Olomouc – Pardubice 3:5 (kon.) | Slavia – Kladno 1:3 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 5:0 (kon.)
Č. Budějovice – Písek 1:5 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:5 (1:1, 1:3, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 03.08.2017, 12:00 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    Závěrečná třetina zápasu začala znovu velkou aktivitou Pardubických, která nakonec vyústila v pátou branku Dynama. Olomoučtí sice ještě dokázali reagovat díky zásahu Spálovského, jenomže to už druhé prohře v přípravě nezabránilo. Pardubice naopak nadále drží neporazitelnost. Ode mě je to pro vše přeji hezký zbytek letního dne. (14:05:10)
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Adam Spálovský (OLO) však nakonec svůj tým ještě oslabí, jeho proviněním bylo sevření puku rukou.
     
    59:24
    Olomoucké čeká ještě na konci třetí třetiny jedna přesilovka, Adam Novotný (PCE) si půjde sednout za hrubost.
     
    58:03
    Na ledě se spustila pořádně bitka, která však po pár okamžicích skončila. Rozhodčí už si zřejmě nechtějí na konci zápasu morálku hráčů příliš pustit mimo dané meze.
     
    57:06
    A Machač je znovu v akci, Olomouc mu ani nedala možnost brzkého opuštění trestné lavice, neboť své šance trestuhodně zahodila.
     
    56:14
    Husták se zkoušel protlačit do zakončení na kruzích, jenomže nebyl úspěšným střelcem. Špírek proti jeho slabé ráně bez problému zakročil.
     
    55:06
    Jakub Machač (PCE) se v této chvíli ale bude muset klidit z kluziště, po faulu na unikající olomoucké forvardy si půjde odsedět dvouminutový trest za podražení.
     
    54:31
    Machač vyslal parádní přihrávku na Matýse, ten se však tváří tvář Galuškovi nezachoval jako střelec. I díky menší smůle mu ujel puk z hole.
     
    53:38
    Rutar je znovu na ledě, Mora oslabení přežila bez inkasované branky.
     
    53:09
    Olomouc znovu vyhazuje, Dynamo teď kombinace vůbec nevychází.
     
    52:06
    Palička mohl rozjet nadějnou akci Olomouckých, ale po kolmé přihrávce na Štreita mu do trajektorie přihrávky vstoupil pardubický bek. Domácí tak zatím mohou alespoň střídat.
     
    51:38
    Mert se tlačil do šance, jenomže těsně před tím jej stačil hákovat Ludvík Rutar (OLO). Domácí tak čeká po dlouhé době oslabení.
     
    50:49
    Domácí junioři se ještě snaží o zvrat, v této chvíli však narazili na tuhý pardubický odpor. Hosté jsou po inkasované brance jako vyměnění.
     
    49:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí ještě kontrují! Po rychlém úniku po levém křídle se do jednoznačné příležitosti protlačil ADAM SPÁLOVSKÝ, jenž se jednoduchou kličkou dostal ke střelbě. Puk zamířil přímo do pravé šibenice. Asistence: Jan Beier, Vítězslav Beutl.
     
    48:27
    Čada s Blechou se snažili o vzájemnou spolupráci, jenže ani jednou jim to nevyšlo. Zřejmě klíčovým důvodem byla nepřesnost přihrávek a přehuštěnost ve středním pásmu.
     
    47:16
    Roubal se snažil taktéž o brankový zápis, jenže proti tomu byl olomoucký golman. Galuška se výborným zákrokem lapačkou postaral o rázné ukončení akce.
     
    45:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo každou chybu trestá! Po neproměněné tutovce se okamžitě Pardubičtí vydali na rychlé přečíslení, které jednoduchou stahovačkou proměnil v pátý gól svého týmu JAKUB MACHAČ. Galuška znovu bez větší šance na zákrok. Asistence: Michal Pochobradský.
     
    45:45
    Szturc zachytil unikající puk na poslední chvíli na modré čáře, jeho rána zřejmě škrtla o horní tyč!

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 9. Podlaha (Pěcha), 21. Pěcha (Podlaha, Spalovský), 50. Spálovský (Beier, Beutl) – 14. Zukal (Černý, Novotný), 23. Štefka (Machač), 28. Roubal (Černý, Novotný), 31. Machač (Štefka), 46. Machač (Pochobradský)


    HC Olomouc: Galuška (Ovčaři) – Štreit, Rutar, Junas, Spálovský, Holiš, Szturc, Beutl, Polák – Husták, Blecha, Čada, Palička, Podlaha, Beier, Kutiš, Šíp, Marek, Jelínek, Pěcha, Kuba
    HC Dynamo Pardubice: Špírek (Kulich) – Javůrek, Faltys, Žouželka, Mert, Leder, Zukal, Štefka, Pochobradský, Machač, Matýs, Petrus, Kubišta, Černý, Novotný, Roubal, Bureš
    bahis siteleri