Vítkovice – Mountfield HK 3:6 (kon.) | Chomutov – Třinec 3:5 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 5:4 (kon.)
Jihlava – Liberec 0:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 4:3 (po pr.) | Pardubice – Litvínov 5:0 (kon.)
Sparta – Zlín 1:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 21.11.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z domácích tribun se ozývá pískot, domácím buď chybělo štěstí, nebo trocha nápaditosti, Liberec si poměrně v poklidu došel pro tři body a vyhrál 2:0 po gólech Jelínka v 7. minutě a Ordoše v 29. minutě. Dnes je to ode mě vše, z HZS se s vámi loučí Tomáš Kalas. (19:46:52)
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Kotel domácích značně prořídl, fandí tak dobře 10-15 lidí, kteří se nějak snaží udržet hlasitost.
     
    58:04
    Liberec okupuje pásmo Dukly, přihrává si, kombinuje. Změnit to chtěl Anděl, jeho nahození, které si sám dojel, ale nepobralo mnoho invence a kotouč je zase pryč.
     
    57:08
    Jihlava se snaží tlačit, její snaha je však spíše platonická, dnes to ani na bodík nevypadá.
     
    56:32
    Žálčík nezachytil pas na středovém kruhu a Liberec se dostal ke střele, kterou musel Škarek zastavit. Tohle naprosto hostům vyhovuje a nikam se neženou.
     
    56:12
    Hosté v plném počtu.
     
    55:21
    Šidlík ve snaze napálit puk z voleje zlomil svoji hůl a musí jet střídat. Dnes prostě nemá Dukla svůj den.
     
    54:18
    Severočeši se osvobodili výhozem z pásma, netrvalo dlouho a Jihlava je v pásmu zpět. Pro změnu to netrvalo dlouho a Liberec je zase venku z pásma, dokonce se ke střele dostal Vlach, nebylo to nic, co by Škarek nemohl chytit.
     
    54:12
    Zřejmě jedna z posledních šancí na drama v zápase. Vyloučen je pět a třičtvrtě minuty před koncem třetiny Ševc za podražení a hráči cítí, že by mohli špíl zdramatizovat.
     
    52:55
    Na ledě je to nudná podívaná. Klid rozvířil výborným zastavením Bulíře v úniku Suchánek, ale jinak oba týmy shazují nepřesnosti a celkově nemá hra tempo. Ale i takové zápasy jsou a my právě jednomu z nich přihlížíme.
     
    Dnešní utkání sleduje 3691 diváků. Nejmenší návštěva sezony. Zřejmě je to dáno menší atraktivností soupeře, než byli předchozí a také dnem uprostřed pracovního týdne.
     
    51:49
    Diviš zanechal hůl a zamezil v pohybu Stránskému, puk, který se po souboji nabídl hráčům ale zůstal nevyužit.
     
    50:47
    Bulíř přilil olej do ohně svým zavazováním tkaniček před buly ve snaze pozdržet vhazování samotné, po krátkém intermezzu a ujištění, že tkaničky opravdu drží, se mohlo vhodit buly a hrát dále.
     
    50:22
    Osazenstvo stadionu začíná pomalu ztrácet nervy a při každém tvrdším soubojí žádají trest pro hostujícího hráče. Nyní chtěli vylučovat Havlína po důrazném souboji se Zemanem.
     
    49:15
    Zakázané uvolnění Liberce, domácím se nedaří a vhazování v útočném pásmu by využít k nějakému gólu, který by si fanoušci určitě přáli. Jenže není jim souzeno a navíc Skořepa ve snaze udržet pásmo poslal puk přímo do sítě nad bránou hostí.
     
    48:00
    Na útok ale Jihlava nezapomněla, pokoušel se projít Skořepa, Pyrochtu si ale obhodit nedokázal.
     
    47:35
    Puk se octl v ochranné síti nad ledem, domácí si přáli vykázaní hostí z útočného pásma, vypadá to ale, že puk byl tečován, proto se domácí musí bránit dále.

    Takzvaná rybička ???????? #CCMgoalie #CCMhockey #MadeOfHockey (???? Jiří Zaňát)

    Příspěvek sdílený CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),

    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 7. P. Jelínek (J. Vlach), 29. Ordoš (Redenbach)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Volden) – Suchánek, de la Rose, Kajínek, Stříteský, Ulrych, Šidlík, D. Váňa – Jiránek, Skořepa (A), T. Kubalík – Čermák, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, F. Seman, Žálčík – Rys, R. Hubáček, Diviš (A).
    Bílí Tygři Liberec: Janus (Will) – Ševc (C), Havlín, Šmíd (A), Jánošík, Derner, Kolmann, Pyrochta – L. Krenželok, P. Jelínek (A), Jašek – M. Kvapil, Bulíř, Bakoš – Ordoš, Redenbach, Bartovič – J. Vlach, Lakatoš, J. Stránský.

    Rozhodčí: Hribik, Svoboda – Ondráček, Špůr

    Diváci: 3691
    bahis siteleri