Olomouc – Zlín 3:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:4 (0:1, 1:3, 2:0)
Berani Zlín
Středa 02.08.2017, 11:40 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Přípravné zápasy mladšího dorostu
Partner:
     
    Zlín se tak dle hokejových pravidel stal vítězem tohoto utkání, nicméně více radost stejně propuklo v olomouckém táboře. Z horkého Olomouce je to ode mě vše, přeji hezký zbytek dne. (14:33:16)
     
    HC Olomouc právě vstřelilo branku!
    MATĚJ TOMAJKO přidává druhou branku v prodloužení, čímž de facto otáčí vývoj zápasu. De iure však mají výhru v kapse Zlínští.
     
    Miroslav Cunda (ZLN) bude za svou nepozornost pykat, po faulu na modré čáře jej čeká pobyt na trestné lavici.
     
    Matěj Tomajko měl možnost trestného střílení, avšak jeho klička nevedla k úspěchu. Hamrla zůstal stát čímž zřejmě olomouckého forvarda nejvíce rozhodil.
     
    HC Olomouc právě vstřelilo branku!
    VIKTOR VINTER znovu ukazuje, jak je na tom s vlastní formou, když po úniku po pravém křídle poslal puk přímo do šibenice .
     
    Na řadu přichází ještě prodloužení, které si oba týmy střihnou po skončení utkání.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Olomouc už se asi k ničemu nedostane, Zlín jej totiž zkušeně nepustil do vlastního pásma, čímž asi ubrání dosažený výsledek, který mluví ve jeho prospěch.
     
    58:18
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Máme tu zápletku jako hrom! Domácí se totiž dokázali vstřelit kontaktní branku po krásné střel zápěstím v podání VIKTORA VINTERA. Hamrla neměl moc možnosti, jak by mohl na její trajektorii reagovat. Asistence: Andrej Prisažný.
     
    57:39
    Forčeking domácího mančaftu prozatím neplní svou roli v taktice naordinovanou Janem Tomajkem, neboť Berani si s ní bez problémů poradili. Hosté jsou v tomto ohledu zatím takticky výše než jejich soupeř.
     
    56:13
    Ondřej Tichý mířil celkem osamocen k brankovišti Zlínských, jenomže jeho střela z mezikruží nebyla dostatečně přesná. Hamrla tak s ní neměl moc práce, čímž předvedl jistý zákrok.
     
    55:01
    Šolc je zpátky ve hře, přesilovka Olomouckých tak zůstává nevyužita.
     
    54:46
    Kohouti se perou s nepřesnostmi, avšak na snížení manka to stále nestačí. Zlín totiž v oslabení zatím velice pečlivě brání a nepouští domácí do střeleckých pozic.
     
    53:01
    Filip Šolc (ZLN) dává Olomouci dobrou šanci na zdramatizování koncovky, po svém podražení totiž míří na trestnou lavici.
     
    52:25
    Zlín se dostával do přečíslení dvou proti jednomu, avšak Čapka nevyřešil situaci zrovna nejlépe. Češek totiž najížděl úplně sám, ale od svého kolegy přihrávku nedostal. Prve zmíněný tak vypálil jen nad vysoko nad bránu.
     
    51:45
    Zlínští hokejisté se zřejmě zdravě naštvali, neboť jejich akce se začínají více a více zintentivňovat. Olomouc tak musí čelit velkému tlaku, a to často jen s velkým štěstím.
     
    49:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí přece jen ještě dostávají šanci na změnu vývoje tohoto duelu. Po rychlé dorážce ONDŘEJE TICHÉHO, se totiž Olomoučtí dokázali dostat s mankem na pouhé dvě branky. Času už jim ale přece jen moc nezbývá. Asistence: Viktor Pelíšek, Aleš Václavek.
     
    49:07
    Zembol ujížděl sám na zlínskou klec, jenomže svůj samostatný únik nedokončil do gólového konce. Proti jeho ráně nastavil Hamrla rameno.
     
    48:20
    Masare je zpět na ledě právě ve chvíli, kdy se puk po ráně Hoferka snesl do ochranné sítě. Rozhodčí hru vykazují do středního pásma.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 24. Vinter (Přecechtěl), 50. Tichý O. (Pelíšek, Václavský), 59. Vinter (Prisažný) – 13. Martinec (Ševčík), 26. Frömel (Kráčalík), 32. Frömel (Chludil), 38. Frömel (Čapka)


    HC Olomouc: Pražan (32. Ryšavý) – Přecechtěl, Gryc, Ludvík, Stratil, Radová, Sedláček, Zatloukal, Vinter, Tichý O., Tichý J., Zembol, Tomajko, Poledna, Přecehetěl, Fasner, Havel, Prisažný, Václavský, Masare, Pelíšek
    Berani Zlín: Synek (32. Hamrla) – Vaščák, Šolc, Čapka, Hoferek, Koníček, Nábělek, Liss, Odstrčilík, Martinec, Ševčík, Frömel, Chludil, Kráčalík, Cunda, Češek, Heralt, Radant

    Rozhodčí: Cik – Novotný, Takáč
    bahis siteleri