Ústí n/L – Sparta 0:4 (kon.) | Chomutov – Slavia 0:0 (zruš.) | Plzeň – K. Vary 3:10 (kon.)
Hr. Králové – Letňany 2:0 (kon.) | Vsetín – Třinec 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 1:4 (kon.)
Jihlava – Vítkovice 6:5 (po pr.) | Písek – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 0:3 (kon.)
Havířov – Olomouc 4:3 (kon.) | Liberec – Pardubice 4:6 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 24.09.2010, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    České Budějovice se radují ze zaslouženého vítězství 3:0, když prokázaly především větší klid v zakončení. Za muže utkání můžeme jednoznačně označit budějovického gólmana Radka Podskalského, který po výtečném výkonu vychytal čisté konto. V havlíčkobrodském táboru byl rovněž mužem utkání brankář Tomáš Fučík. Děkuji vám za pozornost, loučím se s vámi z havlíčkobrodské Kotliny a přeji vám příjemný zbytek dne. (20:19:26)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Domácím se podařilo vyhodit kotouč daleko od své brány.
     
    58:58
    Gólman Podskalský přišel při jednom ze soubojů, k němuž se musel vydat na dlouhý výlet ze svého brankoviště, o hůl, ale i tak si dokázal opět poradit, když nahozený puk zkrotil betony a dostal puk do bezpečí. Záhy je za vražení na hrazení potrestán 2 minutami Křesťan (HBR).
     
    57:52
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Po nahrávce Jana Saláka trefil ve vlastním oslabení dlouhou střelou z obranného pásma opuštěnou havlíčkobrodskou branku DAVID BÍLEK! Asistence: Jan Salák.
     
    57:32
    Další obrovský závar před českobudějovickou brankou, kde se snažil velký počet hráčů v havlíčkobrodském dresu z dobré pozice dorážet, ale dnes výtečně chytající brankář Podskalský situaci ustál.
     
    57:08
    Tvrdá rána od modré čáry byla ještě tečována ve skrumáži před brankou, gólman Podskalský si však našel ve svém zorném poli kotouč a chytil ho lapačky, jíž pohotově vymrštil vzhůru!
     
    57:00
    Rebelové hrají power-play!
     
    56:23
    Havlíčkův Brod si vyžádal oddechový čas.
     
    56:23
    Chlubna rozmital své nohy za rychle letící přihrávkou a natlačil se před obránce Piegla (CEB), jenž musel zatáhnout za záchrannou brzdu a fauloval. Odnáší si dvouminutový trest za držení protihráče.
     
    55:55
    Urputný souboj o kotouč u pravého mantinelu v havlíčkobrodském pásmu přerušil až hvizd sudího, po němž se bude vhazovat po levé ruce gólmana Fučíka.
     
    54:29
    Na konci rychlé kombinační akce na jeden dotek stál českobudějovický forvard Bárta, jehož tvrdá rána bez přípravy z mezikruží těsně minula pravou Fučíkovu tyčku!
     
    53:10
    Rob mohutně napřáhl v pravém kruhu a jeho razantní projektil ještě stihl ztlumit bránící Kozlík. Gólman Fučík už měl poměrně snadnou úlohu a chytil kotouč do nastavené náruče, čímž přerušil hru.
     
    52:34
    Na trestnou lavici je vykázán Dundáček (HBR), který za velice ostrý faul v rohu budějovického pásma vyfasoval 2 plus 10 minut za vražení do oblasti hlavy a krku.
     
    52:20
    Bárta si udělal kolem sebe rychlým pohybem dostatek prostoru k nebezpečnému zakončení a z několika kroků od branky minul z pravého kruhu vzdálenější tyčku!
     
    51:10
    V situaci 2 na 1 zvolil Zohorna střílenou a prudkou nahrávku, na níž najíždějící Chlubna na pravé straně v blízkosti Podskalského brankoviště nedosáhl!
     
    50:10
    Rebelové tlačí svého soupeře do obranného bloku a daří se jim ohrožovat gólmana Podskalského. Zatím největší šanci měl na holi útočník Kozlík, který po Wasserbauerově pasu vybruslil zpoza branky a bekhendem zkoušel neúspěšně zasunout kotouč k bližší tyčce.
     
    48:35
    České Budějovice jsou v plném počtu, pokračuje se ve hře 5 proti 5.
     
    48:30
    Obránce Šulák se nerozpakoval a na modré čáře okamžitě střílel, svižný projektil z jeho hole doplachtil jen do Podskalského nachystané náruče.
     
    48:14
    Až teď Havlíčkův Brod zmáčkl soupeře v hloubi jeho obranného pásma a vypracoval si ze své územní převahy i několik nadějných střeleckých projektilů, jenže brankář Podskalský nepolevuje z koncentrace a stále drží čisté konto.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. Svoboda, 25. Švec (Beneš), 58. Bílek (Salák)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Fučík (Dolejš) - Pecen, Meloun, Šulák, Dundáček, Kulhánek, T. Dvořák, Pavlíček - Kozlík, Wasserbauer "C", Jelínek, Kuchta, Chlubna, Turek, Beránek, Křesťan, Zohorna, Hynek, Němec, Špringl.
    Banes Motor České Budějovice: Podskalský (Gába) - Kypta, Prokop, Pařízek, Škpek, Toupal, Piegl, Susko, Svoboda, Trummer "C", Bárta, Beneš, Salák, Mareš, Bílek, Rob, Hájej, Pich.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně - Zdeněk Kubičík, Petr Křivohlavý.
    bahis siteleri