Vítkovice – Mountfield HK 3:6 (kon.) | Chomutov – Třinec 3:5 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 5:4 (kon.)
Jihlava – Liberec 0:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 4:3 (po pr.) | Pardubice – Litvínov 5:0 (kon.)
Sparta – Zlín 1:3 (kon.)
po prodl.
BK Mladá Boleslav
4:3 (2:1, 1:2, 0:0 - 1:0)
HC Olomouc
Úterý 21.11.2017, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů se zase někdy příště budu těšit na počtenou. (20:01:53)
     
    Ve městě automobilů jsme dnes byli svědky velice vyrovnaného utkání, do kterého daleko lépe vstoupili domácí hokejisté, Olomouc se jim ale postupem času začala vyrovnávat a v třetí třetině už naplno diktovala tempo hry. Rozhodnout muselo až prodloužení tří proti třem, ve kterém domácím bonusový bod přisoudil Vojtěch Němec, který se Bruslařům zatím nesmírně vyplácí.
     
    Konec zápasu.
    63:44 Vojtěch NĚMEC - 4:3
     
    63:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, vítězem dnešního napínavého utkání se stávají hokejisté Mladé Boleslavi! Maxwell nejprve podržel svůj tým, když chytil jasnou tutovku Ostřížkovi, načež se domácí vrhli do okamžité protiakce. VOJTĚCH NĚMEC s Jakubem Klepišem to udělali parádně, když díky šikovné narážečce vyšachovali soupeřovu obranu a prvnímu jmenovanému stačilo už pouze trefit odkrytou klec Kohoutů. Asistence: Jakub Klepiš.
     
    63:07
    Sám na olomouckou branku se teď řítil Radan Lenc, ve snaze o forhendový blafák ale narazil na perfektního Konráda, který mu puk vypíchl svou hokejkou.
     
    62:35
    Po šťastném odrazu od Němečkovy brusle se sám před brankou hostí ocitl Tomáš Knotek, poskakující kotouč ale z bezprostřední blízkosti napálil pouze do Konráda.
     
    61:57
    Na druhé straně se do velice zajímavé možnosti prokličkoval Jan Eberle, v zakončení mu ale scházel potřebný klid.
     
    61:24
    Petr Holík dlouho vymýšlel, co s pukem provede, nakonec jej poslal na hůl před branku si sjíždějícího Orsavu, Konrád ale znovu zasáhl.
     
    60:53
    Podobně si na druhé straně vedl i Jakub Klepiš, který zkoušel Konráda překvapit střelou mezi betony, slovenský gólman ale podržel svůj tým.
     
    60:24
    Hanzlík zbytečně vyjel a nechal za sebou volného Laše, který ale svůj samostatný únik vstříc Maxwellovi neproměnil.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba vítěze tohoto utkání neurčila, následovat tak bude pětiminutové prodloužení. Třetí třetina příliš hokejové krásy nenabídla, aktivněji si během ní znovu počínali hosté, kteří svým houževnatým stylem bránění nepustili Bruslaře k žádné vážnější možnosti. Kdo se nakonec stane majitelem bonusového bodu?
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:12
    Hra se přerušuje, na ledové ploše totiž zůstává ležet Dominik Pacovský, který zřejmě inkasoval úder hokejkou do obličeje. Sudí se po krátké poradě ale rozhodl nevylučovat.
     
    59:00
    Běží poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:40
    Potlesk z ochozů boleslavské arény si nyní vysloužil David Němeček, který ukázkovým hitem poslal k zemi kolem mantinelu se probíjejícího Jana Knotka.
     
    58:03
    Sám na sebe to vzal Tomáš Knotek, který si na modré čáře puk zastavil, přehodil na forhend a prověřil Konráda, ten ale jeho dělovku vytěsnil do rohu kluziště.
    Marken.cz

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 2. T. Knotek, 2. Urban (Pabiška, Lenc), 30. Martin Procházka (Pabiška, Pacovský), 64. V. Němec (Klepiš) – 14. Jergl (J. Galvas, R. Vlach), 24. Eberle (Ondrušek), 37. Skladaný


    BK Mladá Boleslav: Maxwell (J. Růžička) – Hanzlík (C), Kotvan, Němeček, J. Říha, Bernad, Eminger, Knot – Pacovský, V. Němec, Klepiš (A) – T. Knotek, P. Holík, Orsava – Lenc (A), Urban, Pabiška – P. Kousal, Najman, Martin Procházka.
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), Houdek, L. Galvas, J. Galvas, Jaroměřský – Laš, J. Knotek (A), Eberle – Burian, Herman, Skladaný – Staněk, Mráz, Ostřížek – Macuh, R. Vlach, Jergl.

    Rozhodčí: Hejduk, Pražák – Flegl, Polonyi

    Diváci: 2749
    thejrc.org