábor 6:4 (kon.) | SHK Hodonín – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.) | Kolín – Žďár n/S 3:2 (po pr.)
Kopřivnice – Nový Jičín 1:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
BK Havlíčkův Brod
Úterý 22.08.2017, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Z mé strany je to tedy vše. Já se s vámi loučím, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek úterního večera. (20:21:13)
     
    Ve třetí třetině se prosadili z Havlíčkova brodu Jakub Šuhaj a následně domácí Daniel Vaněk. Poslední periodu jsme také mohli vidět hned několik pěstních soubojů, což vyústilo k předčasnému ukončení zápasu za stavu 5:2 pro Hodonín.
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Před hodonínskou bránou se strhla další potyčka, na což rozhodčí reaguje předčasným ukončením zápasu – 19 vteřin před koncem třetí třetiny.
     
    59:36
    Milfait přenechal kotouč Šuhajovi a ten nebezpečnou střelou prověřil Halodu, následně mohl skórovat Balgalvis, ale jeho záměr hodonínský brankář vystihl.
     
    59:00
    Kryštof Kulhánek zkusil prověřit Halodovu pozornost střelou ze středního pásma, tento pokus mířil však hodně vysoko.
     
    58:40
    Ještě jeden pěstní souboj! Tentokrát si Vít Černohous (HOD) vyšlápnul na o hlavu vyššího Davida Valu (HBR), oba hráči dostávají trest na 5 minut + do konce utkání za hrubost.
     
    57:42
    Chlubna šikovnou zadovkou našel před bránou Petra Kuchtu, ten měl zablokovanou hokejku a nemohl hned střílet. Z otočky jeho střela už neměla takovou razanci, Haloda puk vyráží za bránu.
     
    57:00
    Romančíkovi se nikdo ze spoluhráčů na přihrávku nenabízel, tak Michal Romančík pouze nahodil puk do útočného pásma, tam se jej zmocnil soupeř.
     
    56:09
    Černohous rozjel slibnou akci, an jejíž konci stál Pavel Mojžíš a jeho tvrdá rána od modré, Novák chytá,
     
    54:30
    Jan Milfait si udělal prostor zasekávačkou a hledal spoluhráče najíždějícího ve druhé vlně, přihrávka hostujícíh kapitána ale nenašla svého adresáta a k puku se dostávají domácí.
     
    53:07
    A další boxerská vožka, tentokrát se do sebe pustili Jakub Kužílek (HOD) a Patrik Přidal (HBR). Oba jsou vyloučení na 5 minut + do konce utkání za hrubost.
     
    51:04
    U hostující brány se strhla potyčka, z níž vzešly dvě dvojice a k vidění byly pěstní souboje. Rozhodčí posílá na trestnou Petra Peše (HOD) Jakuba Sajdla (HOD), Niklavse Balgalvise (HBR) a Filipa Beneše (HBR) všechny na 2+2 minuty za hrubost.
     
    50:46
    Domácí pořád nemají dost a obstřelují hostující bránu. Jurča teď objel celé pásmo a nahodil zpoza bránu puk mezi hráče, kteří stáli před brankovištěm. Nakonec u puku byl nejdřív hostující golman a přerušuje hru.
     
    49:18
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Po vhazování se k puku dostal Petr Jurča a poslal ho na bránu, kde clonil DANIEL VANĚK. Ten uplatnil svůj důraz na brankovišti a protlačil puk za ležícího Nováka. Asistence: Petr Jurča, Pavel Mojžíš.
     
    49:03
    Sotva hosté přežili jedno oslabení, musí se bránit znovu. Na lavici hanby míři Daniel Spratek (HBR) na 2 minuty za hrubost.
     
    48:38
    Filip Beneš obehrál hned 3 hráče a dostal se ke střele. Tu namířil přesně na Halodovu vyrážečku a skóre se tak nemění.
     
    48:14
    Obrovská šance domácích! Dritiči rozebrali obranu soupeře a několika přihrávkami se puk dostal až na hůl Matuly, který číhal před bránou, jeho pokus však Čeněk Novák vyráží!
     
    47:01
    Tvrdým zákrokem se prezentoval Martin Kříž, když narazil Petra Jurču na mantinel. Havlíčkobrodský obránce posléze vyhodil puk přes všechny čáry, aby on i jeho spoluhráči mohli vystřídat.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 9. Peš (Matula, Sajdl), 18. Matula (Peš, Sedlák), 26. Peš (Matula, Sajdl), 38. Stehlík (Mojžíš), 50. Vaněk (Jurča, Mojžíš) – 38. Milfait (Spratek), 45. Šuhaj (Kulhánek)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Štěpanovský) – Miklík, Mojžíš, Sedlák, Žabčík, Haloda M., Kužílek, Kobylík – Jurča, Vaněk, Romančík – Matula, Peš, Sajdl – Kuba, Stehlík, Hložánek – Hlaváč, Charvát, Černohous – Venclík

    Trenér: Stanislav Beťko

    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Balgalvis, Krejčí, Vala, Kulhánek, Kříž, Semrád – Přidal, Voříšek, Šuhaj – Milfait, Kozlík, Beneš – Szilva, Spratek, Chlubna – Ludvík, Kuchta

    Trenér: Václav Adam

    Rozhodčí: Slavka – Maťašovský, Maloušek
    thejrc.org