Vsetín – Olomouc 3:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
HC Olomouc
Středa 16.08.2017, 15:00 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy mladšího dorostu
Partner:
     
    Úvod utkání přinesl pomalou a opatrnou hru. V 9. minutě se Vsetín ujal vedení a hra změnila tempo. Na konci první poloviny zápasu se Olomouci podařilo vstřelit dvě branky a srovnat tak se Vsetínem krok. O konečný výsledek zápasu se ve 33. minutě postaral Václav Kočí, který tak domácímu celku zajistil výhru v přípravném utkání.
    Ode mě je to pro dnešní den vše, z Lapače Vám přeji příjemný zbytek odpoledne. (17:03:30)
     
    Konec zápasu.
     
    59:21
    Houserovu střelu od modré dorážel do branky Bednařík. Vsetínský útočník ale střelu nedokázal dostatečně zvednou a puk končí pod betonem hostujícího brankáře.
     
    58:55
    Domácí gólman nevěděl, že je puk za jeho brankou, čehož málem využil Poledna. Geidlovi v rozhodujícím okamžiku pomohli spoluhráči.
     
    58:18
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Prisažný – 2 min., držení protihráče).
     
    57:21
    Vypadalo to, že Sviták se svým suverénním bruslením dostane až před gólmana. Vsetínský obránce ale na pravém kruhu zastavil a čekal na spoluhráče. Nedokázal však dobře odhadnout olomouckou obranu, která mu kotouč odebrala.
     
    56:12
    Střelu Václavského zblokoval Kočí, puk však na modré čáře zastavil Fasner, který následně vystřelil. Geidl vytěsnil puk vyrážečkou do rohu kluziště.
     
    55:42
    Hra se přelévá z jedné strany na druhou, ani jeden z celků si nedokáže udržet kotouč pro sebe.
     
    54:59
    Hosté v plném počtu.
     
    54:43
    Prisažný z pravého kruhu minul vsetínské brankoviště.
     
    53:56
    V oslabení se v situaci jeden na jednoho ocitl Tomajko. Jeho střela zpoza bránícího hráče se otřela o Geidlovu vyrážečku.
     
    53:23
    Velikovský nahrál přesně na hokejku Sedláčka, a ten vyhazuje.
     
    52:59
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Havel – 2 min., sekání).
     
    52:49
    Valaši protečovali puk do útočného pásma. Ke kotouči se však tvrdou hrou dostává Olomouc.
     
    51:24
    Houser se položil do střely Tomajka. Od domácího obránce se puk odrazil k Polednovi, který po něm natahoval hokejku. Kotouč byl však příliš daleko a hostující hráč ztratil rovnováhu.
     
    50:27
    Vrána poslal bekhendový pokus pod Pražanovu vyrážečku. Hostující gólman byl pozorný a prostor pod pravou rukou si pohlídal.
     
    49:10
    Pažitka našel kotouč u mantinelu vedle vlastní brány a vydává se do útoku.
     
    48:45
    Domácí v plném počtu.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 9. Půček (Babeliak, Turek), 10. Cypris, 33. Kočí (Pažitka) – 27. Zembol (Havel), 30. Prisažný (Poledna, Stratil)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (31. Geidl) – Kunst, Navrátil, Kočí, Sviták, Houser, Velikovský, Caletka, Sovjáková – Babeliak, Půček, Turek, Urban, Cypris, Kuchařík, Bednařík, Vrána, Pažitka, Machač, Pochylý, Calaba
    HC Olomouc: Schaffer (31. Pražan) – Gryc, Pokorný, Radová, Stratil, Nekvapil, Zatloukal, Sedláček, Tichý O., Tichý J., Pelíšek, Tomajko, Poledna, Prisažný, Zembol, Fasner, Havel, Přecechtěl, Václavský, Masare
    thejrc.org